Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 3 lü palet almıstım, 1.gun yaptıgımda bişey cıkmadı, 2.ve 3. De golge cıktı.. Asla almam artık ondan
Benim bir tane maşallah az para da değil 25 TL neyse bakalım bende nasıl olacak, hos bende daha deneme aşamasına geçmeden testi aldım Allahım

Yani 5 şubatta doktorda ultrasonla baktı yumurtan büyümüş dene dedi onun dışında takvim 7 şubat gösterdi nöbetçiydim 5i ve 8 ini değerlendirdik çok emindim o yüzden ama olmadı sanırım
Nasip deılmıs benım de olmadı bugun bat gunuydu.. Kan testim 0 cıktı.. Onumuzdekı aya bakıcaz artık yenı batını soylersin geldıgınde

Yani 5 şubatta doktorda ultrasonla baktı yumurtan büyümüş dene dedi onun dışında takvim 7 şubat gösterdi nöbetçiydim 5i ve 8 ini değerlendirdik çok emindim o yüzden ama olmadı sanırım
Olmazsa bu ay ovulasyon aldım onu denicem adetten sonra başlıcam canım

Canım merhaba gittm evet sağ tarafta 18 mm civarı bir yumurtam oluşmuş soldan da gelenler varmış çok güzel dedi bu sefer çatlama iğnesi vurdu ve bana progestan hap verdi.
Yaaaa canim cok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah gebelik ile sonuçlansin benim dr tüp bebek ve aşılama hariç progestan ve estrofem e karşıyım dedi ben de tamam dedim bakalım benim kac mm oldu cok heyecanlıyım yarın gitcem ben de yazarım sana bak bugün ki ovulasyonda böyle foto çektikten sonra daha da koyulasti uc gundur koyu catlamiyot malum pko dan bakalım ne olacak

Eklentiler

• IMG-20210222-WA0002.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 25
Güzel gözüküyor ama çatlama için versin iğne ilaç canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…