Amin ins canım baya geçmiş ve hala negatif adette olmadın konsey toplantısı var herhalde baya yoğun daha karar veremediler senin içinBatım geçti çoktan, 15 şubattaydı. Sağlıklı olsun geç olsun bu da bir şey. Forumda okumuştum, bata üç dört gün kala yumurta oluşmuş ve hamile kalmışlar. Sağlıklı gebelik ve doğum geçirmişler. Umarım benim de öyle olur
13. Haftadayım gülüm yok doktor daha küçük yanılma payımız yüksek dedi söylemedi 16 da öğrenirsin dedi sen naptınn kaç haftalıksın cinsiyet bellimi :)Katre-i Matemm slm canım senin hamilelik nasıl geçiyor kaçıncı haftadasin en büyüğümüz sensin cinsiyetin i ogrendin mi
Geçti canım, ama yan etkılerı hala devam edıyor, dudagım da kocaman ucuk cıktı, onun ıcın de krem kullandım, sımdı kurudu ama ıgrenc bır goruntum varHep soracağım unutuyorum nezlen bari geçti mi canım
Dıs gebelıkte de hcg oluyor ama duzensız artıs oluyormus, idrar testinde cıkardı oyle olsaydı.. Onu aklına getirme.. Sen ovulasyon yapmamıştın deıl mı cnmBen dayanamadım test yaptım ve sonuç gene negatif. Adet olmadım hala. Hafta içi doktora gideyim, Kan testi vereyim diyorumAma sol tarafımda garip hisler var böyle ara ara sancı giriyomuş gibi o tarafı hissediyorum. Dış gebelik olsa da testte çıkardı dimi?
Ben de bugun yufka aldım, aksama ıspanaklı börek varKız kolaydırbende sadece baklava açmayı bilmem eşim hep ister açmamı bende derim yufkanın hazri varken niye kendimi yorum oda güzel oluyor sonucta kim uğraşacak saatlerce ince aç bende tembelim yani pizza hamuru da un Maya tuz biraz da şeker attım süt kstmadim eşim açtı merdanele malzemeleri koyduk pişti güzelce sende kendin i alıştır benim kız istiyor hep o yüzden yapıyorum haftada 1 falan
Ohhh şimdiden afiyet olsun çok güzel olsun insBen de bugun yufka aldım, aksama ıspanaklı börek var
Teşekkür cnmOhhh şimdiden afiyet olsun çok güzel olsun ins
Benim ki 8+2 gün bebeğim bizim de küçük daha cinsiyet yok ortada13. Haftadayım gülüm yok doktor daha küçük yanılma payımız yüksek dedi söylemedi 16 da öğrenirsin dedi sen naptınn kaç haftalıksın cinsiyet bellimi :)
Hayır ovulasyon testi yapmadım. Bu da tutmazsa yaparım, bir o kaldı yapmadığımDıs gebelıkte de hcg oluyor ama duzensız artıs oluyormus, idrar testinde cıkardı oyle olsaydı.. Onu aklına getirme.. Sen ovulasyon yapmamıştın deıl mı cnm
Haklısın aslında cnm ya üşeniyorum alismam lazım. Bi kek yapmayı seviyorumKız kolaydırbende sadece baklava açmayı bilmem eşim hep ister açmamı bende derim yufkanın hazri varken niye kendimi yorum oda güzel oluyor sonucta kim uğraşacak saatlerce ince aç bende tembelim yani pizza hamuru da un Maya tuz biraz da şeker attım süt kstmadim eşim açtı merdanele malzemeleri koyduk pişti güzelce sende kendin i alıştır benim kız istiyor hep o yüzden yapıyorum haftada 1 falan
Klomen dun bitti dun nefatifti bugün ovulasyonda koyulaşma var bu akşam degerlendireyim diyorum dr kontrolüm sali ogleden sonraCanım hayır ilaç devam ediyorken olmamalı benim bildiğim sen pik mi gördün ki ovulasyonda? Mesela ben adetin 5.günü başladım ilaca 5 gün içtim. 4-5 gün sonra anca büyüyor yumurtalarım ve iğne olucam yani adetten 14 gün sonra anca çatlamaya denk geliyor. Erken gelişip çatladıysa onu bilmiyorum.
Şimdi biz ona Peter mı diyelim piıtır miBenim ki 8+2 gün bebeğim bizim de küçük daha cinsiyet yok ortadaMart 18 de Termin im var o zamana kadar da 3 aylık olur vitamin kullanıyorum mantar enfeksiyon vardı diye akıntılı kanama oluyordu fitil kullandım şükür geçti sıkıntı yok bakalım hayirlisila ne olacak burda nub ramzi teorisi varmış arkadaşlar bakıyor bende sordum erkek diyor teoriye göre 5 yaşındaki kızim da çizgi film izliyor Peter diye karakter var c.filmde kızım da anne bebek erkektr adı Peter olsun dio bende tamam diom çocuğumuza isim koyduk bile hayırlısı la doğsun da sağlıklı olsun
O zaman kacmazHayır ovulasyon testi yapmadım. Bu da tutmazsa yaparım, bir o kaldı yapmadığımGün aşırı bazen üç gündr bir ilişkiye devam ediyoruz bakalkm nolcak...
Oda guZel kız bende kabarık yapamiyoru.mHaklısın aslında cnm ya üşeniyorum alismam lazım. Bi kek yapmayı seviyorum
Allahım eminim kötü değildir sen beninden bile rahatsız olunca takmışsındırGeçti canım, ama yan etkılerı hala devam edıyor, dudagım da kocaman ucuk cıktı, onun ıcın de krem kullandım, sımdı kurudu ama ıgrenc bır goruntum var
Almanca piita demek bende merak ettim puta ne demek diye Türkçe çevirince Peter demek misŞimdi biz ona Peter mı diyelim piıtır mi
Kızım piita diyor piita Almanca demekmiş her ülkeye gore isim söylemek değişik Türkçe Peter deniyor nasıl isterseniz deyin kızlar ingilizce sanırım piitir demiŞimdi biz ona Peter mı diyelim piıtır mi
Yok yok, benime kurban olayımAllahım eminim kötü değildir sen beninden bile rahatsız olunca takmışsındır
Puta deme sakınAlmanca piita demek bende merak ettim puta ne demek diye Türkçe çevirince Peter demek mis
Kızım piita diyor piita Almanca demekmiş her ülkeye gore isim söylemek değişik Türkçe Peter deniyor nasıl isterseniz deyin kızlar ingilizce sanırım piitir demi
Evet değerlendir gün aşırı doktora gidene kadar canım bende öyle yapıyorum yarın benimde kontrolümKlomen dun bitti dun nefatifti bugün ovulasyonda koyulaşma var bu akşam degerlendireyim diyorum dr kontrolüm sali ogleden sonra
Yok kız o mesaj yanlikla gitti net dondu puta yazıldı anlamını bilmiyorum nekiPuta deme sakınİspanyolca baya kötü bi anlamı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?