Zaten kahverengi geldiyse birkac gunluk kanama yeni ulasıyordur.. 2 3 gun once yerlesmistır. Benım sabah 81 cıktı aksamüzeri kanama geldı.. Hatta bısye oldu diye aklım cıktı.. Ertesı gun de adet gunumdü hattaBende hiç dikkat etmemiştim geçen sefer ama bu sefer her şeyi didik didik incelediğim için farkettim. Evet sağlıklı olsunda
Daha yerleşmeden testte çıkar mı? Sende çıkmış gerçi. Akşam yapabilirim ancakPazar günü yapmıştım test negatifti. Ay nolcak bakalım
Sağlıklıysa olsun
Teşekkürler dikkat ediyorum ilaçlarımı düzenli içiyorum Rabb'im ins sana da nasip eder kurtulursun misafirden de gorumceden de zor yani başkaları mutluluğunu gözüne soka soka davranıyor çok ayıp görümce in yaptigi Allah büyük canım sende hamile kalırsın oda seni rahatsız etmez evinde otururilaçları aksatma canım bol bol dinlen ki bebişin de iyi olsun :) allaha emanet yorma kendini
maşallah çok severhiç dinlenmeye vaktim yok zaten yoğun bi hayatım var birde insan ağırlıyorum
anamm anammm ahh anammmneyse geçicek Allah bana da nasip etsin herkes evinde otursun
yok kız nazlancam yani onu diyorumÖyle duusnme cnm boşver biz o acıyı yaşadık kimse yasamasin gerek yok. Annemin meşhur lafi vardır sana taş atana sen ekmek at boşver Allah görüyor der..
amin inşallah canım bizlere dua et :) bizimde dualarımız senle ve bebişinle..Teşekkürler dikkat ediyorum ilaçlarımı düzenli içiyorum Rabb'im ins sana da nasip eder kurtulursun misafirden de gorumceden de zor yani başkaları mutluluğunu gözüne soka soka davranıyor çok ayıp görümce in yaptigi Allah büyük canım sende hamile kalırsın oda seni rahatsız etmez evinde oturur
Her zaman duaciyim canımamin inşallah canım bizlere dua et :) bizimde dualarımız senle ve bebişinle..
sendende kuzum benim.Her zaman duaciyim canımAllah razı olsun sizlerden
pazar günkü testin erken gebelik testimiydi canım. kaset testse küçükse çıkmamıştır belki inşallah vardır hayırlsıı inşallahBende hiç dikkat etmemiştim geçen sefer ama bu sefer her şeyi didik didik incelediğim için farkettim. Evet sağlıklı olsunda
Daha yerleşmeden testte çıkar mı? Sende çıkmış gerçi. Akşam yapabilirim ancakPazar günü yapmıştım test negatifti. Ay nolcak bakalım
Sağlıklıysa olsun
Bence yeni yerleşiyor olabilir pembemsiydi benimki. Belki de adet olcam. Kafam çok karışıkZaten kahverengi geldiyse birkac gunluk kanama yeni ulasıyordur.. 2 3 gun once yerlesmistır. Benım sabah 81 cıktı aksamüzeri kanama geldı.. Hatta bısye oldu diye aklım cıktı.. Ertesı gun de adet gunumdü hatta
Kaset testti. Erken gebelik mi almak lazım şimdi? İkisinden de alayımpazar günkü testin erken gebelik testimiydi canım. kaset testse küçükse çıkmamıştır belki inşallah vardır hayırlsıı inşallah
çok bi bilgim yok canım ama yerleşme kanamasıysa eğer 3-4 gün sonra testte çıkar diye duymuştum. ondan erken testle bak diye düşündüm :) amannn yada biraz daha bekle çıkar zaten adetin gelmezse.Kaset testti. Erken gebelik mi almak lazım şimdi? İkisinden de alayım
Sizinki en doğalıValla yumurta kalitesini bilemem ama bağışıklığı bire bir, o arı sütünü kovandan Nisan ayı gibi alır bizimkiler annem çok az bal ile karıştırır birer çay kaşığı yeriz kolay kolay grip olmayız. Eşim inanmıyordu evlendik yedi o zaman anladı anca
Yumurtlamadan 8 gün sonra falan erken gebelik testinde çıkıyor canım ama sen tam yumurtlama gününü bilmiyorsun diye hatırlıyorum. Erken gebelik testi alıp adet olana kadar haftada 1 yapabilirsin ben öyle yapıyorum genelde. Benim tam adet olacağım gün öyle renkli akıntım olmuştu ama ondan 4 gün önce zaten erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Sadece o testleri çok incelememek gerekiyor varsa kendini belli ediyor. Kuruma çizgisi falan dikkate alma o kesin değil. Pembemsi çizgi olması lazım inşallah hamilesindirKaset testti. Erken gebelik mi almak lazım şimdi? İkisinden de alayım
Nazlanmak da değil cnm aslında olması gerekn o sonuçta kaybimiz olduğu için dikkat etmemiz lazim. Açıkçası ben hiç is yapmadım kizimda kaybettim yine de ama yine olursa yine aynı olurum. Doğru düzgün dışarı bile cikmiyodum uzaniyodum hep..yok kız nazlancam yani onu diyorumALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN çok zor.. ama nazlanmak gerek bunu anladım. bana aman alt tarafı hamilesin yapcan tabi işini dikket etmeye gerek yok diyenler şimdi 2.80 uzanıyor kendine baktırıyor. dediğin gibi allahım görüyor herşeyi.
aynen riskli grubunda oldugumuz içn 2 kat dikkat edicem nasip olursa inşallahNazlanmak da değil cnm aslında olması gerekn o sonuçta kaybimiz olduğu için dikkat etmemiz lazim. Açıkçası ben hiç is yapmadım kizimda kaybettim yine de ama yine olursa yine aynı olurum. Doğru düzgün dışarı bile cikmiyodum uzaniyodum hep..
Bencede ben hamıle kaldgmda markete gıtmeye korkuyodum kadın yatılıya gitmişMaalesef canım
Off hamıle kadının yatılı misafirlikte ne ısı var,hrm de korona var heryerde, otur evinde
Evet mezun olalı çok oldu ama daha yeni atandımYaailk yılın mı senın meslekte
Canım memorialda mı tedavı olacaksın?Yaa cok tatlısın.. Ben de cok anlamıyorum hızlı hızlı konusuyo hemsıre ile, hemsıre de not alıyor.. Sonra gorusme odasına alıyorlar muayeneden sonra orda anlatıyor sakın sakın..
Yok wallahı belırtı falan.. Progestanın dusmesını beklıcez.. O dusunce adet olcakmısım, 1 hafta ıcınde olursun dedı, arastırdım kımı 3 gun sonra kımı de 4 5 gun sonra olmus, en azından haftaıcı olsaydım 2.gun doktora gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?