Herkesin yumurtlama dönemi farklı geçiyor olabilir belki sen yumurtlama günü ateşin vücud ısın arttmis o yüzden de uçuk çıkabilir zaten 5 gün geçmiş yumurtlamadan belki normaldir hergun yapıp silik çıkması yumurtlama günü koyu muydu,yada bu ay kismet değildir yumurtlama, stres yapma belki de yumurtladin belirtilerin öyledir inssendende kuzum benim.
ben bu aralar bi acayibim ya çok iştahsızlık ve mide bulantım var. sivilce çıkmayan yüzümde sürekli sivilce çıkıyor hergün bide uçuk bela oldu başıma. iyice dengem şaştı valla. yumurtlama sandığım şeyin üzerinden 5 gün geçti ondan olabilir mi ki. tabi geçen seferki gibi yumurtlama sanıp yanılmadıysam, testte doğru çıktıysa. ama o zamandan beri teste devam ediyorum. hergün silik çıkıyor artık
Ayy evet, esım markete girdirmiyordu benı deBencede ben hamıle kaldgmda markete gıtmeye korkuyodum kadın yatılıya gitmiş
YaaaEvet mezun olalı çok oldu ama daha yeni atandım
Yok cnm baskente gidiyorum benCanım memorialda mı tedavı olacaksın?
Eşin de kullansa faydası olur muGünaydın kızlar
Bu ay arısütü polen kullanmaya karar verdim, belki faydası olur
ikiside eşitti canım teslerimin bu ay adeti biraz düzensiz yaşadım ya hemen teste başladım. 9/10. gün yumurtlama 11. gün çatlama oldu.17-18 şubattı işte bakalım nasip canım görcez 10 güne artık neymişHerkesin yumurtlama dönemi farklı geçiyor olabilir belki sen yumurtlama günü ateşin vücud ısın arttmis o yüzden de uçuk çıkabilir zaten 5 gün geçmiş yumurtlamadan belki normaldir hergun yapıp silik çıkması yumurtlama günü koyu muydu,yada bu ay kismet değildir yumurtlama, stres yapma belki de yumurtladin belirtilerin öyledir insbende adet günü suvilcelenirim ama sivilce olmadı o ay ins yumurtlama olmuştur seninki
Hayırlısı canım ümidini kaybetmeikiside eşitti canım teslerimin bu ay adeti biraz düzensiz yaşadım ya hemen teste başladım. 9/10. gün yumurtlama 11. gün çatlama oldu.17-18 şubattı işte bakalım nasip canım görcez 10 güne artık neymişama gene de her ihtimale karşı hala teste devam ediyorum ola ki 2. yumurtlama olursa yakalayım diye ama 19 şubattan beri çok silik gene de devam edicem bata kadar.
Canım benim çok teşekkür ederimYaaao zaman hayırlı olsun, cok cok seneler göresin insallah.. Benım 9.yılım..
Hayırlı olsunCanım benim çok teşekkür ederimdarısı eşim dahil bekleyen herkesin başına
aynen canım hayırlısını diliyorumHayırlısı canım ümidini kaybetmedevam et bata kadar Allah büyük
Canım kaçıncı gün adetten itibaren?sutlaacc çıktım dr dan bi tarafta 11 bi tarafta 8 mm var cuma bi daha gel dedi pek istediğim gibi yanıt vermemiş dedi
Amin ınsallahhCanım benim çok teşekkür ederimdarısı eşim dahil bekleyen herkesin başına
Benim biraz karışık canim ya ben bi tarlussl ile regl oldum kan verdim bi sonraki regl gel klomen için dedi onun üstünden 19 gün geçti bir daha adet oldum ama ara kanama mi emin olamadım dr önemli değil ilaca başlayalım dedi oyle başladım bugün ilac bittikten sonra üstünden 5 gün geçti ilaca regl nin 5. Gunu başladımCanım kaçıncı gün adetten itibaren?
Senin ilac bittikten kax gün sonra büyümüştü yumurtan canim ? Dr ilac bittikten 5 gun sonra en azından bi 16 mm olmasını bekleriz seninki biraz ufak ya olmayacak ya da geç büyüyecek bakalım dedi cuma gitcem isteCanım kaçıncı gün adetten itibaren?
Emeklerinin karıslıgını alıyorsun bakKızlar hatırlıyor musunuz bilmiyorum doktor bana kürtaj sonrası ilk kontrolde yumurta rezervin zayıflamış demişti. Bugün gittim üç ay ne yaptın sen dedi sağ taraf tamam biraz zayıf ama sol tarafın çok iyi dedi nasıl mutlu oldum, düzenli besleneceğim diye ne çektim siz biliyorsunuz
Bugun 5.gün 9mm dedi yumurta haftaya salı yine gel dedi
Ben bilmiyorum hiç kaç mm olması iyi sadece şuan 9mm iyi mi dedim iyi dediEmeklerinin karıslıgını alıyorsun bakkesınlıkle beslenme cok onemlı.. Haftaya 17 18 olur cok rahat belkı catlatma iğnesi uygular.. Degerlendirecegin günleri soyler
Hatırlamaz olur muyuzKızlar hatırlıyor musunuz bilmiyorum doktor bana kürtaj sonrası ilk kontrolde yumurta rezervin zayıflamış demişti. Bugün gittim üç ay ne yaptın sen dedi sağ taraf tamam biraz zayıf ama sol tarafın çok iyi dedi nasıl mutlu oldum, düzenli besleneceğim diye ne çektim siz biliyorsunuz
Bugun 5.gün 9mm dedi yumurta haftaya salı yine gel dedi
Ay inşallahHatırlamaz olur muyuz
Güzel günler yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?