Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonuc cıktı
Hiç üzülme bitanem, ben hep ikinci aşılamada olacağını düşünüyordum senin bebeğinin içimden hep öyle geçiyordu. Sezgilerim çok da kuvvetlidir ne yalan söyliyim İşin şakası bir yana nasip bir sonraki ayaymış inşAllah

Nasip deilmiş, buyuk ıhtımal tup bebek hazırlığı yapıcaz, 1hfta ıcınde adet olursun dedı..

Kızlar sonuc cıktı
Kuzum üzülüyorsundur çok iyi anlıyorum ama inşallah hayırlısıyla bir gün bebişlerimize kavuşucaz ben çok inanıyorum umudunu kaybetme denemeye devam Aşılamayla bir kere olmuştu bu sefer denk gelmedi demekki ama tüp bebekle olma ihtimali çok daha yüksek

insallahh cnm umudumuz diğer aya

Canım merhaba gittm evet sağ tarafta 18 mm civarı bir yumurtam oluşmuş soldan da gelenler varmış çok güzel dedi bu sefer çatlama iğnesi vurdu ve bana progestan hap verdi.
Hayırlısı bakalim ins

Kızlar sonuc cıktı
İllaki nasibini bekliyor minik, üzülme desem havada kalır içinin burkulması çok normal kendini sıkma üzüleceksen moralin bozulacaksa böyle duyguları vakitli yaşa ama sonra geride bırak. Çünkü o minige ulaşıncaya kadar seni bekleyen bir süreç var ve o süreçte sağlıklı bir bünye yanında sağlam bir iç huzuru ruh da şart.

Burda hepimiz pır pır o bat zamanını bekleyeceğiz, olmayacak bir sürü belirti görüp ama sonunda adet olup üzüleceğiz belki, ummadığımız tedaviler ile yolumuz şekillenecek, mesela benim gibi ay adetim azaldı yok pıhtılaşma için ne kullansam doğru bin bir pimpirik yapacağız, yeri geliyor bakın hem sevinç hem korkularımızı paylaşıyoruz. Ama ben inanıyorum Rabbim hepimize en hayırlı olanı en hayırlı zamanda nasip edecekyeterki biz umudumuzu ona bağlayalım

Canım merhaba gittm evet sağ tarafta 18 mm civarı bir yumurtam oluşmuş soldan da gelenler varmış çok güzel dedi bu sefer çatlama iğnesi vurdu ve bana progestan hap verdi.
Süper, senden guzel haberler alalım ınsallah

Çok şükür canım, umudumuz olmasa buralarda işimiz ne, insallah saglıkla gelsın de bız bekleriz yine nasip ne zaman kapımızı çalarsa artık..
Adetim cok gecikmeden gelseydi yenı tedavı planına gecerdık

Sabırsızlanmakta öyle haklısın ki inşallah bir an önce en doğru tedavi ile yola devam edersin valla bu süreç bizde kalp bırakmayacak hep stres hep heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…