Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz doktorun tecrübesine bağlı cnm biraz da bazıları ilacla düşük yapıyor ondan da parca kalıyo.. Yapisiklik da adet azalınca oluyo genelde ins yoktur iyi düşünelim iyi olsun ins

Canım kendiliğinden de çatlıyor sanırım sen doktora güven istersen sonraki ay içine sinmiyosa değiştir doktorunu

Katre-i Matemm ya kızdır diyecektim yanlış yazdım erkek mi acaba Bi tahmin yapacağım onuda düzgün yapamadım yaa, sen bize söylersin canım belli olunca minnoşun cinsiyeti.. Sağlıkla kavuşun
Sağol gülüm Allah razı olsun darısı sana ve bütün arkadaşlarıma olsun inşallah öğreneyim inşallah sizidemhaberdar ederim teyzelerii

Ay kızlar bunu size anlatmazsam çatlarım askerliğini bile yapmış kocaman insan ile uğraşıyoruz valla ya sevgili kaynım dün aramış sözde üni okuyor ama yalan hiç birimiz üstüne gitmiyor inanıyor gibi yapıyorduk. Bize diyor ki ben harcımı yatırdım üni harcı da 800 müş bakın heleneyse ama ders seçemiyormus. Bunun amacı biz iki fikir veririz tamam bir bakayım der kapatır o ara da ben harç ödüyorum sinyali veririmdi kesin.

Ama eşim direk tamam ver şifreni ben seçerim dersi deyince yok işte şifre giremiyor oldu bin bir yalan o sisteme girilmedi. Aradan zaman geçince mesaj atmış tamam ben seçtim dersleri diye bir de resim atmış inanmazsan bak sistemde resmim var diye. Öğrenci bilgileri vs yazmıyor sadece köşeciğe kendi resmini kendi yapıştırmış salağın vesikalığı eli ile tuttugu parmakları da çıkmışböyle salaklık olur mu ya

Yorumsuz

Cin olmadan adam çarpanlarda bugün..

Ahahaha o fotoğrafı o kadar çok merak ettim ki şu an anlatamam

Cin olmadan adam çarpanlarda bugün..
Akşam üşenmeyip fotoğrafı yakınlaştırıp atacağız ay onda da vereceği cevap fotoğraf istediler evde çekip attım demezse ben de bişey bilmiyorum ÖSYM merkezinde resim çekildiğinden yada artık güncel kimlik kartı resmi kullanıldığından haberi olmayınca bunu kesin diyecek ya

Siz ne dedınız pekı o resmı oyle gorunce

Ahahaha o fotoğrafı o kadar çok merak ettim ki şu an anlatamam
Ya yüzü olmasa inan atardım hani yuvarlak resim yeri var, başkasının site girişinin ekran resmini almış kendi vesikalık resmini eli ile tutup çekip oraya telefonda yerleştirmiş eli, arkada çarşaf vs beli

E okula gitmeyince nerden bilsin yazık karşısındakini aptal yerine koymaya çalışan insanlar çok komik oluyor gerçekten yaa

E okula gitmeyince nerden bilsin yazık karşısındakini aptal yerine koymaya çalışan insanlar çok komik oluyor gerçekten yaa
Ay hayır okuyup okumaması kimsenin umurunda değil ama insan makina gibi yalan mı söyler ya, bu konudan bile amacı harç ödedim deyip param yok demek

Günaydın kızlar dün gece sat 2 de kanamam oldu öyle akıntı falan değildi kırmızı kan pihti yoktu karnımın sancısı la uyandım adet sancısı bildiğin hemen wc ye gittim baktım evet oydu Paracetamol içtim sabaha kadar uyuyamadım sancı stres sıkıntı bacaklarim uyusmustu neyse sabah kalktım kanamam ıslaklık yoktu sadece kanamam kahverengi eski kana çamur gibi olmuştu hazırlandım yola çıktım lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasin zaten doktordemisti kanama olursa gel diye yine gidiyorum ins iyi kalp atışını duyarım duaniza ihtiyacım var çok korkuyorum da ya sesi duymasam diye endişeliyim isim bitsin size ins güzel haberleri veririm Rabb'im korusun bebeğimi

Allah’ım korusun inşAllah kötü düşünmemeye çalış lütfen, dünyada yiyecek ekmeği varsa muhakkak yaşar ne hikayeler okudum neler izledim insanlar her gün kanama bile geçirip doğurdukları oluyormuş. İçini ferah tut, ben sana dua edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…