Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın cnm. Dün aksam yazamadim. Nasil misafirmis ya o utanması da yok. Ne kadar Düşüncesiz insanlar ya acina saygısı da yok
günaydın canım. değişik misafir valla. hiç birşey yok. gerçii çok düşünceli olmakta iyi değil. takmıcan bu hayatta hiç birşeyi gerçekten. hep kendimize dert ediyoz valla. olan bana oluyor. sinir olduğumla kalıyorum gülüp geçmek lazım hareketlerine aslında.

Merhaba kızlar nasılsınız, tatil bitti. Bizim okulumuz da köy okulu statüsünde sayıldı. Okula gidip geliyorum vakit geçiyor. Yeni bat 9 mart.
Bizde haftaya başlıyoruz canım bakalım nasıl olacak özledik okulu garip geliyor böyle. Hayırlı olsun sağlıkla inşallah

Günaydın kızlar
Bu ay arısütü polen kullanmaya karar verdim, belki faydası olur
Valla yumurta kalitesini bilemem ama bağışıklığı bire bir, o arı sütünü kovandan Nisan ayı gibi alır bizimkiler annem çok az bal ile karıştırır birer çay kaşığı yeriz kolay kolay grip olmayız. Eşim inanmıyordu evlendik yedi o zaman anladı anca

Egrıcayır tavsıye edildi, baktım mersinin yayalalarından gelıyormus, senın memleketten 20 ampul seklınde var o sitede

Egrıcayır tavsıye edildi, baktım mersinin yayalalarından gelıyormus, senın memleketten 20 ampul seklınde var o sitede
Valla hiç markalarına bakmadım bu zamana kadar yılda bir kez kendimizden yediğimiz için ama ismini duydumkovandan alınan cidden ağır birşey kuzenim iki çay kaşığı yedi anında istifra etti fazlası dokanıyor nasıl oluyorsa

Kuzum bende de polen var ama tadı çok garip geliyor bana o da faydalı mı bağışıklık için nasıl tüketebilirim. Bide bayatlar mı acaba oldum bayağı alalı

Hadi bakalım guzel haberlerınınbeklıyoruz, ben de adet olsaydım
İyiki eşim yanımda giriyor ben hem maske yüzünden hem o esnada içimde o aleti fır fır bir sağa bir sola kıpraştırması yüzünden doktorun dediğinin yarısını unutuyorumhiç belirti yok mu

Kuzum bende de polen var ama tadı çok garip geliyor bana o da faydalı mı bağışıklık için nasıl tüketebilirim. Bide bayatlar mı acaba oldum bayağı alalı
Poleni aşırı uzun bekletmemek gerek bence birde alerjik bir madde olduğu için bebek şüphesi olduğu an içilmese olur diye biliyorum, çogunlukla süt yada balın içinde arada kullanıyorum ben. Ama bebek denediğimiz an bırakıyorum

Benim bu ay yaptıklarım şu kızlar, biliyorsunuz zaten şekeri azalttım, hazır gıda abur cubur bıraktım, her gün spor yada yürüyüş yapıyorum, düzenli besledim buna ek coraspirin+folik asit+onaylı (civa oranı az olduğunu gösteren bir kurum varmıs) omega3 alıyorum

Her sabah kalkınca 3 tane kuru incir, aralıklı sabah 1 bardak ılık suya çörek otu yağı karıştırıp sabah aç karnına içme, her sabah akşam bir kaşık keçi boynuzu pekmezi, gün içinde havuc+kefir

Bakalım ne faydası olacak yumurtaya

Çok iyi yapıyorsun canım, sağlıklı beslenip hazırlanmak en iyisi, bende düzgün beslenmek istiyorum ama bu ara çok düştüm abur cubura biraz sıkıntıdan galiba, kendimi toparlayınca başlayacağım, arı sütü polen, pekmez, Allah ne verdiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…