- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
Survivor izliyorum benNapıyosunuz kızlar
Ya neden sürekli boyle komplo teorileri üretiyorsun, yazık gunah kendıne cnm.. Wallahı yazık ya.. Adam Prof diyorsun vardır bır bıldıgı.. Lutfen artık boyle seyler dusunme nolur..tedabiye basladın.. Doktoruna guvenmıceksın, kendı kafana göre ilac alıp kullanıcaksan, bırak doktoru da..Kiste donersebenim dr um cidden tuhaf ne yumurta takibine inanıyor ne glifor a ne progestan a benim insülin direncim var ona rağmen glifora bence gerek yok pko da diyo klomen e bile ısrar ile başladı
Stresli zamanlarımın vakit geçirme şekli kore dizisi izliyorumNapıyosunuz kızlar
Ayy bendeeeStresli zamanlarımın vakit geçirme şekli kore dizisi izliyorum
Your honor dizisine başladım dün. Tam gaz devam son iki bölüm, bazı gereksiz sinir bozucu yanları olsa da sevdim ben bakalım final nasıl olacakNapıyosunuz kızlar
Sen napiyosun bebeğimNapıyosunuz kızlar
Bende kız hissediyorum inşallah sağ salim kucağımıza alırız darısı kızçelere inşallahBende bu sene duydum bu teorileri ama tabi bende net olarak inanmıyorum şekle göre bakıyorlarklhayirlisi bakalım
O kadar güzel dizileri tükettim ki şimdi oh my venüs diye bir diziye başladım yine de idare ediyorAyy bendeee
Rahatlatıyor beni kore dizileri şimdi başladım bi tanesine.
Find me in your memory. Sen ne izliyorsun
Mrs queen i bilmiyirum ama su an izlediğin diziyi izlemistim. Güzeldi canimO kadar güzel dizileri tükettim ki şimdi oh my venüs diye bir diziye başladım yine de idare ediyorama bundan önce mr Queen bitırdım tam eğlenmelikti
Stresli zamanlarımın vakit geçirme şekli kore dizisi izliyorum
Oo herkes dızı izliyor, biz de bugun trıbes of europa ya basladık eşimle.. Kendimin tek ızleyecegı dızı bakıyorum yarın brıdgerton a baslıcam buyuk ıhtımalleYour honor dizisine başladım dün. Tam gaz devam son iki bölüm, bazı gereksiz sinir bozucu yanları olsa da sevdim ben bakalım final nasıl olacaksuç temalı şeyleri severim.
10dan sonra insallahSen napiyosun bebeğim
Yarın sabah mı vereceksin kanı
Ben de yalnız izledim, çerezlik. izle hemen biter zatenOo herkes dızı izliyor, biz de bugun trıbes of europa ya basladık eşimle.. Kendimin tek ızleyecegı dızı bakıyorum yarın brıdgerton a baslıcam buyuk ıhtımalle
Kraliyet olayları da var ya ilgimi cekerBen de yalnız izledim, çerezlik. izle hemen biter zaten
Benim daha önümde en az Bi 3 ayım olduğu için acele etmiyorum kuzum Nisan gibi kullanmaya başlarım takviye gıda da inşallahAynen cnm kaybimiz olduğu için dikkat etmek gerek.. Takviye edici gida da kullanabilirsin oda kaliteli yumurtaya yardımcı oluyor
Amin ins Rabb'im gönlune göre versinBende kız hissediyorum inşallah sağ salim kucağımıza alırız darısı kızçelere inşallah
Şimdiye kadar belli olmadıysa erkektir diyorum13. Haftadayım gülüm yok doktor daha küçük yanılma payımız yüksek dedi söylemedi 16 da öğrenirsin dedi sen naptınn kaç haftalıksın cinsiyet bellimi :)
Kan tahlili yaptırmak lazım cnm vitamin eksigi varsa almak lazim. Sorun dediğin ne anlamadım ama mutlaka Biraz sıkıntılar yaşanıyor hormonlar değişene kadarBenim daha önümde en az Bi 3 ayım olduğu için acele etmiyorum kuzum Nisan gibi kullanmaya başlarım takviye gıda da inşallahmayıs gibi korunmayı bırakacağım çünkü. Bu sefer sağlam hazırlayacağım bedenimi, evladımı kaybettim bu yüzden.. Sebep oldu ömrü yokmuş yavrumun ama işte dikkat etmek gerek. Balık yağı falanda kullanmalımıyız öncesinde sence ya da başka ne yapmak gerekir. Bi de Burda bazı arkadaşların rahminde sorun olmuş ya düşük dolayısıyla sonradan o da biraz korkutuyor beni, çok şükür şimdilik bişey yok ama
Yok kuzu bunlar değil yani illaki düzen bozulabilir tabi.. Evet kan testi verip ona göre bi şeyler almak en mantıklısıKan tahlili yaptırmak lazım cnm vitamin eksigi varsa almak lazim. Sorun dediğin ne anlamadım ama mutlaka Biraz sıkıntılar yaşanıyor hormonlar değişene kadar
Adet duzeni bozulabiliyo
Kısmet bu işlerAmin ins canım baya geçmiş ve hala negatif adette olmadın konsey toplantısı var herhalde baya yoğun daha karar veremediler senin içinahh bu çocuk meseleleri ne zor onların keyfini onlarin kabul etmelerini bekleyecek ins çabucak dolllenir sen de müjdeli haberi alırsın normal ama benim kız kardeşim de öyleydi adeti 3 gün geçti test yaptı negatif tır adet olmadi 10 gün falan geçti test yepti pozitifti yani bebeği 8 haftalık oldu öğrendi kısmet bakalım belki seninki de öyledir
Evet baya garantiye aldım o bakımdanGeç döllenme geç yumurtlama olduğu için oluyor ya zaten senin de döngülerin hep uzun mudur canım? Ovulasyon testi yapmak faydalı oluyor böyle durumlarda. Ben bugün 30.gündeyim dün pik gördüm anca yumurtlama oldu. Geçen hamileliğimde de böyle olmuştu 42.gün falan anca öğreniliyor böyle olunca. İlişkiye devam etmeniz çok iyi olmuş daha garanti tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?