Labaquık o zamanEn ucuzuvalla marka hatırlamıyorum internette ovulasyon alınca verdiler bi ara, ya da ucuz hangisi ise onu almışımdır. Çok alıyordum 10 li filan
Valla öyle olduSeninki loading.. Gibi olmuş yani bebek yükleniyor5 6 ay sonra gelmiş kendisi, ay kuzum rabbim tekrar o net kırmızı 2. Çizgiyi göstersin hepimize.
Öyle canım öyle.. Allah tamamına erdirsin. Bende hiç olmadığım kadar dikkat edeceğim. Ha bizim elimizde olan birşey değil, Bi tek Folik asitimizi kullanacağız. Allah büyük, emanetlerini bize Nasib etsinValla öyle olduRabbim bu kez saglikla kucağımiza almayi nasip etsin ins hepimize cnm çift çizgiyle de olmuyor ki ben 12 hafta geçince rahatlamistim risk bitti diye ama anladım ki kucagimiza alana kadar risk bitmiyomus..
Aynen cnm kaybimiz olduğu için dikkat etmek gerek.. Takviye edici gida da kullanabilirsin oda kaliteli yumurtaya yardımcı oluyorÖyle canım öyle.. Allah tamamına erdirsin. Bende hiç olmadığım kadar dikkat edeceğim. Ha bizim elimizde olan birşey değil, Bi tek Folik asitimizi kullanacağız. Allah büyük, emanetlerini bize Nasib etsin
Su kesesi erken patladığı içinSen nasıl kaybettin gülüm
Bilmiyorum olabilir ben 40 bitince gitmeye karar verdim hem o zaman hatim inidircez bebeğim içinKuzum belki evladını kaybettiğin için ölümü çok yakından gördüğün için böyle hissediyorsundur. Öyle düşünme, Allah bilir tabii zamanını, rüya ile amel edilmez derler. Ben gitmiştim dayanamadım canım 2 gün sonra mezarına gittin evladımın. Birşey okuyamadım ama anneme oku dedim eşim okudu.. Gitmene Bi sakınca yoktur bence nolacak ki.. Annengil belki acın hemen yine aklına gelmesin diye gitme diyorlardır.
Tabi en iyisi senin karar vermen canım. Allah kabul etsin..Bilmiyorum olabilir ben 40 bitince gitmeye karar verdim hem o zaman hatim inidircez bebeğim için
Günaydın burda saat 10 geceden hamur mayalamistim 2. 3 pizza yapmak için hadi bana kolay gelsinGünaydın kızlarmutlu pazarlar
Ay mas ne güzel ben hic bilmem hamur işlerini ya annem yakın oturunca hep anneme yaptiriyorum vallaGünaydın burda saat 10 geceden hamur mayalamistim 2. 3 pizza yapmak için hadi bana kolay gelsinTschüss kızlar
Hep soracağım unutuyorum nezlen bari geçti mi canımGünaydın
Dış gebelik bile olsa hcg değeri oluşuyor sonuçta çıkması lazım sankiBen dayanamadım test yaptım ve sonuç gene negatif. Adet olmadım hala. Hafta içi doktora gideyim, Kan testi vereyim diyorumAma sol tarafımda garip hisler var böyle ara ara sancı giriyomuş gibi o tarafı hissediyorum. Dış gebelik olsa da testte çıkardı dimi?
İlk hamile kaldığımda son adet tarihinden 46gün sonra pozitifi görmüştüm. O zamana kadar iki kere kan verdim, bir sürü test yaptım hep negatifti. Geç döllenme olunca öyle oluyormuş. Bakalım bu sefer nolcakDış gebelik bile olsa hcg değeri oluşuyor sonuçta çıkması lazım sanki
Aaaa cidden mi ben bu kısımlarını bilmiyordum, ay valla bir bebek düşündük öğrenmediğimiz bilgi kalmadı. Ne teferruat var ne kadar değişik durum varİlk hamile kaldığımda son adet tarihinden 46gün sonra pozitifi görmüştüm. O zamana kadar iki kere kan verdim, bir sürü test yaptım hep negatifti. Geç döllenme olunca öyle oluyormuş. Bakalım bu sefer nolcakBöyle olunca da insan olumsuz düşüncelerle başlıyor sürece
Kız kolaydırAy mas ne güzel ben hic bilmem hamur işlerini ya annem yakın oturunca hep anneme yaptiriyorum valla
Evet dış gebelik olsada çıkar bat ne zman bende hamileBen dayanamadım test yaptım ve sonuç gene negatif. Adet olmadım hala. Hafta içi doktora gideyim, Kan testi vereyim diyorumAma sol tarafımda garip hisler var böyle ara ara sancı giriyomuş gibi o tarafı hissediyorum. Dış gebelik olsa da testte çıkardı dimi?
Batım geçti çoktan, 15 şubattaydı. Sağlıklı olsun geç olsun bu da bir şey. Forumda okumuştum, bata üç dört gün kala yumurta oluşmuş ve hamile kalmışlar. Sağlıklı gebelik ve doğum geçirmişler. Umarım benim de öyle olurEvet dış gebelik olsada çıkar bat ne zman bende hamileolduğumu gece yatarken sağa sola dönerken kasigim da batma hissedince anladım hemen ağrı gecerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?