Ben ilk kez öğrencilerimle tanıştım. Canlı derslerden çok daha iyiymiş sınıf ortamıBiz de önümüzdeki hafta baslıyoruz bakalımders programı karman çorman oldu nolcak merakla bekliyoruz
Merhaba canımMerhaba kızlar nasılsınız, tatil bitti. Bizim okulumuz da köy okulu statüsünde sayıldı. Okula gidip geliyorum vakit geçiyor. Yeni bat 9 mart.
YaaBen ilk kez öğrencilerimle tanıştım. Canlı derslerden çok daha iyiymiş sınıf ortamı
Yok canım ben aşılamadan negatif alınca bidaha yaptirmam demiştim yani direk tüp bebeğe geçecektim baya yer araştırmıştım Memorial hastanesinde görüşmeye gittim oradaki doktor senin noraml yoldan olur dedi 6 ay kendine süre ver dedi bende ovulasyon takibi yaptım ilk yaptığım olmadı 2. Denemede oldu ama şuan benimde biraz kritik betam yavaş artıyor bgn alttan muanede kese göründü ama artış çok az Çarşamba bidaha bakacak doktorEvet, 9 haftalık düşük oldumaalesef saglıkla ilelrmedi, sizin yine aşılama ile mi oldu sanıyorum 4 ay sonra olmus asılamadan gebelık takvımınjze gore
%60 artıs var mı? Bazı bebisler yavas gelıp sonra gelısımı tamalıyormus, ınsallah saglıcakla devam eder.. Stresten uzak tut kendını..Yok canım ben aşılamadan negatif alınca bidaha yaptirmam demiştim yani direk tüp bebeğe geçecektim baya yer araştırmıştım Memorial hastanesinde görüşmeye gittim oradaki doktor senin noraml yoldan olur dedi 6 ay kendine süre ver dedi bende ovulasyon takibi yaptım ilk yaptığım olmadı 2. Denemede oldu ama şuan benimde biraz kritik betam yavaş artıyor bgn alttan muanede kese göründü ama artış çok az Çarşamba bidaha bakacak doktor
6 kere beta yaptırdım aslında artışlarım hep 2 katti 4. Ye kadar ama 5 ile 6. %38 arttı%60 artıs var mı? Bazı bebisler yavas gelıp sonra gelısımı tamalıyormus, ınsallah saglıcakla devam eder.. Stresten uzak tut kendını..
İstanbul memorıal deıl mı? Ben de bi arkadsımın vasıtası ile memorıaldan serdınc hoca ile gorusmustum fıkırını almıstım diger gebelıkte sıkıntı cıkınca.. Tanıyor musun bılmıyorum ama, cok ıyı bi insan, aksam aradı yarım saat konustu anlattı, moral verdı hıc tanımamasına ragmen
Yok kuzum benimde bu ay tutmadı. Testler negatif diye vermedim kan. hayırlısı artık. Çok nide bulantım var ama geçmiyor. Bende adet öncesi olurdu heo ama şimdi zamanı da değil geçmiyor bi türlü. Rabbim doğru zamanda versin canım hepimize inşallah. Ovulasyon Testine devam ediyorum 17,18 yumurtlama 19 çatlama çıktı. Bakalım bu sefer ne olcak geçen seferde yumurtlama sandım değilmiş. Nasip artıkSmyrra canim sen naptin kan testi verdin mi
Bugün biraz heyecanlı geçti benim için kanamam vsrdi şükür bebegim iyi kalp atışını duydumSelam kızlar nasılsınız
Ben bu aralar yoğundum. Sürekki telaş içindeyim. Görümce ağırlıyorum. Hamile bide çok ağrıma gidiyor çok sinirlerim bozuk gerçekten. Düşüncesiz insanlardan çok sıkıldım
Sohrab sen naptın kuzum ?? Varmı güzel haber
Yaaa durdumu kanaman kuzum neden olmuş kii. iyi misin şükür bebeğin iyi rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahBugün biraz heyecanlı geçti benim için kanamam vsrdi şükür bebegim iyi kalp atışını duydumboşver gorumceyi sabret oda hamile yatıya mi kalior sizde kacgundur sizdeki
Ne densiz insanlar yaaYaaa durdumu kanaman kuzum neden olmuş kii. iyi misin şükür bebeğin iyi rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahboşveriyom canım da benim düşük yaptığımı bildiği halde acayip hareketler içinde. Daha 7 haftalık bana aşeriyor onu yapsanda yesek canımız istedi diye. Sürekli eli karnında yetmiyor taytının içinden karnını tutuyor bi acayip yani hangi birini görmezden geleyim ki.aynı mahalledeyiz çalıştığım halde her hafta sonu bana geliyo kalmaya Rabbim sabır versin
Maalesef canım maalesefNe densiz insanlar yaane alaka bi de kalmak yani aynı mahalleyi geç, aynı şehirde olsan yine saçma.. Gel de art niyet arama işte.
Allah böyle sınıyor işte sabretmeye çalış kuzum, zor biliyorum ama..Selam kızlar nasılsınız
Ben bu aralar yoğundum. Sürekki telaş içindeyim. Görümce ağırlıyorum. Hamile bide çok ağrıma gidiyor çok sinirlerim bozuk gerçekten. Düşüncesiz insanlardan çok sıkıldım
Gönlünü ferah tut, saglıklı ıse ılerler hıc merak etme.. Insallah guzel haberler getirirsin.6 kere beta yaptırdım aslında artışlarım hep 2 katti 4. Ye kadar ama 5 ile 6. %38 arttıdoktorum dış gebelikten korktu ama Allah'tan kese ana rahme düşmüş oyuzden dış gebelik kalktı çok şükür ama nasıl ilerler bilemiyorum Çarşamba bidaha beta yapalım dedi belki artış olur dedi oyuzden bekliyorum şuan
Ben şişli Memorial Semra kahraman a gittim direk tüp bebek için 6 doktor bakmıştı bana hepsi aynı şeyi söylemişti ama dedgin doktoru bilmiyorum canım senin ne sorunum var özel değilse
Maalesef canımSelam kızlar nasılsınız
Allahım uzak etsin oyle insanlardan.. Benım cevremde de var cocugunu kıskanan, hamıle kalınca huyu degısenler.. Bizi en iyi biz anlıyoruz..Maalesef canım maalesefetrafımızda böyle insanlar çok maalesef. Rabbim herkesin kalbine göre versin.
Aaa olur mu havasını evde atamıyo işte, basit insanları anlayamayızMaalesef canım
Off hamıle kadının yatılı misafirlikte ne ısı var,hrm de korona var heryerde, otur evinde
Hanı hamıle kotu konusma dıyorlar ya ama hakedıyor boylelerı ıste..Aaa olur mu havasını evde atamıyo işte, basit insanları anlayamayızçok şükür anlamayız.
Kuzum misafir kabul etme. Müsait değilim de. Yanı bazı insanlar yerini bilmiyor bildirmem gerekir.. gorumce diye hayırdır yaniYaaa durdumu kanaman kuzum neden olmuş kii. iyi misin şükür bebeğin iyi rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahboşveriyom canım da benim düşük yaptığımı bildiği halde acayip hareketler içinde. Daha 7 haftalık bana aşeriyor onu yapsanda yesek canımız istedi diye. Sürekli eli karnında yetmiyor taytının içinden karnını tutuyor bi acayip yani hangi birini görmezden geleyim ki.aynı mahalledeyiz çalıştığım halde her hafta sonu bana geliyo kalmaya Rabbim sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?