Yumurtlama gununden eminsin deil miBugün bat günüm canım henüz adet olmadım sabah ilk idrarla normal kaset test yaptım negatif çıktı ama ayaklarım ağrıyor adet olma ihtimalim yüksek gibi geldi bana
İnsallah cnm, hepimizin kucagı dolsun ınsallah saglıcaklaSabırsızlanmakta öyle haklısın kiinşallah bir an önce en doğru tedavi ile yola devam edersin valla bu süreç bizde kalp bırakmayacak hep stres hep heyecan
Benim bir tane maşallah az para da değil 25 TL neyse bakalım bende nasıl olacak, hos bende daha deneme aşamasına geçmeden testi aldım AllahımBen 3 lü palet almıstım, 1.gun yaptıgımda bişey cıkmadı, 2.ve 3. De golge cıktı.. Asla almam artık ondan
Ben 3 taneyi 25 e aldımBenim bir tane maşallah az para da değil 25 TL neyse bakalım bende nasıl olacak, hos bende daha deneme aşamasına geçmeden testi aldım Allahım
Yani 5 şubatta doktorda ultrasonla baktı yumurtan büyümüş dene dedi onun dışında takvim 7 şubat gösterdi nöbetçiydim 5i ve 8 ini değerlendirdik çok emindim o yüzden ama olmadı sanırımYumurtlama gununden eminsin deil mi
Predictor aldım eczaneden tanesi 52 lira aşırı pahalıydıBen 3 taneyi 25 e aldım
Senınkı predictor early olmasın..?
Nasip deılmısYani 5 şubatta doktorda ultrasonla baktı yumurtan büyümüş dene dedi onun dışında takvim 7 şubat gösterdi nöbetçiydim 5i ve 8 ini değerlendirdik çok emindim o yüzden ama olmadı sanırım
Olmazsa bu ay ovulasyon aldım onu denicem adetten sonra başlıcam canımYani 5 şubatta doktorda ultrasonla baktı yumurtan büyümüş dene dedi onun dışında takvim 7 şubat gösterdi nöbetçiydim 5i ve 8 ini değerlendirdik çok emindim o yüzden ama olmadı sanırım
Eczane pahalı verıyor testleri, benım dedıgım prodoctor o dha uygun predictor a göre.. Ama bi halta yaramaz, golge cıkarıyorPredictor aldım eczaneden tanesi 52 lira aşırı pahalıydı
Kuzucum hayırlısı olsun hakkında var bir zamanıAmınn canımnasıp deılmıs.. Onümüze bakıcaz, olana kadar devam
Canım sağol. Seninde çok sevindim Allah bir daha korku yaşatmasınHayırlısı bakalim ins
İnşallah canımSüper, senden guzel haberler alalım ınsallah
Vardırbi hayr diyelim. Rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağımizi doldursun kuzumKızlar sonuc cıktı
Amin cnm, zamanımız varmıs dahaVardırbi hayr diyelim. Rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağımizi doldursun kuzum
Öyle kuzum. Rabbim biliyor hayırlısı ne iseAmin cnm, zamanımız varmıs daha
Bu arada sayfayı düzenlendiğinde beni çıkar kuzum. Bu ay korunmadayim malum. Gelecek ay da allah bilirAmin cnm, zamanımız varmıs daha
Tmm cnmBu arada sayfayı düzenlendiğinde beni çıkar kuzum. Bu ay korunmadayim malum. Gelecek ay da allah bilir
Yaaaa canim cok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah gebelik ile sonuçlansinCanım merhaba gittm evet sağ tarafta 18 mm civarı bir yumurtam oluşmuş soldan da gelenler varmış çok güzel dedi bu seferçatlama iğnesi vurdu ve bana progestan hap verdi.
Güzel gözüküyor ama çatlama için versin iğne ilaç canimYaaaa canim cok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah gebelik ile sonuçlansinbenim dr tüp bebek ve aşılama hariç progestan ve estrofem e karşıyım dedi ben de tamam dedim bakalım benim kac mm oldu cok heyecanlıyım yarın gitcem ben de yazarım sana bak bugün ki ovulasyonda böyle foto çektikten sonra daha da koyulasti uc gundur koyu catlamiyot malum pko dan bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?