- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Valla heyecanla bekliyoruz. Ben göremedim ama resim çekince çıkmıyor zaten. Sen gördün mademmm❤Görebilir misiniz bilmiyorum, ben zar zor goruyorum, dunku resimde hıc gorulmuyordu
Hiç bilmiyorum canımÇok şükürsenın bebiş yaramaz bi oğlan mı acaba
Oh! çok şükür kuzum gözün aydın.Slm arkadaşlar isim bitti çok şükür Rabb'im r şükürler olsun kalp atışını duydumneden kanama olduğunu sordum onlarda birşey bilmiyor herhanfi bir sıkıntı yok bebek sağlıklıdır dedi magnezyum ve Paracetamol verdi magnezyum u günde 3 dafa kulanacagim bol bol yatak istirahati yapacağım tlzaten ilişkiye girmiyoz oda yasak şükür güzel haberi aldım Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız en kısa sürede kadın doktoruna gitmem gerek jinekoloji bölümü baktı bana işte terminim mart 18 de olduğu için beklicez ins o güne kadar bebeğim beni yine heyecanlandirmaz
İşte burdakilerde tam öyle hep konuşurlar milletin arkasindanNazar dağı devirir demiş Peygamberimiz. Insanı ölüme götürür mazallah. İnsanların yanında iş yapma.Ben bekarken hastane yüzü görmemistim evlendim hergün bişey çıkıyordu.İnsanların içindekini bilemeyiz arkadaşım.Herkes biz olmuyo.Benim içimde hasetlik olmuyor ama karşıdaki kişiyi bilemezsin o yüzden kendini ayetlerle koruman lazım.Evin de de Kur'an aç okuyun bol bol eşinle.☺
Allah razı olsun canımOh! çok şükür kuzum gözün aydın.
Hadi gözümüz aydinSlm arkadaşlar isim bitti çok şükür Rabb'im r şükürler olsun kalp atışını duydumneden kanama olduğunu sordum onlarda birşey bilmiyor herhanfi bir sıkıntı yok bebek sağlıklıdır dedi magnezyum ve Paracetamol verdi magnezyum u günde 3 dafa kulanacagim bol bol yatak istirahati yapacağım tlzaten ilişkiye girmiyoz oda yasak şükür güzel haberi aldım Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız en kısa sürede kadın doktoruna gitmem gerek jinekoloji bölümü baktı bana işte terminim mart 18 de olduğu için beklicez ins o güne kadar bebeğim beni yine heyecanlandirmaz
Enişte en iyisini yapmış.Yok yaa almadım, barkod numarayı da vermedı esımmilk o bakıcak soylıcekmiş bekliyoruz bakalım
Çok teşekkürlerHadi gözümüz aydin
Çok sağol kuzum test sonucunu bekliyorum yazmamisim heralde virüs testi yaptırdık ben öyle olunca sonra doktor iltihap kapmış dediCok gecmıs olsun cnm ya
evet bebegımresımde benmgordugum kadarı da yok ,gornmuyor ..ama kuruma da olabıırValla heyecanla bekliyoruz. Ben göremedim ama resim çekince çıkmıyor zaten. Sen gördün mademmm❤hadi insallah
Bende göremedim ama.Belki buradan görünmüyordur.evet bebegımresımde benmgordugum kadarı da yok ,gornmuyor ..ama kuruma da olabıır
Beyaz mi o ikinci çizgiGörebilir misiniz bilmiyorum, ben zar zor goruyorum, dunku resimde hıc gorulmuyordu
Çok sevindim kuzum senin adına Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinSlm arkadaşlar isim bitti çok şükür Rabb'im r şükürler olsun kalp atışını duydumneden kanama olduğunu sordum onlarda birşey bilmiyor herhanfi bir sıkıntı yok bebek sağlıklıdır dedi magnezyum ve Paracetamol verdi magnezyum u günde 3 dafa kulanacagim bol bol yatak istirahati yapacağım tlzaten ilişkiye girmiyoz oda yasak şükür güzel haberi aldım Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız en kısa sürede kadın doktoruna gitmem gerek jinekoloji bölümü baktı bana işte terminim mart 18 de olduğu için beklicez ins o güne kadar bebeğim beni yine heyecanlandirmaz
Amin ins canım benim Rabb'im herkese en kisazamanda nasip etsin Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinÇok sevindim kuzum senin adına Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Bizede hayırlısıyla bı evlat nasip etsin
gri :))Beyaz mi o ikinci çizgi
Bana burdan beyaz gözüktü ins vardir canım merak la bekliyozgri :))
Testmi yaptın kuzumgri :))
Kuzum valla heyecanladirmak istemem ama yakinlastirip uzaklastirinca hafif bı pembelik gördüm gibiGörebilir misiniz bilmiyorum, ben zar zor goruyorum, dunku resimde hıc gorulmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?