Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonuc cıktı
Sevgili Sohrab , içindeki fırtanayı şuan anlamayabiliriz.Ama kalbimiz seninle.Ben dışardan kk ' ya baktığımda nedense bu senin topiğe gelmeyi istedim içim ısındı."Kalpleri birbirine ısındıran Allah ' tır." Sabır ile imtihan ediliyorsun, ediliyoruz.Hani ben ilk buraya geldiğimde beraber hamilelik yaşayacağız gibi hissediyorum demiştim.Bilemiyorum ama hissiyat işte.Umarım emeklerimizin karşılığını alacağız Rabbim ' den.

Kızlar ben bı karar verdim bunuda sizinle paylaşmak istiyorum bugün tam 1 ayım bitti kanamam daha yeni yeni bitiyo bı kaç güne biticek 2 ayıma doğru adet olurum diye düşünüyorum ve sonra bı bebek istiyorum ve korunmayı birakicaz doktorumda iki ay bekle demişti zaten sonrasındada Allah büyük ne zaman varsa kismetimde o zmaan olsun

Ben 3 taneyi 25 e aldım
Senınkı predictor early olmasın..?
Şu işte benim aldığım, gebelikte de 2 gün önce yapmıştım silik vs değil nerdeyse iki çizgi de aynı olacak şekilde çıkmıştı

Eklentiler

• IMG_20210222_140145.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 44
Hadi bakalım hayırlısı canım sen ne zaman gideceksin.
senin doktor da her şeye karşı mübarek

40 gün içinde adet olunutir canim. Kontrole git rahim ne alemde diye. Sonrada denemeye devam

40 gün içinde adet olunutir canim. Kontrole git rahim ne alemde diye. Sonrada denemeye devam
Gittim kuzum 12 Şubat'ta şükür hicbi sıkıntı yok rahim kendini toparlamis patoloji sonucum da tertemiz bebeginde herşeyi tammis sadece kanamam daha yeni yeni azalmaya başladı 40 im bitene kadar kanamada biter diye düşünüyorum

Güzel kuzum

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim aralıkta kimyasal gebelik geçirdim 26 günde bir olan adetlerim 22 ye düştü düzenim şaştı sıkıntı bendemi yoksa normalmi anlamadım gitti

İçime bı anda böyle bir düşünce geldi sanki şimdi olursa kendimi dahada iyi hissedicem gibi bazen moralim de hiç kalmıyor kaynanamlar yüzünden şuan hasta olmamın sebebi babamı görmeye gittim diye 20 yaşındayım ama o kullandığı lafları duysan ağzın açık kalır

Şu işte benim aldığım, gebelikte de 2 gün önce yapmıştım silik vs değil nerdeyse iki çizgi de aynı olacak şekilde çıkmıştı
Gebelik oldugu ıcın dogru cıkarmıstır, benımkı de bundan aynısı, golge cıkardı hep olmayan seyı var gıbı gosterıyor

İnsallahh bbegim, sansım artar en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…