Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oda guZel kız bende kabarık yapamiyoru.m çok tatlı şeyler yapıyorum kilo alıyoruz hep sistik bu aralar canım hep sakatat türü şeyler çekiyor mumbar yaptım yedik güzeldi
Aynen öyle bende ayda 1 falan yapıyorum bide adet olunca sütlü tatlı

Hayır ovulasyon testi yapmadım. Bu da tutmazsa yaparım, bir o kaldı yapmadığım Gün aşırı bazen üç gündr bir ilişkiye devam ediyoruz bakalkm nolcak...
Geç döllenme geç yumurtlama olduğu için oluyor ya zaten senin de döngülerin hep uzun mudur canım? Ovulasyon testi yapmak faydalı oluyor böyle durumlarda. Ben bugün 30.gündeyim dün pik gördüm anca yumurtlama oldu. Geçen hamileliğimde de böyle olmuştu 42.gün falan anca öğreniliyor böyle olunca. İlişkiye devam etmeniz çok iyi olmuş daha garanti tabi

Bugün ilk kez hamile kaldığım aydaki gibi tek taraflı bıçak saplanır gibi anlık ağrılar yaşıyorum. Acayip umutlandım. Buna rağmen yine olmazsa artık belirti denen şeye asla inanmayacağım ve kendi vücudumu da tanıdığıma dair olan inancımı kaybedicem

Hayırlara cıksın ınsallah

Amiin inşallah teorilere ben inanmıyorum ya

17 si mi gec gitmiuor musun canım benim dun bitti ilac sali gideceğim
Ben geçen ay da bu civarda gittim 17 mm di sonra 3 gün sonra çağırdı anca 21 mm oldu geç büyüdü dedi hatta iğne yaptı adetten sonra 13-14. Günde bakıyor yani

Ben geçen ay da bu civarda gittim 17 mm di sonra 3 gün sonra çağırdı anca 21 mm oldu geç büyüdü dedi hatta iğne yaptı adetten sonra 13-14. Günde bakıyor yani
Benim dr biraz tuhaf bi adam klomen tedavisine pek inanmıyorum diyor glifor kullanıyorum dedim ona da pek inanmıyorum dito ilaca karsi yani catlatma iğnesi vermeyecek diyor içimden bir ses ki yanılmıcam bence eğer vermezse gidip kendim alabilir miyim ki eczaneden reçete olmadan

Doktorunu dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…