Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninki loading.. Gibi olmuş yani bebek yükleniyor 5 6 ay sonra gelmiş kendisi, ay kuzum rabbim tekrar o net kırmızı 2. Çizgiyi göstersin hepimize.
Valla öyle oldu Rabbim bu kez saglikla kucağımiza almayi nasip etsin ins hepimize cnm çift çizgiyle de olmuyor ki ben 12 hafta geçince rahatlamistim risk bitti diye ama anladım ki kucagimiza alana kadar risk bitmiyomus..

Valla öyle oldu Rabbim bu kez saglikla kucağımiza almayi nasip etsin ins hepimize cnm çift çizgiyle de olmuyor ki ben 12 hafta geçince rahatlamistim risk bitti diye ama anladım ki kucagimiza alana kadar risk bitmiyomus..
Öyle canım öyle.. Allah tamamına erdirsin. Bende hiç olmadığım kadar dikkat edeceğim. Ha bizim elimizde olan birşey değil, Bi tek Folik asitimizi kullanacağız. Allah büyük, emanetlerini bize Nasib etsin

Öyle canım öyle.. Allah tamamına erdirsin. Bende hiç olmadığım kadar dikkat edeceğim. Ha bizim elimizde olan birşey değil, Bi tek Folik asitimizi kullanacağız. Allah büyük, emanetlerini bize Nasib etsin
Aynen cnm kaybimiz olduğu için dikkat etmek gerek.. Takviye edici gida da kullanabilirsin oda kaliteli yumurtaya yardımcı oluyor

Bilmiyorum olabilir ben 40 bitince gitmeye karar verdim hem o zaman hatim inidircez bebeğim için

Ben dayanamadım test yaptım ve sonuç gene negatif. Adet olmadım hala. Hafta içi doktora gideyim, Kan testi vereyim diyorum Ama sol tarafımda garip hisler var böyle ara ara sancı giriyomuş gibi o tarafı hissediyorum. Dış gebelik olsa da testte çıkardı dimi?

Dış gebelik bile olsa hcg değeri oluşuyor sonuçta çıkması lazım sanki

Dış gebelik bile olsa hcg değeri oluşuyor sonuçta çıkması lazım sanki
İlk hamile kaldığımda son adet tarihinden 46gün sonra pozitifi görmüştüm. O zamana kadar iki kere kan verdim, bir sürü test yaptım hep negatifti. Geç döllenme olunca öyle oluyormuş. Bakalım bu sefer nolcak Böyle olunca da insan olumsuz düşüncelerle başlıyor sürece

Aaaa cidden mi ben bu kısımlarını bilmiyordum, ay valla bir bebek düşündük öğrenmediğimiz bilgi kalmadı. Ne teferruat var ne kadar değişik durum var

Ay mas ne güzel ben hic bilmem hamur işlerini ya annem yakın oturunca hep anneme yaptiriyorum valla
Kız kolaydır bende sadece baklava açmayı bilmem eşim hep ister açmamı bende derim yufkanın hazri varken niye kendimi yorum oda güzel oluyor sonucta kim uğraşacak saatlerce ince aç bende tembelim yani pizza hamuru da un Maya tuz biraz da şeker attım süt kstmadim eşim açtı merdanele malzemeleri koyduk pişti güzelce sende kendin i alıştır benim kız istiyor hep o yüzden yapıyorum haftada 1 falan

Evet dış gebelik olsada çıkar bat ne zman bende hamile olduğumu gece yatarken sağa sola dönerken kasigim da batma hissedince anladım hemen ağrı gecerdi

Evet dış gebelik olsada çıkar bat ne zman bende hamile olduğumu gece yatarken sağa sola dönerken kasigim da batma hissedince anladım hemen ağrı gecerdi
Batım geçti çoktan, 15 şubattaydı. Sağlıklı olsun geç olsun bu da bir şey. Forumda okumuştum, bata üç dört gün kala yumurta oluşmuş ve hamile kalmışlar. Sağlıklı gebelik ve doğum geçirmişler. Umarım benim de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…