Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gönlünü ferah tut, saglıklı ıse ılerler hıc merak etme.. Insallah guzel haberler getirirsin.
Bizim sebebsiz infertilite canım.. İkimizde de sorun gorunmuyor
İnşallah canım inşallah rabbim sanada tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım benim dualarım seninle

Kızlar sızın renk te mı kırmızı oldu bu sayfada.. Normal anasyafada mavi.. Konuya tıklayınca kırmızı oluyor.. Gozlerım yoruldu valla.

Allah böyle sınıyor işte sabretmeye çalış kuzum, zor biliyorum ama..
Insanı çileden çıkarır bunlar ağır konuşurdum da terbiyem musade etmiyor. Sabır diliyorum
Aynen kuzum sınıyor. Konuşma konuşma ben kalbinden geçenleri duydum değişik karakter meselesi işte bunlarda ayrı biz niyetimizi iyi tutalım

Allahım uzak etsin oyle insanlardan.. Benım cevremde de var cocugunu kıskanan, hamıle kalınca huyu degısenler.. Bizi en iyi biz anlıyoruz..
Sende hiçççç üzülme kuzum Rabbim bize en güzelini en hayırlsıını vericek inşallah nasibimizi beklicez sadece bol dua gerisi takdir-i ilahi

haddini bildir usulunce,kurtull
Çay kapı geliyor canım. Keşke had bilse. En son dayanamadım aşermelerini anlattınca üzüldüğümü söyledim düşük yaptım bliyon dimi dedim.
Bu kıskanmak değil aksine çok sevindim ama insanın içi acıyor gözüne sokulunca beni çokta iyi anlarsınız ama yaşamayan anlamıyor maalesef

Kuzum misafir kabul etme. Müsait değilim de. Yanı bazı insanlar yerini bilmiyor bildirmem gerekir.. gorumce diye hayırdır yani
Ben kabul etmiyorum kuzum da kapıda bitiyor. Çat kapı geliyor. Kardeşinin evi ya bana soran yok. Amannn içim şişti gene valla

onların bu hallerını gördükçe ,asla onlar gıbı olmayacagımdıyorumm...
Bende canım. Ben evliyken o bekardır eşim onun yanındayken elimi tutmaz yanıma oturmazdı. aman özenmesin diye. Şimdi hallere bak.

Liloss canım bişey sorcam sen liloşu nasıl banyo yaptırıyorsun.. Bizimki pek sevmiyor bugun banyo yaptı ama çizdi heryerimizi

Sağol canım şükür iyiyim ilaçları kullanıyorum günde 3 defa birer magnezyum alıyorum birde ağrı kesici sancım var ama kanamam şuan yok leke leke kahverengiye dönüştü şükür bebeğimde iyi ama görümce in yaptigids gerçekten pes yani daha 7 haftalik sürekli karnına elllemeler seni çok seviyor birde hafta sonları yanında Allah sabır versin canım gorumceler örümcek tır derler buda sana yapışmış yalakalık yapıyor seni de düşünmüyor çalışıyorsun Hafta sonu tatil kocanla geçireceğine çocuk işine baslayacsgina seni meşgul ediyor yalnız bırakmıyor Allah sabır versin diyorum başka birşey diyemem hamiledir alamam günahını boynuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…