Moralini bozma canım inşallah iyi bebisin Allah yardımcınız olsunAmin ins canımbekliyorum doktoru muane eder birazdan ins güzel haberler alırım
8+3 günlük canım daha geçen hafta pazartesi kalp atışını duydum ins yine duyarımKaç haftalık kuzum
İns bebeğim iyidirMoralini bozma canım inşallah iyi bebisin Allah yardımcınız olsun
Geçmiş olsun.Allah şifa versin.Rüyalarına çok takılma canım.Rüya 3 e ayrılır Rahmani rüya,şeytani rüya ve bilinçaltı rüyalar.Rahmani rüyalar Allah tan dr.Kötü rüyalar ise şeytani vesveselerdendir.Kötü rüyanı kimseye anlatmamalısın.Uyandığında soluna 3 defa tükürerek.Allah ım sen rüyamı hayra çıkar demen gerekiyo ve sabah sadaka vermen senin için de hayırlı olur.Sadaka kötüyü def edermiş.Uyumadan önce de 3 nas 3 felak 3 ihlas 1 ayet el kürsi okuyup ellerine vücuduna sürersin.Yüzustü uyuma soluna uyu.Allah' a güven ayetler seni bütün kötüluklerden koruyacaktır inşAllah.☺❤Günaydın kızlar valla bende sıkıntılar bitmiyor evlendigimden beridir bı günüm hastalıksız geçmiyor
Geçen gün yazmıştım buraya bı rüya gördüm ölüyodum diye boğazım çok kötü derecede iltihap kapmış boğazımin büyük bı kısmı iltihaplasmis dün öğlen gittim grip olmuşsun diyip gönderdiler akşam dahada kötü oldum su bile icemedim tekrar gittik ve ilaç verdiler bu 1haftaya geçmezse eğer Eskişehir e git biz buradan bı yazı cikaricaz yatisini istiycez dediler
Gördüğüm rüya bu şekilde karşıma çıktı Rabbim sonumuzu hayır eylesin
Kuzum moralini hiç bozma benim ilk haftalarda kanamam olduyodu adet kanaması gibi sonra ilaç ve iğneyle 9 .haftamda durdu kanamam seninde öyle olur inşallah inşallah kalp atışını duyarsın kuzum eğer yiyecek bı lokma ekmeği varsa bebeğin sen istemesende o sana tutunur8+3 günlük canım daha geçen hafta pazartesi kalp atışını duydum ins yine duyarım
Benim 43.gun gelmişti cnm. 40 güne kadar normal.ins en güzel zamanda güzel haberleri alirizHaklısın canım, doğum gibi olduğu için benim sorun olmaz inşallah.. Doktor da iyiydi iyice baktı temizledi, ebe de baya temizlemişti ondan önce zateninşallah Bi sorun yoktur kuzum. Evham yapıyorum galiba canım işte. Adeti bekliyorum bende 26 gün oldu düşükten bu yana, ama çok akıntı var böyle su gibi geliveriyor arada, adete yakın akıntı çoğalır ya inşallah odur diyorum. Bakalım bize beklemek düşüyor kuzum
Bunu bilmiyodum kuzum bundan sonra öyle yaparımGeçmiş olsun.Allah şifa versin.Rüyalarına çok takılma canım.Rüya 3 e ayrılır Rahmani rüya,şeytani rüya ve bilinçaltı rüyalar.Rahmani rüyalar Allah tan dr.Kötü rüyalar ise şeytani vesveselerdendir.Kötü rüyanı kimseye anlatmamalısın.Uyandığında soluna 3 defa tükürerek.Allah ım sen rüyamı hayra çıkar demen gerekiyo ve sabah sadaka vermen senin için de hayırlı olur.Sadaka kötüyü def edermiş.Uyumadan önce de 3 nas 3 felak 3 ihlas 1 ayet el kürsi okuyup ellerine vücuduna sürersin.Yüzustü uyuma soluna uyu.Allah' a güven ayetler seni bütün kötüluklerden koruyacaktır inşAllah.☺❤
Elimden tek gelen dua etmek inşallah güzel haberler ile gelirsinAmin ins canım kalır şuan bekliyorum koronsctest yspti idrsr aldı tsnsiyon nabız fAlan bekliyorum doktoorun beni çağırmasını
Ins canım tutunur kısmeti vardırKuzum moralini hiç bozma benim ilk haftalarda kanamam olduyodu adet kanaması gibi sonra ilaç ve iğneyle 9 .haftamda durdu kanamam seninde öyle olur inşallah inşallah kalp atışını duyarsın kuzum eğer yiyecek bı lokma ekmeği varsa bebeğin sen istemesende o sana tutunur
Dualarımız yeter bize çok sağolunElimden tek gelen dua etmek inşallah güzel haberler ile gelirsin
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumIns canım tutunur kısmeti vardırins kalp atışını duyarım iğne ilaç verirler de toparlanirim
Aynı durumlar yaşadım.Büyük ihtimal nazar o yüzden sen söylediğim ayetleri hergün muhakkak okumalısın.Gün içinde de oku.Ve evde bakara suresini aç.Güzel okuyan bi hocadan dinle.Bunu da bi süre evde devam ettir.Herşey yoluna girecektir inşaAllah..Bunu bilmiyodum kuzum bundan sonra öyle yaparım
Ama bı tek rüya değil işte evlendigimden beridir böyleyim tek bu günün hastalıksız geçmedi artık herkes sasirmaya başladı nazarmi var üstünde diyolar evlenmeden önce mesela kirpiklerimi görseydin maşallah derdin gür ve baya uzundu görenler hep ne güzel kirpiklerin var bilmem ne kadar zayifsin nasıl böyle calisabiliyosun dediler ne bı maşallah Nebi Rabbim nazarlardan korusun ve hiçbirinden eser kalmadı kirpiklerim döküldü biraz kilo aldım ve calisamadim şuanda hastalıksız bı günüm yokk nazarmi başka bişey mi bilmiyorum
Duyarsın canım içini ferah tut hamılesın canın içindeIns canım tutunur kısmeti vardırins kalp atışını duyarım iğne ilaç verirler de toparlanirim
Tamam kuzum yapicam çok sağolAynı durumlar yaşadım.Büyük ihtimal nazar o yüzden sen söylediğim ayetleri hergün muhakkak okumalısın.Gün içinde de oku.Ve evde bakara suresini aç.Güzel okuyan bi hocadan dinle.Bunu da bi süre evde devam ettir.Herşey yoluna girecektir inşaAllah..❤
Nazar dağı devirir demiş Peygamberimiz. Insanı ölüme götürür mazallah. İnsanların yanında iş yapma.Ben bekarken hastane yüzü görmemistim evlendim hergün bişey çıkıyordu.İnsanların içindekini bilemeyiz arkadaşım.Herkes biz olmuyo.Benim içimde hasetlik olmuyor ama karşıdaki kişiyi bilemezsin o yüzden kendini ayetlerle koruman lazım.Evin de de Kur'an aç okuyun bol bol eşinle.☺Bunu bilmiyodum kuzum bundan sonra öyle yaparım
Ama bı tek rüya değil işte evlendigimden beridir böyleyim tek bu günün hastalıksız geçmedi artık herkes sasirmaya başladı nazarmi var üstünde diyolar evlenmeden önce mesela kirpiklerimi görseydin maşallah derdin gür ve baya uzundu görenler hep ne güzel kirpiklerin var bilmem ne kadar zayifsin nasıl böyle calisabiliyosun dediler ne bı maşallah Nebi Rabbim nazarlardan korusun ve hiçbirinden eser kalmadı kirpiklerim döküldü biraz kilo aldım ve calisamadim şuanda hastalıksız bı günüm yokk nazarmi başka bişey mi bilmiyorum
Aynen elimde olmadan bende çok stres yapmıştım.Duyarsın canım içini ferah tut hamılesın canın içindeben cok panık yaptım negatif dusundum neler oldu o yuzden pozitif ol ki bebegın huzurlu olsun
Savunmasını cok merak edıyorumDaha demedik gece atmış son ispat resmini sabah gördük, eşim ne olur ben gelmeden deme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?