Evet cok yemıs, ampuller ıcınde veriliyor o yuzden herhalde..Valla hiç markalarına bakmadım bu zamana kadar yılda bir kez kendimizden yediğimiz için ama ismini duydumkovandan alınan cidden ağır birşey kuzenim iki çay kaşığı yedi anında istifra etti fazlası dokanıyor nasıl oluyorsa
Polen var bızde, ben onumeyvelerın uzerıne dokup yiyordum yazın, yogurt süt bal ustune de olur.. Bazen de bir tatlı kasıgı yiyip ustune su ıcerım..Kuzum bende de polen var ama tadı çok garip geliyor bana o da faydalı mı bağışıklık için nasıl tüketebilirim. Bide bayatlar mı acaba oldum bayağı alalı
İyiki eşim yanımda giriyor ben hem maske yüzünden hem o esnada içimde o aleti fır fır bir sağa bir sola kıpraştırması yüzünden doktorun dediğinin yarısını unutuyorumhiç belirti yok mu
Tamam canım sağol buzdolabında değildi koyayımPolen var bızde, ben onumeyvelerın uzerıne dokup yiyordum yazın, yogurt süt bal ustune de olur.. Bazen de bir tatlı kasıgı yiyip ustune su ıcerım..
Buz dolabında cam kavanoz ıcındeyse bısey olmaz benım de 1 yılı gectı
Ben yiyecek olsam eşim katiyen yedirmez bu araÇok iyi yapıyorsun canım, sağlıklı beslenip hazırlanmak en iyisi, bende düzgün beslenmek istiyorum ama bu ara çok düştüm abur cuburabiraz sıkıntıdan galiba, kendimi toparlayınca başlayacağım, arı sütü polen, pekmez, Allah ne verdiyse
Hee o zaman şuan kullanmıyımPoleni aşırı uzun bekletmemek gerek bence birde alerjik bir madde olduğu için bebek şüphesi olduğu an içilmese olur diye biliyorum, çogunlukla süt yada balın içinde arada kullanıyorum ben. Ama bebek denediğimiz an bırakıyorum
Sonra bizi de çağırıyor ama bilmiyorum ya ben stresten o an yarısı gidiyor eşim maşallah mutfakta o kadar yemek yapar hala eşya yeri bilemez ama doktor işinde a dan z ye söyleneni unutmazYaa cok tatlısın.. Ben de cok anlamıyorum hızlı hızlı konusuyo hemsıre ile, hemsıre de not alıyor.. Sonra gorusme odasına alıyorlar muayeneden sonra orda anlatıyor sakın sakın..
Yok wallahı belırtı falan.. Progestanın dusmesını beklıcez.. O dusunce adet olcakmısım, 1 hafta ıcınde olursun dedı, arastırdım kımı 3 gun sonra kımı de 4 5 gun sonra olmus, en azından haftaıcı olsaydım 2.gun doktora gıdıcem
Yani belki zararı yoktur bilmiyorum ama ben hep öyle okuyunca korkumdan o dönem bırakıyorumHee o zaman şuan kullanmıyım
Ne guzel ısteSonra bizi de çağırıyor ama bilmiyorum ya ben stresten o an yarısı gidiyor eşim maşallah mutfakta o kadar yemek yapar hala eşya yeri bilemez ama doktor işinde a dan z ye söyleneni unutmazhadi inşallah bir an önce olsan bari ya
Ben ilk kez duydum yumurtlamadan sonra bıraklıdıgını, ben hep aklıma estıkce yiyorumYani belki zararı yoktur bilmiyorum ama ben hep öyle okuyunca korkumdan o dönem bırakıyorum
Önemser valla şükürNe guzel ısteonemseıyor doktorun dediklerini
Polen alerjik bir ürün olunca bebeğe zararı olabilir diye denk gelince ben ister istemez korktumBen ilk kez duydum yumurtlamadan sonra bıraklıdıgını, ben hep aklıma estıkce yiyorum
Belki de, bızım eskı okulda arkadslar hep cocuklarına yedırıyorlardı..Önemser valla şükür
Polen alerjik bir ürün olunca bebeğe zararı olabilir diye denk gelince ben ister istemez korktum
Doğunca alerjisi çıkmazsa faydalıdır illaki 0Belki de, bızım eskı okulda arkadslar hep cocuklarına yedırıyorlardı..
Ben yerleşme kanaması yaşamayınca hiç bilmiyorum, benim gebeliği öğrendikten kürtaja kadar hep akıntının içinde ara ara pembelik oldu o kadarKızlar eğer adet olmucaksam sanırım yerleşme kanaması yaşadım bu sabah ilk defa. Ama adet olmadan böyle oluyor muydu hiç kestiremiyorum. Bence olmuyordu çünkü akıntıyla geldi. Yani sadrce sızıntı değilde baya kremsi bir yoğun akıntıyla. Yumurtlamadan kaç gün sonra testlerde çıkar acaba? Gene kırk küsürlerde pozitifi görücem sanırım
Yaaa harikaaKızlar eğer adet olmucaksam sanırım yerleşme kanaması yaşadım bu sabah ilk defa. Ama adet olmadan böyle oluyor muydu hiç kestiremiyorum. Bence olmuyordu çünkü akıntıyla geldi. Yani sadrce sızıntı değilde baya kremsi bir yoğun akıntıyla. Yumurtlamadan kaç gün sonra testlerde çıkar acaba? Gene kırk küsürlerde pozitifi görücem sanırım
Ama onun yaptığı cok ayıp gerçekten yagünaydın canım. değişik misafir valla. hiç birşey yok. gerçii çok düşünceli olmakta iyi değil. takmıcan bu hayatta hiç birşeyi gerçekten. hep kendimize dert ediyoz valla. olan bana oluyor. sinir olduğumla kalıyorum gülüp geçmek lazım hareketlerine aslında.
benimki de öyle olcak sanırımAma onun yaptığı cok ayıp gerçekten yabenim görümcem gibi hamileliğini bebeğini göstere göstere yasadi sosyal medyada
Öyle duusnme cnm boşver biz o acıyı yaşadık kimse yasamasin gerek yok. Annemin meşhur lafi vardır sana taş atana sen ekmek at boşver Allah görüyor der..benimki de öyle olcak sanırımAllah görüyor artık ne diyim ki. bende 7 hafta 5 günlük düşük yaptım ne aşermem vardı ne nazlanmam ne karnımı tuttum ne kendimi yayarak oturdum valla. ama akıl oluyor bana da Rabbim nasip ederse bende böyle yapcam. böyle kıymetli oluyor demek ki
Bende hiç dikkat etmemiştim geçen sefer ama bu sefer her şeyi didik didik incelediğim için farkettim. Evet sağlıklı olsundaBen yerleşme kanaması yaşamayınca hiç bilmiyorum, benim gebeliği öğrendikten kürtaja kadar hep akıntının içinde ara ara pembelik oldu o kadaray sağlıklı pozitif olsun yeterki
Daha yerleşmeden testte çıkar mı? Sende çıkmış gerçi. Akşam yapabilirim ancakYaaa harikaabenım yerlesme kanaması para buyuklugunde kahve kreması akıntı gıbı gelmıstı.. Ve hcg degerini 81 cıktıgı aksam gelmişti.. Test yapsana hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?