- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Ya sen sonuçları almadın mı daha.Savunmasını cok merak edıyorum
Canım kahverengi ye donmus bu ıyı bısey, korkma bebis büyüyor, annesini heycanlandırmak ıstemıs sadece..Günaydın kızlar dün gece sat 2 de kanamam oldu öyle akıntı falan değildi kırmızı kan pihti yoktu karnımın sancısı la uyandım adet sancısı bildiğinhemen wc ye gittim baktım evet oydu Paracetamol içtim sabaha kadar uyuyamadım sancı stres sıkıntı bacaklarim uyusmustu neyse sabah kalktım kanamam ıslaklık yoktu sadece kanamam kahverengi eski kana çamur gibi olmuştu hazırlandım yola çıktım lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasin zaten doktordemisti kanama olursa gel diye yine gidiyorum ins iyi kalp atışını duyarım duaniza ihtiyacım var çok korkuyorum da ya sesi duymasam diye endişeliyim isim bitsin size ins güzel haberleri veririm Rabb'im korusun bebeğimi
Verdım canım
Cok gecmıs olsun cnm yaGünaydın kızlar valla bende sıkıntılar bitmiyor evlendigimden beridir bı günüm hastalıksız geçmiyor
Geçen gün yazmıştım buraya bı rüya gördüm ölüyodum diye boğazım çok kötü derecede iltihap kapmış boğazımin büyük bı kısmı iltihaplasmis dün öğlen gittim grip olmuşsun diyip gönderdiler akşam dahada kötü oldum su bile icemedim tekrar gittik ve ilaç verdiler bu 1haftaya geçmezse eğer Eskişehir e git biz buradan bı yazı cikaricaz yatisini istiycez dediler
Gördüğüm rüya bu şekilde karşıma çıktı Rabbim sonumuzu hayır eylesin
Sonuc beklıyorum bebegımMoralini bozma canım inşallah iyi bebisin Allah yardımcınız olsun
Yok yaa almadım, barkod numarayı da vermedı esımmYa sen sonuçları almadın mı daha.Heyecanla bekliyoruz.
HeyecanlandımSonuc beklıyorum bebegım
Aslında ben umutsuzdum, sabah 3.erken gebelık testını yaptım, golge gıbı bısey cıktı..Heyecanlandım
Atsana cnm resmiAslında ben umutsuzdum, sabah 3.erken gebelık testını yaptım, golge gıbı bısey cıktı..
Görebilir misiniz bilmiyorum, ben zar zor goruyorum, dunku resimde hıc gorulmuyorduAtsana cnm resmi
Valla ben sanki gördümGörebilir misiniz bilmiyorum, ben zar zor goruyorum, dunku resimde hıc gorulmuyordu
Penceren ın onunde daha net goruluyor da, foto alınca parlıyor bembeyaz oluyor.lamba acınca patlamıyorValla ben sanki gördüm
Ay ne zaman belli olacak acaba bugün müGörebilir misiniz bilmiyorum, ben zar zor goruyorum, dunku resimde hıc gorulmuyordu
Bırazdan olur herhalde 10.45de verdim kanıAy ne zaman belli olacak acaba bugün mü
Annesi gözün aydın çok şükürSlm arkadaşlar isim bitti çok şükür Rabb'im r şükürler olsun kalp atışını duydumneden kanama olduğunu sordum onlarda birşey bilmiyor herhanfi bir sıkıntı yok bebek sağlıklıdır dedi magnezyum ve Paracetamol verdi magnezyum u günde 3 dafa kulanacagim bol bol yatak istirahati yapacağım tlzaten ilişkiye girmiyoz oda yasak şükür güzel haberi aldım Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız en kısa sürede kadın doktoruna gitmem gerek jinekoloji bölümü baktı bana işte terminim mart 18 de olduğu için beklicez ins o güne kadar bebeğim beni yine heyecanlandirmaz
Heyecanla bekliyorumBırazdan olur herhalde 10.45de verdim kanı
İns canim sende bugün bayram edersin güzel haberlerini bekliyoruzBırazdan olur herhalde 10.45de verdim kanı
Çok şükürSlm arkadaşlar isim bitti çok şükür Rabb'im r şükürler olsun kalp atışını duydumneden kanama olduğunu sordum onlarda birşey bilmiyor herhanfi bir sıkıntı yok bebek sağlıklıdır dedi magnezyum ve Paracetamol verdi magnezyum u günde 3 dafa kulanacagim bol bol yatak istirahati yapacağım tlzaten ilişkiye girmiyoz oda yasak şükür güzel haberi aldım Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız en kısa sürede kadın doktoruna gitmem gerek jinekoloji bölümü baktı bana işte terminim mart 18 de olduğu için beklicez ins o güne kadar bebeğim beni yine heyecanlandirmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?