Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canim ins iyidr

Duamız seninle kuzum. Güzel haberlerini veresin❤

Allah sana bağışlasın inşAllah.Lütfen sakin ol canım.Tansiyonun filan yükselir.

Biraz doktorun tecrübesine bağlı cnm biraz da bazıları ilacla düşük yapıyor ondan da parca kalıyo.. Yapisiklik da adet azalınca oluyo genelde ins yoktur iyi düşünelim iyi olsun ins
Haklısın canım, doğum gibi olduğu için benim sorun olmaz inşallah.. Doktor da iyiydi iyice baktı temizledi, ebe de baya temizlemişti ondan önce zaten inşallah Bi sorun yoktur kuzum. Evham yapıyorum galiba canım işte. Adeti bekliyorum bende 26 gün oldu düşükten bu yana, ama çok akıntı var böyle su gibi geliveriyor arada, adete yakın akıntı çoğalır ya inşallah odur diyorum. Bakalım bize beklemek düşüyor kuzum

Kınamamalıyım, kınamamalıyım, kınamamalıyım Allah başa vermesin

Ayy kuzum Allahın esirgesin inşallah güzel haberler alırsın, belki içerse kanama alanı oluyor bazen o dışarı çıkmıştır. Bebekle ilgisi yoktur inşallah

Benim de kürtaj dan sonra yoğun su gibi akıntım olmuştu.Normal diye biliyorum ama.

Rabbim hayırlı haberler ile dönmeni nasip etsinbize de haber ver olur mu gönlünü ferah tut eğer miniğin seninle kalmaya kısmeti var ise istediğin kadar kan gör seninle kalacaktır

Rabbim hayırlı haberler ile dönmeni nasip etsinbize de haber ver olur mu gönlünü ferah tut eğer miniğin seninle kalmaya kısmeti var ise istediğin kadar kan gör seninle kalacaktır
Amin ins canım kalır şuan bekliyorum koronsctest yspti idrsr aldı tsnsiyon nabız fAlan bekliyorum doktoorun beni çağırmasını

Ayy kuzum Allahın esirgesin inşallah güzel haberler alırsın, belki içerse kanama alanı oluyor bazen o dışarı çıkmıştır. Bebekle ilgisi yoktur inşallah
İns csnim dedegin gibidir bekliyorum şuan doktoru beni çağırmasını ins bebekle alakası yok

Günaydın kızlar valla bende sıkıntılar bitmiyor evlendigimden beridir bı günüm hastalıksız geçmiyor
Geçen gün yazmıştım buraya bı rüya gördüm ölüyodum diye boğazım çok kötü derecede iltihap kapmış boğazımin büyük bı kısmı iltihaplasmis dün öğlen gittim grip olmuşsun diyip gönderdiler akşam dahada kötü oldum su bile icemedim tekrar gittik ve ilaç verdiler bu 1haftaya geçmezse eğer Eskişehir e git biz buradan bı yazı cikaricaz yatisini istiycez dediler
Gördüğüm rüya bu şekilde karşıma çıktı Rabbim sonumuzu hayır eylesin

Kuzum Rabbim büyüktür İnşallah bir sıkıntı yoktur dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…