İnşallah canım inşallah rabbim sanada tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım benim dualarım seninleGönlünü ferah tut, saglıklı ıse ılerler hıc merak etme.. Insallah guzel haberler getirirsin.
Bizim sebebsiz infertilite canım.. İkimizde de sorun gorunmuyor
Saol canımm benım, bızım dualarımız da senınleİnşallah canım inşallah rabbim sanada tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım benim dualarım seninle
Aynen kuzum sınıyor. Konuşma konuşma ben kalbinden geçenleri duydumAllah böyle sınıyor işte sabretmeye çalış kuzum, zor biliyorum ama..
Insanı çileden çıkarır bunlarağır konuşurdum da terbiyem musade etmiyor. Sabır diliyorum
Bende bi değişiklik yokKızlar sızın renk te mı kırmızı oldu bu sayfada.. Normal anasyafada mavi.. Konuya tıklayınca kırmızı oluyor.. Gozlerım yoruldu valla.
Renkten renge atlıyor wallaBende bi değişiklik yok
Aynen canım işi yokta kendini ağırlatmayı seviyor.Maalesef canım
Off hamıle kadının yatılı misafirlikte ne ısı var,hrm de korona var heryerde, otur evinde
haddini bildir usulunce,kurtullAynen canım işi yokta kendini ağırlatmayı seviyor.
Sende hiçççç üzülme kuzum Rabbim bize en güzelini en hayırlsıını vericek inşallah nasibimizi beklicez sadeceAllahım uzak etsin oyle insanlardan.. Benım cevremde de var cocugunu kıskanan, hamıle kalınca huyu degısenler.. Bizi en iyi biz anlıyoruz..
Çay kapı geliyor canım. Keşke had bilse. En son dayanamadım aşermelerini anlattınca üzüldüğümü söyledim düşük yaptım bliyon dimi dedim.haddini bildir usulunce,kurtull
onların bu hallerını gördükçe ,asla onlar gıbı olmayacagımdıyorumm...Sende hiçççç üzülme kuzum Rabbim bize en güzelini en hayırlsıını vericek inşallah nasibimizi beklicez sadecebol dua gerisi takdir-i ilahi
Ben kabul etmiyorum kuzum da kapıda bitiyor. Çat kapı geliyor. Kardeşinin evi ya bana soran yokKuzum misafir kabul etme. Müsait değilim de. Yanı bazı insanlar yerini bilmiyor bildirmem gerekir.. gorumce diye hayırdır yani
Bende canım. Ben evliyken o bekardır eşim onun yanındayken elimi tutmaz yanıma oturmazdı. aman özenmesin diye. Şimdi hallere bak.onların bu hallerını gördükçe ,asla onlar gıbı olmayacagımdıyorumm...
Görgüsüzlük işte onlarınkiBende canım. Ben evliyken o bekardır eşim onun yanındayken elimi tutmaz yanıma oturmazdı. aman özenmesin diye. Şimdi hallere bak.
Güncelleme yapıyolar herhalde
Aynen canımGörgüsüzlük işte onlarınki
Sağol canım şükür iyiyim ilaçları kullanıyorum günde 3 defa birer magnezyum alıyorum birde ağrı kesici sancım var ama kanamam şuan yok leke leke kahverengiye dönüştü şükür bebeğimde iyi ama görümce in yaptigids gerçekten pes yaniYaaa durdumu kanaman kuzum neden olmuş kii. iyi misin şükür bebeğin iyi rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahboşveriyom canım da benim düşük yaptığımı bildiği halde acayip hareketler içinde. Daha 7 haftalık bana aşeriyor onu yapsanda yesek canımız istedi diye. Sürekli eli karnında yetmiyor taytının içinden karnını tutuyor bi acayip yani hangi birini görmezden geleyim ki.aynı mahalledeyiz çalıştığım halde her hafta sonu bana geliyo kalmaya Rabbim sabır versin
Kediniz mi var varLiloss canım bişey sorcam sen liloşu nasıl banyo yaptırıyorsun.. Bizimki pek sevmiyor bugun banyo yaptı ama çizdi heryerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?