EvetKediniz mi var var
Kediler sevmez suyu kaç aydır bakıyorsunuz
Küçükken pek kıpırdamıyordu, zaten cok sık yıkamıyorum, bizimki 6 aylık olcak,özel şampuanı da var beyefendinin, kaçmaya calsıuyor.. Bizimki de ben bıraz khruladıktan sonra gıdıp kendını yalamaya baslıyor, kendını kurutuyorKediler sevmez suyu kaç aydır bakıyorsunuzbende anlamam kedi bakımından ama küçükken çok sahipsiz kedi yavrusu yıkadım garibimlerin sesi çıkmazdı sonra hemen sariyordum sıcak yapıyordum üşümesin diye
Dışarı hiç çıkmadığı için yıkamıyoruz biz bebeğim.Liloss canım bişey sorcam sen liloşu nasıl banyo yaptırıyorsun.. Bizimki pek sevmiyor bugun banyo yaptı ama çizdi heryerimizi
Ben de cok sık yıkamıyorum, tüyleri parlıyor, bide dokulme olmuyor fazla, arada Bı sokuyoruz suya da, savas gıbı oluyor o daDışarı hiç çıkmadığı için yıkamıyoruz biz bebeğim.geleli 8 ay oldu hiç yıkamadım.
Gerek yok zaten kendilerini fazlasıyla temizliyorlar. Anca bi hastalık olursa, başka bi kediyle teması olursa veya dışarı çıkarsa falan yıkamak gerekiyormuş. Zaten minik ogluş gibi sevmiyolarmis hiç
Birde erkekKüçükken pek kıpırdamıyordu, zaten cok sık yıkamıyorum, bizimki 6 aylık olcak,özel şampuanı da var beyefendinin, kaçmaya calsıuyor.. Bizimki de ben bıraz khruladıktan sonra gıdıp kendını yalamaya baslıyor, kendını kurutuyor
Yok niyeyse hep mis gibi kokuyor, acaba bana mı oyle gelıyor bılmıyorum da öpmeye doyamıyorum.. Ama yıkayınca da tüyleri parlıyor sankı yumuşacık oluyorBirde erkekonlar öyle kendini yalayarak kurutuyor temizlik yapıyorlar çok şık yıkamamak onu rahatsız etmezde sizi rahatsız eder mi koku oluyot mu ustunde
Oyyy onun tüylerini yerim ben!Ben de cok sık yıkamıyorum, tüyleri parlıyor, bide dokulme olmuyor fazla, arada Bı sokuyoruz suya da, savas gıbı oluyor o da
Evet yeni tarak aldım, pek sevmediOyyy onun tüylerini yerim ben!
Tarıyo musun peki, tüyler taranıp dökülünce eve de pek dagilmiyotarakla tarayıp üstte kalanları eldivenle alıyorum.
Offfffffff hem de ne mis, bal gibi bisey sevmelere doyamayız ki. Iyi ki hayatımıza eşlik ediyolar iyi ki gelmişler ohYok niyeyse hep mis gibi kokuyor, acaba bana mı oyle gelıyor bılmıyorum da öpmeye doyamıyorum.. Ama yıkayınca da tüyleri parlıyor sankı yumuşacık oluyor
Sizi rahatsız etmiyorsa yıkamayın temizde kokuyorYok niyeyse hep mis gibi kokuyor, acaba bana mı oyle gelıyor bılmıyorum da öpmeye doyamıyorum.. Ama yıkayınca da tüyleri parlıyor sankı yumuşacık oluyor
İyiki diyorum ben deOfffffffff hem de ne mis, bal gibi bisey sevmelere doyamayız ki. Iyi ki hayatımıza eşlik ediyolar iyi ki gelmişler oh
Bizim okuldan Bı arkadas 10 gune bır yıkıyormus, ama onun kedisi lavaboya gırıp suyu acmasını beklıyormus.. Seviyormuş suyu..
İyi geceler canım
ilaçları aksatma canım bol bol dinlen ki bebişin de iyi olsun :) allaha emanet yorma kendiniSağol canım şükür iyiyim ilaçları kullanıyorum günde 3 defa birer magnezyum alıyorum birde ağrı kesici sancım var ama kanamam şuan yok leke leke kahverengiye dönüştü şükür bebeğimde iyi ama görümce in yaptigids gerçekten pes yanidaha 7 haftalik sürekli karnına elllemeler seni çok seviyor birde hafta sonları yanında Allah sabır versin canım gorumceler örümcek tır derler buda sana yapışmış yalakalık yapıyor seni de düşünmüyor çalışıyorsun Hafta sonu tatil kocanla geçireceğine çocuk işine baslayacsgina seni meşgul ediyor yalnız bırakmıyor Allah sabır versin diyorum başka birşey diyemem hamiledir alamam günahını boynuma
günaydın canımGünaydın
Misafirin duruyormu canımgünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?