Allah razı olsun canim ins iyidrAllah’ım korusun inşAllah kötü düşünmemeye çalış lütfen, dünyada yiyecek ekmeği varsa muhakkak yaşar ne hikayeler okudum neler izledim insanlar her gün kanama bile geçirip doğurdukları oluyormuş. İçini ferah tut, ben sana dua edeceğim
Duamız seninle kuzum. Güzel haberlerini veresin❤Günaydın kızlar dün gece sat 2 de kanamam oldu öyle akıntı falan değildi kırmızı kan pihti yoktu karnımın sancısı la uyandım adet sancısı bildiğinhemen wc ye gittim baktım evet oydu Paracetamol içtim sabaha kadar uyuyamadım sancı stres sıkıntı bacaklarim uyusmustu neyse sabah kalktım kanamam ıslaklık yoktu sadece kanamam kahverengi eski kana çamur gibi olmuştu hazırlandım yola çıktım lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasin zaten doktordemisti kanama olursa gel diye yine gidiyorum ins iyi kalp atışını duyarım duaniza ihtiyacım var çok korkuyorum da ya sesi duymasam diye endişeliyim isim bitsin size ins güzel haberleri veririm Rabb'im korusun bebeğimi
Amin ins canım azkaldi hastaneye yetiscem ins hemen muane ederler öğrenirim güzel haberiDuamız seninle kuzum. Güzel haberlerini veresin❤
Allah sana bağışlasın inşAllah.Lütfen sakin ol canım.Tansiyonun filan yükselir.Günaydın kızlar dün gece sat 2 de kanamam oldu öyle akıntı falan değildi kırmızı kan pihti yoktu karnımın sancısı la uyandım adet sancısı bildiğinhemen wc ye gittim baktım evet oydu Paracetamol içtim sabaha kadar uyuyamadım sancı stres sıkıntı bacaklarim uyusmustu neyse sabah kalktım kanamam ıslaklık yoktu sadece kanamam kahverengi eski kana çamur gibi olmuştu hazırlandım yola çıktım lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasin zaten doktordemisti kanama olursa gel diye yine gidiyorum ins iyi kalp atışını duyarım duaniza ihtiyacım var çok korkuyorum da ya sesi duymasam diye endişeliyim isim bitsin size ins güzel haberleri veririm Rabb'im korusun bebeğimi
Haklısın canım, doğum gibi olduğu için benim sorun olmaz inşallah.. Doktor da iyiydi iyice baktı temizledi, ebe de baya temizlemişti ondan önce zatenBiraz doktorun tecrübesine bağlı cnm biraz da bazıları ilacla düşük yapıyor ondan da parca kalıyo.. Yapisiklik da adet azalınca oluyo genelde ins yoktur iyi düşünelim iyi olsun ins
Kınamamalıyım, kınamamalıyım, kınamamalıyımAy kızlar bunu size anlatmazsam çatlarımaskerliğini bile yapmış kocaman insan ile uğraşıyoruz valla ya sevgili kaynım dün aramış sözde üni okuyor ama yalan hiç birimiz üstüne gitmiyor inanıyor gibi yapıyorduk. Bize diyor ki ben harcımı yatırdım üni harcı da 800 müş bakın hele neyse ama ders seçemiyormus. Bunun amacı biz iki fikir veririz tamam bir bakayım der kapatır o ara da ben harç ödüyorum sinyali veririmdi kesin.
Ama eşim direk tamam ver şifreni ben seçerim dersi deyince yok işte şifre giremiyor oldu bin bir yalan o sisteme girilmedi. Aradan zaman geçince mesaj atmış tamam ben seçtim dersleri diye bir de resim atmış inanmazsan bak sistemde resmim var diye. Öğrenci bilgileri vs yazmıyor sadece köşeciğe kendi resmini kendi yapıştırmış salağın vesikalığı eli ile tuttugu parmakları da çıkmışböyle salaklık olur mu ya
Ayy kuzum Allahın esirgesin inşallah güzel haberler alırsın, belki içerse kanama alanı oluyor bazen o dışarı çıkmıştır. Bebekle ilgisi yoktur inşallahGünaydın kızlar dün gece sat 2 de kanamam oldu öyle akıntı falan değildi kırmızı kan pihti yoktu karnımın sancısı la uyandım adet sancısı bildiğinhemen wc ye gittim baktım evet oydu Paracetamol içtim sabaha kadar uyuyamadım sancı stres sıkıntı bacaklarim uyusmustu neyse sabah kalktım kanamam ıslaklık yoktu sadece kanamam kahverengi eski kana çamur gibi olmuştu hazırlandım yola çıktım lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasin zaten doktordemisti kanama olursa gel diye yine gidiyorum ins iyi kalp atışını duyarım duaniza ihtiyacım var çok korkuyorum da ya sesi duymasam diye endişeliyim isim bitsin size ins güzel haberleri veririm Rabb'im korusun bebeğimi
Benim de kürtaj dan sonra yoğun su gibi akıntım olmuştu.Normal diye biliyorum ama.Haklısın canım, doğum gibi olduğu için benim sorun olmaz inşallah.. Doktor da iyiydi iyice baktı temizledi, ebe de baya temizlemişti ondan önce zateninşallah Bi sorun yoktur kuzum. Evham yapıyorum galiba canım işte. Adeti bekliyorum bende 26 gün oldu düşükten bu yana, ama çok akıntı var böyle su gibi geliveriyor arada, adete yakın akıntı çoğalır ya inşallah odur diyorum. Bakalım bize beklemek düşüyor kuzum
Rabbim hayırlı haberler ile dönmeni nasip etsinGünaydın kızlar dün gece sat 2 de kanamam oldu öyle akıntı falan değildi kırmızı kan pihti yoktu karnımın sancısı la uyandım adet sancısı bildiğinhemen wc ye gittim baktım evet oydu Paracetamol içtim sabaha kadar uyuyamadım sancı stres sıkıntı bacaklarim uyusmustu neyse sabah kalktım kanamam ıslaklık yoktu sadece kanamam kahverengi eski kana çamur gibi olmuştu hazırlandım yola çıktım lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasin zaten doktordemisti kanama olursa gel diye yine gidiyorum ins iyi kalp atışını duyarım duaniza ihtiyacım var çok korkuyorum da ya sesi duymasam diye endişeliyim isim bitsin size ins güzel haberleri veririm Rabb'im korusun bebeğimi
Amin ins canım kalır şuan bekliyorum koronsctest yspti idrsr aldı tsnsiyon nabız fAlan bekliyorum doktoorun beni çağırmasınıRabbim hayırlı haberler ile dönmeni nasip etsinbize de haber ver olur mu gönlünü ferah tut eğer miniğin seninle kalmaya kısmeti var ise istediğin kadar kan gör seninle kalacaktır
İns csnim dedegin gibidir bekliyorum şuan doktoru beni çağırmasını ins bebekle alakası yokAyy kuzum Allahın esirgesin inşallah güzel haberler alırsın, belki içerse kanama alanı oluyor bazen o dışarı çıkmıştır. Bebekle ilgisi yoktur inşallah
Amin ins canımAllah sana bağışlasın inşAllah.Lütfen sakin ol canım.Tansiyonun filan yükselir.
Amin canım benim ins bebeğimi bana bağışlar
Kuzum Rabbim büyüktür İnşallah bir sıkıntı yoktur dualarım seninleGünaydın kızlar dün gece sat 2 de kanamam oldu öyle akıntı falan değildi kırmızı kan pihti yoktu karnımın sancısı la uyandım adet sancısı bildiğinhemen wc ye gittim baktım evet oydu Paracetamol içtim sabaha kadar uyuyamadım sancı stres sıkıntı bacaklarim uyusmustu neyse sabah kalktım kanamam ıslaklık yoktu sadece kanamam kahverengi eski kana çamur gibi olmuştu hazırlandım yola çıktım lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasin zaten doktordemisti kanama olursa gel diye yine gidiyorum ins iyi kalp atışını duyarım duaniza ihtiyacım var çok korkuyorum da ya sesi duymasam diye endişeliyim isim bitsin size ins güzel haberleri veririm Rabb'im korusun bebeğimi
Ne yaptın canim gittin mi dr aCanım kendiliğinden de çatlıyor sanırım sen doktora güven istersen sonraki ay içine sinmiyosa değiştir doktorunu
Allah razı olsun canımKuzum Rabbim büyüktür İnşallah bir sıkıntı yoktur dualarım seninle
Kaç haftalık kuzumAllah razı olsun canımins bir sıkıntı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?