Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten kahverengi geldiyse birkac gunluk kanama yeni ulasıyordur.. 2 3 gun once yerlesmistır. Benım sabah 81 cıktı aksamüzeri kanama geldı.. Hatta bısye oldu diye aklım cıktı.. Ertesı gun de adet gunumdü hatta

Teşekkürler dikkat ediyorum ilaçlarımı düzenli içiyorum Rabb'im ins sana da nasip eder kurtulursun misafirden de gorumceden de zor yani başkaları mutluluğunu gözüne soka soka davranıyor çok ayıp görümce in yaptigi Allah büyük canım sende hamile kalırsın oda seni rahatsız etmez evinde oturur

Öyle duusnme cnm boşver biz o acıyı yaşadık kimse yasamasin gerek yok. Annemin meşhur lafi vardır sana taş atana sen ekmek at boşver Allah görüyor der..
yok kız nazlancam yani onu diyorum ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN çok zor.. ama nazlanmak gerek bunu anladım. bana aman alt tarafı hamilesin yapcan tabi işini dikket etmeye gerek yok diyenler şimdi 2.80 uzanıyor kendine baktırıyor. dediğin gibi allahım görüyor herşeyi.

amin inşallah canım bizlere dua et :) bizimde dualarımız senle ve bebişinle..

Her zaman duaciyim canım Allah razı olsun sizlerden
sendende kuzum benim.
ben bu aralar bi acayibim ya çok iştahsızlık ve mide bulantım var. sivilce çıkmayan yüzümde sürekli sivilce çıkıyor hergün bide uçuk bela oldu başıma. iyice dengem şaştı valla. yumurtlama sandığım şeyin üzerinden 5 gün geçti ondan olabilir mi ki. tabi geçen seferki gibi yumurtlama sanıp yanılmadıysam, testte doğru çıktıysa. ama o zamandan beri teste devam ediyorum. hergün silik çıkıyor artık

pazar günkü testin erken gebelik testimiydi canım. kaset testse küçükse çıkmamıştır belki inşallah vardır hayırlsıı inşallah

Zaten kahverengi geldiyse birkac gunluk kanama yeni ulasıyordur.. 2 3 gun once yerlesmistır. Benım sabah 81 cıktı aksamüzeri kanama geldı.. Hatta bısye oldu diye aklım cıktı.. Ertesı gun de adet gunumdü hatta
Bence yeni yerleşiyor olabilir pembemsiydi benimki. Belki de adet olcam. Kafam çok karışık Dün gece uyumak için yatağa girdik telefonlara falan bakıyoduk birden sıçradım. Afedersiniz kukumu elektrik çarptı gibi oldu birkaç kez. Eşimde diyor alla allaaaa noluyo ya böyle şey hiç duymadımKendimi çok dinliyorum ondan oluyo böyle saçma sapan şeyler galiba

Kaset testti. Erken gebelik mi almak lazım şimdi? İkisinden de alayım
çok bi bilgim yok canım ama yerleşme kanamasıysa eğer 3-4 gün sonra testte çıkar diye duymuştum. ondan erken testle bak diye düşündüm :) amannn yada biraz daha bekle çıkar zaten adetin gelmezse.
benimde lekelerle başladı bu ay lekelerle bitti şizofren olduk kendimizi dinleye dinleye
kendimden pay biçeyim hamilelik ne zaman düşünsem illa ben hamileyimde testlerde çıkmıyor gibi düşünüyorum kadınlık zor yaa

Sizinki en doğalı

bortu Smyrra ben erken gebelık testlerine asla guvenmıyorum artık, olmayan seyı varmıs gıbi gosterıyor..normal test al, Bosuna fazla para verme

Kaset testti. Erken gebelik mi almak lazım şimdi? İkisinden de alayım
Yumurtlamadan 8 gün sonra falan erken gebelik testinde çıkıyor canım ama sen tam yumurtlama gününü bilmiyorsun diye hatırlıyorum. Erken gebelik testi alıp adet olana kadar haftada 1 yapabilirsin ben öyle yapıyorum genelde. Benim tam adet olacağım gün öyle renkli akıntım olmuştu ama ondan 4 gün önce zaten erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Sadece o testleri çok incelememek gerekiyor varsa kendini belli ediyor. Kuruma çizgisi falan dikkate alma o kesin değil. Pembemsi çizgi olması lazım inşallah hamilesindir

Nazlanmak da değil cnm aslında olması gerekn o sonuçta kaybimiz olduğu için dikkat etmemiz lazim. Açıkçası ben hiç is yapmadım kizimda kaybettim yine de ama yine olursa yine aynı olurum. Doğru düzgün dışarı bile cikmiyodum uzaniyodum hep..

aynen riskli grubunda oldugumuz içn 2 kat dikkat edicem nasip olursa inşallah

Canım memorialda mı tedavı olacaksın?

Kızlar dun doktora gıttım kanamam devam edıyodu hala kistim gitmemiş dun akşam catlatma iğnesi vuruldum bakalım şimdi ne olacak. Kanamam kist kaynaklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…