Vardır bi hayır cnm ne diyelim demekki zamanı gelmemiş daha mucizenin.. Ama vazgeçmek yok herşey zamanı geldiğinde cok güzel olucak insKızlar sonuc cıktı
Amınn canımVardır bi hayır cnm ne diyelim demekki zamanı gelmemiş daha mucizenin.. Ama vazgeçmek yok herşey zamanı geldiğinde cok güzel olucak ins
Hiç üzülme bitanem, ben hep ikinci aşılamada olacağını düşünüyordum senin bebeğinin içimden hep öyle geçiyordu. Sezgilerim çok da kuvvetlidir ne yalan söyliyimKızlar sonuc cıktı
Nasip deilmiş, buyuk ıhtımal tup bebek hazırlığı yapıcaz, 1hfta ıcınde adet olursun dedı..Hiç üzülme bitanem, ben hep ikinci aşılamada olacağını düşünüyordum senin bebeğinin içimden hep öyle geçiyordu. Sezgilerim çok da kuvvetlidir ne yalan söyliyimİşin şakası bir yana nasip bir sonraki ayaymış inşAllah
Kuzum üzülüyorsundur çok iyi anlıyorum ama inşallah hayırlısıyla bir gün bebişlerimize kavuşucaz ben çok inanıyorum umudunu kaybetme denemeye devamKızlar sonuc cıktı
Bir daha aşılama yok mu?Nasip deilmiş, buyuk ıhtımal tup bebek hazırlığı yapıcaz, 1hfta ıcınde adet olursun dedı..
insallahh cnmKuzum üzülüyorsundur çok iyi anlıyorum ama inşallah hayırlısıyla bir gün bebişlerimize kavuşucaz ben çok inanıyorum umudunu kaybetme denemeye devamAşılamayla bir kere olmuştu bu sefer denk gelmedi demekki ama tüp bebekle olma ihtimali çok daha yüksek
Bu ıkıncıydı zaten, ilki. Düşük oldu, bu da tutmadı. Artık aşılama istemem, aslında ben bu ıkıncıydı de ıstemedım, İlkı tutunca yıne tutar dedı oyle yapmıstık.. Adet olunca gidicem ınsallahBir daha aşılama yok mu?
Canım merhaba gittm evet sağ tarafta 18 mm civarı bir yumurtam oluşmuş soldan da gelenler varmış çok güzel dedi bu seferNe yaptın canim gittin mi dr a
Geçmiş olsun canım üzülme yaşın daha genç Allah büyük bir kapı açılır ins sana aileneKızlar sonuc cıktı
Hayırlısı bakalim insCanım merhaba gittm evet sağ tarafta 18 mm civarı bir yumurtam oluşmuş soldan da gelenler varmış çok güzel dedi bu seferçatlama iğnesi vurdu ve bana progestan hap verdi.
İllaki nasibini bekliyor minik, üzülme desem havada kalır içinin burkulması çok normal kendini sıkma üzüleceksen moralin bozulacaksa böyle duyguları vakitli yaşa ama sonra geride bırak. Çünkü o minige ulaşıncaya kadar seni bekleyen bir süreç var ve o süreçte sağlıklı bir bünye yanında sağlam bir iç huzuru ruh da şart.Kızlar sonuc cıktı
Süper, senden guzel haberler alalım ınsallahCanım merhaba gittm evet sağ tarafta 18 mm civarı bir yumurtam oluşmuş soldan da gelenler varmış çok güzel dedi bu seferçatlama iğnesi vurdu ve bana progestan hap verdi.
Çok şükür canım, umudumuz olmasa buralarda işimiz ne, insallah saglıkla gelsın de bız bekleriz yineİllaki nasibini bekliyor minik, üzülme desem havada kalır içinin burkulması çok normal kendini sıkma üzüleceksen moralin bozulacaksa böyle duyguları vakitli yaşa ama sonra geride bırak. Çünkü o minige ulaşıncaya kadar seni bekleyen bir süreç var ve o süreçte sağlıklı bir bünye yanında sağlam bir iç huzuru ruh da şart.
Burda hepimiz pır pır o bat zamanını bekleyeceğiz, olmayacak bir sürü belirti görüp ama sonunda adet olup üzüleceğiz belki, ummadığımız tedaviler ile yolumuz şekillenecek, mesela benim gibi ay adetim azaldı yok pıhtılaşma için ne kullansam doğru bin bir pimpirik yapacağız, yeri geliyor bakın hem sevinç hem korkularımızı paylaşıyoruz. Ama ben inanıyorum Rabbim hepimize en hayırlı olanı en hayırlı zamanda nasip edecekyeterki biz umudumuzu ona bağlayalım
Ben de tam onu aldım ilk aldığımda gebelik oldu belki yine olur diyeProdoctor erken gebelık almayın sakın, golge cıkarıyor
Bugün bat günüm canım henüz adet olmadım sabah ilk idrarla normal kaset test yaptım negatif çıktı ama ayaklarım ağrıyor adet olma ihtimalim yüksek gibi geldi bana
Sabırsızlanmakta öyle haklısın kiÇok şükür canım, umudumuz olmasa buralarda işimiz ne, insallah saglıkla gelsın de bız bekleriz yinenasip ne zaman kapımızı çalarsa artık..
Adetim cok gecikmeden gelseydiyenı tedavı planına gecerdık
Ben 3 lü palet almıstım, 1.gun yaptıgımda bişey cıkmadı, 2.ve 3. De golge cıktı.. Asla almam artık ondanBen de tam onu aldım ilk aldığımda gebelik oldu belki yine olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?