Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cok yemıs, ampuller ıcınde veriliyor o yuzden herhalde..

Kuzum bende de polen var ama tadı çok garip geliyor bana o da faydalı mı bağışıklık için nasıl tüketebilirim. Bide bayatlar mı acaba oldum bayağı alalı
Polen var bızde, ben onumeyvelerın uzerıne dokup yiyordum yazın, yogurt süt bal ustune de olur.. Bazen de bir tatlı kasıgı yiyip ustune su ıcerım..
Buz dolabında cam kavanoz ıcındeyse bısey olmaz benım de 1 yılı gectı

İyiki eşim yanımda giriyor ben hem maske yüzünden hem o esnada içimde o aleti fır fır bir sağa bir sola kıpraştırması yüzünden doktorun dediğinin yarısını unutuyorumhiç belirti yok mu
Yaa cok tatlısın.. Ben de cok anlamıyorum hızlı hızlı konusuyo hemsıre ile, hemsıre de not alıyor.. Sonra gorusme odasına alıyorlar muayeneden sonra orda anlatıyor sakın sakın..
Yok wallahı belırtı falan.. Progestanın dusmesını beklıcez.. O dusunce adet olcakmısım, 1 hafta ıcınde olursun dedı, arastırdım kımı 3 gun sonra kımı de 4 5 gun sonra olmus, en azından haftaıcı olsaydım 2.gun doktora gıdıcem

Tamam canım sağol buzdolabında değildi koyayım

Ben yiyecek olsam eşim katiyen yedirmez bu arakendisi benden de disiplinli bakıyor kendine, benim ilaçtan yiyeceğima çalar saat gibi hatırlatma yapar

Hee o zaman şuan kullanmıyım

Sonra bizi de çağırıyor ama bilmiyorum ya ben stresten o an yarısı gidiyor eşim maşallah mutfakta o kadar yemek yapar hala eşya yeri bilemez ama doktor işinde a dan z ye söyleneni unutmaz hadi inşallah bir an önce olsan bari ya

Ne guzel ıste onemseıyor doktorun dediklerini

Kızlar eğer adet olmucaksam sanırım yerleşme kanaması yaşadım bu sabah ilk defa. Ama adet olmadan böyle oluyor muydu hiç kestiremiyorum. Bence olmuyordu çünkü akıntıyla geldi. Yani sadrce sızıntı değilde baya kremsi bir yoğun akıntıyla. Yumurtlamadan kaç gün sonra testlerde çıkar acaba? Gene kırk küsürlerde pozitifi görücem sanırım

Ben yerleşme kanaması yaşamayınca hiç bilmiyorum, benim gebeliği öğrendikten kürtaja kadar hep akıntının içinde ara ara pembelik oldu o kadar ay sağlıklı pozitif olsun yeterki

Yaaa harikaa benım yerlesme kanaması para buyuklugunde kahve kreması akıntı gıbı gelmıstı.. Ve hcg degerini 81 cıktıgı aksam gelmişti.. Test yapsana hadi

Ama onun yaptığı cok ayıp gerçekten ya benim görümcem gibi hamileliğini bebeğini göstere göstere yasadi sosyal medyada

Ama onun yaptığı cok ayıp gerçekten ya benim görümcem gibi hamileliğini bebeğini göstere göstere yasadi sosyal medyada
benimki de öyle olcak sanırım Allah görüyor artık ne diyim ki. bende 7 hafta 5 günlük düşük yaptım ne aşermem vardı ne nazlanmam ne karnımı tuttum ne kendimi yayarak oturdum valla. ama akıl oluyor bana da Rabbim nasip ederse bende böyle yapcam. böyle kıymetli oluyor demek ki

Öyle duusnme cnm boşver biz o acıyı yaşadık kimse yasamasin gerek yok. Annemin meşhur lafi vardır sana taş atana sen ekmek at boşver Allah görüyor der..

Ben yerleşme kanaması yaşamayınca hiç bilmiyorum, benim gebeliği öğrendikten kürtaja kadar hep akıntının içinde ara ara pembelik oldu o kadar ay sağlıklı pozitif olsun yeterki
Bende hiç dikkat etmemiştim geçen sefer ama bu sefer her şeyi didik didik incelediğim için farkettim. Evet sağlıklı olsunda
Yaaa harikaa benım yerlesme kanaması para buyuklugunde kahve kreması akıntı gıbı gelmıstı.. Ve hcg degerini 81 cıktıgı aksam gelmişti.. Test yapsana hadi
Daha yerleşmeden testte çıkar mı? Sende çıkmış gerçi. Akşam yapabilirim ancak Pazar günü yapmıştım test negatifti. Ay nolcak bakalım

Sağlıklıysa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…