Bakalım bende nasıl olacakGebelik oldugu ıcın dogru cıkarmıstır, benımkı de bundan aynısı, golge cıkardı hepolmayan seyı var gıbı gosterıyor
Şimdi gördum canım inşallah en kısa zamanda bebegımıze kavuscaz o kadar inanıyorum kiNasip deılmısbenım de olmadı bugun bat gunuydu.. Kan testim 0 cıktı.. Onumuzdekı aya bakıcaz artık yenı batını soylersin geldıgınde
İnsallah olanı gosterır kuzumBakalım bende nasıl olacak
İnsallahhŞimdi gördum canım inşallah en kısa zamanda bebegımıze kavuscaz o kadar inanıyorum ki
Olurda hamile kalirsam ben de kullanmayı düşünüyorum dr vermese bile ama tabi ortada çocuk yok henüzVallahi ya bu progestana ben hamile kalırsam da devam edicem ilk üç ay tahminimce öncesinde düşük olduğu için
İnsallah olanı gosterır kuzum
Amınn canım benımSohrab umarım bundan sonrası senin için çok güzel olur Rabbim sabredince daha güzelini verir inanıyorum seninde sabrın bebisine çıkacak inşallah canım
Olacak inşallah canımOlurda hamile kalirsam ben de kullanmayı düşünüyorum dr vermese bile ama tabi ortada çocuk yok henüz
Demekki normal canım, evet aynen öyle yoğun su gibi. İnşallah Bi an önce toparlar rahimBenim de kürtaj dan sonra yoğun su gibi akıntım olmuştu.Normal diye biliyorum ama.
Amin kuzumBenim 43.gun gelmişti cnm. 40 güne kadar normal.ins en güzel zamanda güzel haberleri aliriz
Üzüldüm vallahi kuzum, kendiliğinden gelsin öbür ay annesini uğraştırmasın inşallahKızlar sonuc cıktı
Güzel haberlerle inşallah canımCanım merhaba gittm evet sağ tarafta 18 mm civarı bir yumurtam oluşmuş soldan da gelenler varmış çok güzel dedi bu seferçatlama iğnesi vurdu ve bana progestan hap verdi.
Amin kuzumÜzüldüm vallahi kuzum, kendiliğinden gelsin öbür ay annesini uğraştırmasın inşallah
Merhaba canım seni önceki topikten biliyorum siz gebeydiniz yanlış hatirlamiyorsam Eylül ayında aşılama dönemimiz aynıydı sizin benim negatif sizin pozitifti bisymi olduAmin kuzum
Biz de önümüzdeki hafta baslıyoruz bakalımMerhaba kızlar nasılsınız, tatil bitti. Bizim okulumuz da köy okulu statüsünde sayıldı. Okula gidip geliyorum vakit geçiyor. Yeni bat 9 mart.
Evet, 9 haftalık düşük olduMerhaba canım seni önceki topikten biliyorum siz gebeydiniz yanlış hatirlamiyorsam Eylül ayında aşılama dönemimiz aynıydı sizin benim negatif sizin pozitifti bisymi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?