Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kediler sevmez suyu kaç aydır bakıyorsunuz bende anlamam kedi bakımından ama küçükken çok sahipsiz kedi yavrusu yıkadım garibimlerin sesi çıkmazdı sonra hemen sariyordum sıcak yapıyordum üşümesin diye

Küçükken pek kıpırdamıyordu, zaten cok sık yıkamıyorum, bizimki 6 aylık olcak,özel şampuanı da var beyefendinin, kaçmaya calsıuyor.. Bizimki de ben bıraz khruladıktan sonra gıdıp kendını yalamaya baslıyor, kendını kurutuyor

Liloss canım bişey sorcam sen liloşu nasıl banyo yaptırıyorsun.. Bizimki pek sevmiyor bugun banyo yaptı ama çizdi heryerimizi
Dışarı hiç çıkmadığı için yıkamıyoruz biz bebeğim. geleli 8 ay oldu hiç yıkamadım.

Gerek yok zaten kendilerini fazlasıyla temizliyorlar. Anca bi hastalık olursa, başka bi kediyle teması olursa veya dışarı çıkarsa falan yıkamak gerekiyormuş. Zaten minik ogluş gibi sevmiyolarmis hiç

Ben de cok sık yıkamıyorum, tüyleri parlıyor, bide dokulme olmuyor fazla, arada Bı sokuyoruz suya da, savas gıbı oluyor o da

Birde erkek onlar öyle kendini yalayarak kurutuyor temizlik yapıyorlar çok şık yıkamamak onu rahatsız etmezde sizi rahatsız eder mi koku oluyot mu ustunde

Birde erkek onlar öyle kendini yalayarak kurutuyor temizlik yapıyorlar çok şık yıkamamak onu rahatsız etmezde sizi rahatsız eder mi koku oluyot mu ustunde
Yok niyeyse hep mis gibi kokuyor, acaba bana mı oyle gelıyor bılmıyorum da öpmeye doyamıyorum.. Ama yıkayınca da tüyleri parlıyor sankı yumuşacık oluyor

Ben de cok sık yıkamıyorum, tüyleri parlıyor, bide dokulme olmuyor fazla, arada Bı sokuyoruz suya da, savas gıbı oluyor o da
Oyyy onun tüylerini yerim ben!
Tarıyo musun peki, tüyler taranıp dökülünce eve de pek dagilmiyo tarakla tarayıp üstte kalanları eldivenle alıyorum.

Yok niyeyse hep mis gibi kokuyor, acaba bana mı oyle gelıyor bılmıyorum da öpmeye doyamıyorum.. Ama yıkayınca da tüyleri parlıyor sankı yumuşacık oluyor
Offfffffff hem de ne mis, bal gibi bisey sevmelere doyamayız ki. Iyi ki hayatımıza eşlik ediyolar iyi ki gelmişler oh

Sizi rahatsız etmiyorsa yıkamayın temizde kokuyor zaten Liloss da yikamiyo ebeveynler sizsiniz

ilaçları aksatma canım bol bol dinlen ki bebişin de iyi olsun :) allaha emanet yorma kendini
maşallah çok sever hiç dinlenmeye vaktim yok zaten yoğun bi hayatım var birde insan ağırlıyorum
anamm anammm ahh anammm neyse geçicek Allah bana da nasip etsin herkes evinde otursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…