- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
SevgiliKızlar sonuc cıktı
Yarın yazarım ilk klomen denemem belki de 18 mm altındadır ama olsun bi kaç güne buyur diye umit etmek istiyorumGüzel gözüküyor ama çatlama için versin iğne ilaç canim
Kuzum canını sıkma vardır bundada bı hayırKızlar sonuc cıktı
Şu işte benim aldığım, gebelikte de 2 gün önce yapmıştım silik vs değil nerdeyse iki çizgi de aynı olacak şekilde çıkmıştıBen 3 taneyi 25 e aldım
Senınkı predictor early olmasın..?
Hadi bakalım hayırlısı canım sen ne zaman gideceksin.Yaaaa canim cok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah gebelik ile sonuçlansinbenim dr tüp bebek ve aşılama hariç progestan ve estrofem e karşıyım dedi ben de tamam dedim bakalım benim kac mm oldu cok heyecanlıyım yarın gitcem ben de yazarım sana bak bugün ki ovulasyonda böyle foto çektikten sonra daha da koyulasti uc gundur koyu catlamiyot malum pko dan bakalım ne olacak
Yarın öğleden sonra canim . Biraz değişik bi dr doğal seviyorHadi bakalım hayırlısı canım sen ne zaman gideceksin.
senin doktor da her şeye karşı mübarek
40 gün içinde adet olunutir canim. Kontrole git rahim ne alemde diye. Sonrada denemeye devamKızlar ben bı karar verdim bunuda sizinle paylaşmak istiyorum bugün tam 1 ayım bitti kanamam daha yeni yeni bitiyo bı kaç güne biticek 2 ayıma doğru adet olurum diye düşünüyorum ve sonra bı bebek istiyorum ve korunmayı birakicaz doktorumda iki ay bekle demişti zaten sonrasındada Allah büyük ne zaman varsa kismetimde o zmaan olsun
Vallahi ya bu progestana ben hamile kalırsam da devam edicem ilk üç ay tahminimce öncesinde düşük olduğu içinYarın öğleden sonra canim . Biraz değişik bi dr doğal seviyor
Gittim kuzum 12 Şubat'ta şükür hicbi sıkıntı yok rahim kendini toparlamis patoloji sonucum da tertemiz bebeginde herşeyi tammis sadece kanamam daha yeni yeni azalmaya başladı 40 im bitene kadar kanamada biter diye düşünüyorum40 gün içinde adet olunutir canim. Kontrole git rahim ne alemde diye. Sonrada denemeye devam
Güzel kuzumGittim kuzum 12 Şubat'ta şükür hicbi sıkıntı yok rahim kendini toparlamis patoloji sonucum da tertemiz bebeginde herşeyi tammis sadece kanamam daha yeni yeni azalmaya başladı 40 im bitene kadar kanamada biter diye düşünüyorum
İçime bı anda böyle bir düşünce geldi sanki şimdi olursa kendimi dahada iyi hissedicem gibi bazen moralim de hiç kalmıyor kaynanamlar yüzünden şuan hasta olmamın sebebi babamı görmeye gittim diye 20 yaşındayım ama o kullandığı lafları duysan ağzın açık kalırGüzel kuzum
Yok kuzum kaybetmem, denemeye devamKuzum canını sıkma vardır bundada bı hayır
Normal yolla bı şansını denesen aslında belki olur umudunu kaybetme dene bı
Tabii ki sabırla, umutla devam kuzum. Bebişler geleceği en güzel zamanı biliyor. Allah sağlıkla versin ama azcık da çabuk olursa fena olmazAmınn canımnasıp deılmıs.. Onümüze bakıcaz, olana kadar devam
Gebelik oldugu ıcın dogru cıkarmıstır, benımkı de bundan aynısı, golge cıkardı hepŞu işte benim aldığım, gebelikte de 2 gün önce yapmıştım silik vs değil nerdeyse iki çizgi de aynı olacak şekilde çıkmıştı
Böyle güçlü durmak en iyisiYok kuzum kaybetmem, denemeye devam
İnsallahh bbegim, sansım artar en azındanSohrab bundan sonraki adımlar belli, allahın izniyle hem kafan daha rahat olur gibi geliyo bana
Bi an önce adet gelir inşallah da güzel sonuçlara çıkan yeni bir yola çıkarsın. Hep birlikte dua ile bekleriz.
Nasibimizn vakti varmıs dahaTabii ki sabırla, umutla devam kuzum. Bebişler geleceği en güzel zamanı biliyor. Allah sağlıkla versin ama azcık da çabuk olursa fena olmaz
Öyle olmak zorundayızBöyle güçlü durmak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?