Biraz doktorun tecrübesine bağlı cnm biraz da bazıları ilacla düşük yapıyor ondan da parca kalıyo.. Yapisiklik da adet azalınca oluyo genelde ins yoktur iyi düşünelim iyi olsun insYok kuzu bunlar değil yani illaki düzen bozulabilir tabi.. Evet kan testi verip ona göre bi şeyler almak en mantıklısıkafam duruyor bazen çok sağol. Yani içerse parça kalıyor ya da yapışıklık falan oluyor ya o gibi durumlar kuzum.
Canım kendiliğinden de çatlıyor sanırım sen doktora güven istersen sonraki ay içine sinmiyosa değiştir doktorunuBenim dr biraz tuhaf bi adam klomen tedavisine pek inanmıyorum diyor glifor kullanıyorum dedim ona da pek inanmıyorum dito ilaca karsi yani catlatma iğnesi vermeyecek diyor içimden bir ses ki yanılmıcam bence eğer vermezse gidip kendim alabilir miyim ki eczaneden reçete olmadan
Yaaa öylemi diyorsunŞimdiye kadar belli olmadıysa erkektir diyorumyüzde 50 şansımı kullanıyorum
Sağol gülüm Allah razı olsun darısı sana ve bütün arkadaşlarıma olsun inşallah öğreneyim inşallah sizidemhaberdar ederim teyzeleriiKatre-i Matemm ya kızdır diyecektim yanlış yazdım erkek mi acaba Bi tahmin yapacağım onuda düzgün yapamadım yaa, sen bize söylersin canım belli olunca minnoşun cinsiyeti.. Sağlıkla kavuşun
YorumsuzAy kızlar bunu size anlatmazsam çatlarımaskerliğini bile yapmış kocaman insan ile uğraşıyoruz valla ya sevgili kaynım dün aramış sözde üni okuyor ama yalan hiç birimiz üstüne gitmiyor inanıyor gibi yapıyorduk. Bize diyor ki ben harcımı yatırdım üni harcı da 800 müş bakın hele neyse ama ders seçemiyormus. Bunun amacı biz iki fikir veririz tamam bir bakayım der kapatır o ara da ben harç ödüyorum sinyali veririmdi kesin.
Ama eşim direk tamam ver şifreni ben seçerim dersi deyince yok işte şifre giremiyor oldu bin bir yalan o sisteme girilmedi. Aradan zaman geçince mesaj atmış tamam ben seçtim dersleri diye bir de resim atmış inanmazsan bak sistemde resmim var diye. Öğrenci bilgileri vs yazmıyor sadece köşeciğe kendi resmini kendi yapıştırmış salağın vesikalığı eli ile tuttugu parmakları da çıkmışböyle salaklık olur mu ya
Ay yorum bırakmadı ki insanın 9 lafından 8 i yalan mı olur ya sonra da neden onunla samimi değiliz diye suçluyuzYorumsuz
Cin olmadan adam çarpanlarda bugün..Ay kızlar bunu size anlatmazsam çatlarımaskerliğini bile yapmış kocaman insan ile uğraşıyoruz valla ya sevgili kaynım dün aramış sözde üni okuyor ama yalan hiç birimiz üstüne gitmiyor inanıyor gibi yapıyorduk. Bize diyor ki ben harcımı yatırdım üni harcı da 800 müş bakın hele neyse ama ders seçemiyormus. Bunun amacı biz iki fikir veririz tamam bir bakayım der kapatır o ara da ben harç ödüyorum sinyali veririmdi kesin.
Ama eşim direk tamam ver şifreni ben seçerim dersi deyince yok işte şifre giremiyor oldu bin bir yalan o sisteme girilmedi. Aradan zaman geçince mesaj atmış tamam ben seçtim dersleri diye bir de resim atmış inanmazsan bak sistemde resmim var diye. Öğrenci bilgileri vs yazmıyor sadece köşeciğe kendi resmini kendi yapıştırmış salağın vesikalığı eli ile tuttugu parmakları da çıkmışböyle salaklık olur mu ya
Ahahaha o fotoğrafı o kadar çok merak ettim ki şu an anlatamamAy kızlar bunu size anlatmazsam çatlarımaskerliğini bile yapmış kocaman insan ile uğraşıyoruz valla ya sevgili kaynım dün aramış sözde üni okuyor ama yalan hiç birimiz üstüne gitmiyor inanıyor gibi yapıyorduk. Bize diyor ki ben harcımı yatırdım üni harcı da 800 müş bakın hele neyse ama ders seçemiyormus. Bunun amacı biz iki fikir veririz tamam bir bakayım der kapatır o ara da ben harç ödüyorum sinyali veririmdi kesin.
Akşam üşenmeyip fotoğrafı yakınlaştırıp atacağız ay onda da vereceği cevap fotoğraf istediler evde çekip attım demezse ben de bişey bilmiyorumCin olmadan adam çarpanlarda bugün..
Siz ne dedınız pekı o resmı oyle gorunceAy kızlar bunu size anlatmazsam çatlarımaskerliğini bile yapmış kocaman insan ile uğraşıyoruz valla ya sevgili kaynım dün aramış sözde üni okuyor ama yalan hiç birimiz üstüne gitmiyor inanıyor gibi yapıyorduk. Bize diyor ki ben harcımı yatırdım üni harcı da 800 müş bakın hele neyse ama ders seçemiyormus. Bunun amacı biz iki fikir veririz tamam bir bakayım der kapatır o ara da ben harç ödüyorum sinyali veririmdi kesin.
Ya yüzü olmasa inan atardım hani yuvarlak resim yeri var, başkasının site girişinin ekran resmini almış kendi vesikalık resmini eli ile tutup çekip oraya telefonda yerleştirmiş eli, arkada çarşaf vs beliAhahaha o fotoğrafı o kadar çok merak ettim ki şu an anlatamam
Daha demedik gece atmış son ispat resmini sabah gördük, eşim ne olur ben gelmeden deme dediSiz ne dedınız pekı o resmı oyle gorunce
E okula gitmeyince nerden bilsin yazıkAkşam üşenmeyip fotoğrafı yakınlaştırıp atacağız ay onda da vereceği cevap fotoğraf istediler evde çekip attım demezse ben de bişey bilmiyorumÖSYM merkezinde resim çekildiğinden yada artık güncel kimlik kartı resmi kullanıldığından haberi olmayınca bunu kesin diyecek ya
Ay hayır okuyup okumaması kimsenin umurunda değil ama insan makina gibi yalan mı söyler ya, bu konudan bile amacı harç ödedim deyip param yok demekE okula gitmeyince nerden bilsin yazıkkarşısındakini aptal yerine koymaya çalışan insanlar çok komik oluyor gerçekten yaa
Ağam bizimle eğlenir..Ay hayır okuyup okumaması kimsenin umurunda değil ama insan makina gibi yalan mı söyler ya, bu konudan bile amacı harç ödedim deyip param yok demek
Allah’ım korusun inşAllah kötü düşünmemeye çalış lütfen, dünyada yiyecek ekmeği varsa muhakkak yaşar ne hikayeler okudum neler izledim insanlar her gün kanama bile geçirip doğurdukları oluyormuş. İçini ferah tut, ben sana dua edeceğimGünaydın kızlar dün gece sat 2 de kanamam oldu öyle akıntı falan değildi kırmızı kan pihti yoktu karnımın sancısı la uyandım adet sancısı bildiğinhem ev ye gittim baktım evet oydu Paracetamol içtim sabaha kadar uyuyamadım sancı stres sıkıntı bacskalrim uyusmustu neyse sabah kalktım kanamam ıslaklık yoktu sadece kanamam kahverengi eski kana çamur gibi olmuştu hazırlandım yola çıktım lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasin zaten doktordemisti kanama olursa gel diye yine gidiyorum ins iyi kalp atışını duyarım duaniza ihtiyacım var çok korkuyorum da ya sesi duymasam diye endişeliyim isim bitsin size ins güzel haberleri veririm Rabb'im korusun bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?