Ay kiz yeni baktim gerçekten kötü ooPuta deme sakınİspanyolca baya kötü bi anlamı var
Aynen öyle bende ayda 1 falan yapıyorum bide adet olunca sütlü tatlıOda guZel kız bende kabarık yapamiyoru.mçok tatlı şeyler yapıyorum kilo alıyoruz hep sistik bu aralar canım hep sakatat türü şeyler çekiyor mumbar yaptım yedik güzeldi
Ya klomen ne zaman bitti inşallah güzel haberler ile gelirsin yaz bana daEvet değerlendir gün aşırı doktora gidene kadar canım bende öyle yapıyorum yarın benimde kontrolüm
Sağlığın yerinde olsun da düzelir inşallahYok yok, benime kurban olayımbu kötü duruyor cıdden
İlk hamile kaldığımda son adet tarihinden 46gün sonra pozitifi görmüştüm. O zamana kadar iki kere kan verdim, bir sürü test yaptım hep negatifti. Geç döllenme olunca öyle oluyormuş. Bakalım bu sefer nolcakBöyle olunca da insan olumsuz düşüncelerle başlıyor sürece
Geç döllenme geç yumurtlama olduğu için oluyor ya zaten senin de döngülerin hep uzun mudur canım? Ovulasyon testi yapmak faydalı oluyor böyle durumlarda. Ben bugün 30.gündeyim dün pik gördüm anca yumurtlama oldu. Geçen hamileliğimde de böyle olmuştu 42.gün falan anca öğreniliyor böyle olunca. İlişkiye devam etmeniz çok iyi olmuş daha garanti tabiHayır ovulasyon testi yapmadım. Bu da tutmazsa yaparım, bir o kaldı yapmadığımGün aşırı bazen üç gündr bir ilişkiye devam ediyoruz bakalkm nolcak...
Yok ben soylememYok kız o mesaj yanlikla gitti net dondu puta yazıldı anlamını bilmiyorum neki
Çok sukur, nezle benı mahvetti, ondan cıkmıstı, o da kuruyo artıkSağlığın yerinde olsun da düzelir inşallah
Öğrendim kızYok ben soylememdısardan bırı gelir yazılanları okur sıkayet eder sonra küfür etti dıye
Hayırlara cıksın ınsallahBugün ilk kez hamile kaldığım aydaki gibi tek taraflı bıçak saplanır gibi anlık ağrılar yaşıyorum. Acayip umutlandım. Buna rağmen yine olmazsa artık belirti denen şeye asla inanmayacağım ve kendi vücudumu da tanıdığıma dair olan inancımı kaybedicem
İnşallah tatlım inşallah. İlk kez bugün acaba dedimHayırlara cıksın ınsallah
Amiin inşallah teorilere ben inanmıyorum yaBenim ki 8+2 gün bebeğim bizim de küçük daha cinsiyet yok ortadaMart 18 de Termin im var o zamana kadar da 3 aylık olur vitamin kullanıyorum mantar enfeksiyon vardı diye akıntılı kanama oluyordu fitil kullandım şükür geçti sıkıntı yok bakalım hayirlisila ne olacak burda nub ramzi teorisi varmış arkadaşlar bakıyor bende sordum erkek diyor teoriye göre 5 yaşındaki kızim da çizgi film izliyor Peter diye karakter var c.filmde kızım da anne bebek erkektr adı Peter olsun dio bende tamam diom çocuğumuza isim koyduk bile hayırlısı la doğsun da sağlıklı olsun
Bende bu sene duydum bu teorileri ama tabi bende net olarak inanmıyorum şekle göre bakıyorlarAmiin inşallah teorilere ben inanmıyorum ya
17 sinde son iacı içtim canım. Tamam yarın yazarımYa klomen ne zaman bitti inşallah güzel haberler ile gelirsin yaz bana da
17 si mi gec gitmiuor musun canım benim dun bitti ilac sali gideceğim17 sinde son iacı içtim canım. Tamam yarın yazarıminşallah
Ben geçen ay da bu civarda gittim 17 mm di sonra 3 gün sonra çağırdı anca 21 mm oldu geç büyüdü dedi hatta iğne yaptı adetten sonra 13-14. Günde bakıyor yani17 si mi gec gitmiuor musun canım benim dun bitti ilac sali gideceğim
Benim dr biraz tuhaf bi adam klomen tedavisine pek inanmıyorum diyor glifor kullanıyorum dedim ona da pek inanmıyorum dito ilaca karsi yani catlatma iğnesi vermeyecek diyor içimden bir ses ki yanılmıcam bence eğer vermezse gidip kendim alabilir miyim ki eczaneden reçete olmadanBen geçen ay da bu civarda gittim 17 mm di sonra 3 gün sonra çağırdı anca 21 mm oldu geç büyüdü dedi hatta iğne yaptı adetten sonra 13-14. Günde bakıyor yani
Doktorunu dinleBenim dr biraz tuhaf bi adam klomen tedavisine pek inanmıyorum diyor glifor kullanıyorum dedim ona da pek inanmıyorum dito ilaca karsi yani catlatma iğnesi vermeyecek diyor içimden bir ses ki yanılmıcam bence eğer vermezse gidip kendim alabilir miyim ki eczaneden reçete olmadan
Kiste donerseDoktorunu dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?