Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun.Allah şifa versin.Rüyalarına çok takılma canım.Rüya 3 e ayrılır Rahmani rüya,şeytani rüya ve bilinçaltı rüyalar.Rahmani rüyalar Allah tan dr.Kötü rüyalar ise şeytani vesveselerdendir.Kötü rüyanı kimseye anlatmamalısın.Uyandığında soluna 3 defa tükürerek.Allah ım sen rüyamı hayra çıkar demen gerekiyo ve sabah sadaka vermen senin için de hayırlı olur.Sadaka kötüyü def edermiş.Uyumadan önce de 3 nas 3 felak 3 ihlas 1 ayet el kürsi okuyup ellerine vücuduna sürersin.Yüzustü uyuma soluna uyu.Allah' a güven ayetler seni bütün kötüluklerden koruyacaktır inşAllah.☺❤

8+3 günlük canım daha geçen hafta pazartesi kalp atışını duydum ins yine duyarım
Kuzum moralini hiç bozma benim ilk haftalarda kanamam olduyodu adet kanaması gibi sonra ilaç ve iğneyle 9 .haftamda durdu kanamam seninde öyle olur inşallah inşallah kalp atışını duyarsın kuzum eğer yiyecek bı lokma ekmeği varsa bebeğin sen istemesende o sana tutunur

Benim 43.gun gelmişti cnm. 40 güne kadar normal.ins en güzel zamanda güzel haberleri aliriz

Bunu bilmiyodum kuzum bundan sonra öyle yaparım
Ama bı tek rüya değil işte evlendigimden beridir böyleyim tek bu günün hastalıksız geçmedi artık herkes sasirmaya başladı nazarmi var üstünde diyolar evlenmeden önce mesela kirpiklerimi görseydin maşallah derdin gür ve baya uzundu görenler hep ne güzel kirpiklerin var bilmem ne kadar zayifsin nasıl böyle calisabiliyosun dediler ne bı maşallah Nebi Rabbim nazarlardan korusun ve hiçbirinden eser kalmadı kirpiklerim döküldü biraz kilo aldım ve calisamadim şuanda hastalıksız bı günüm yokk nazarmi başka bişey mi bilmiyorum

Ins canım tutunur kısmeti vardır ins kalp atışını duyarım iğne ilaç verirler de toparlanirim

Aynı durumlar yaşadım.Büyük ihtimal nazar o yüzden sen söylediğim ayetleri hergün muhakkak okumalısın.Gün içinde de oku.Ve evde bakara suresini aç.Güzel okuyan bi hocadan dinle.Bunu da bi süre evde devam ettir.Herşey yoluna girecektir inşaAllah..

Tamam kuzum yapicam çok sağol

Nazar dağı devirir demiş Peygamberimiz. Insanı ölüme götürür mazallah. İnsanların yanında iş yapma.Ben bekarken hastane yüzü görmemistim evlendim hergün bişey çıkıyordu.İnsanların içindekini bilemeyiz arkadaşım.Herkes biz olmuyo.Benim içimde hasetlik olmuyor ama karşıdaki kişiyi bilemezsin o yüzden kendini ayetlerle koruman lazım.Evin de de Kur'an aç okuyun bol bol eşinle.☺

Duyarsın canım içini ferah tut hamılesın canın içinde ben cok panık yaptım negatif dusundum neler oldu o yuzden pozitif ol ki bebegın huzurlu olsun
Aynen elimde olmadan bende çok stres yapmıştım.Şu an ki aklım olsa Allah a tevekkül gerisi hayırla geliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…