Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkesin yumurtlama dönemi farklı geçiyor olabilir belki sen yumurtlama günü ateşin vücud ısın arttmis o yüzden de uçuk çıkabilir zaten 5 gün geçmiş yumurtlamadan belki normaldir hergun yapıp silik çıkması yumurtlama günü koyu muydu,yada bu ay kismet değildir yumurtlama, stres yapma belki de yumurtladin belirtilerin öyledir ins bende adet günü suvilcelenirim ama sivilce olmadı o ay ins yumurtlama olmuştur seninki

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Bu ay arısütü polen kullanmaya karar verdim, belki faydası olur
Eşin de kullansa faydası olur mu oda kullansın şifa olur ikinize odacstres sıkıntı yapıyordur bu donemler onada iyi bak onunda ihtiyacı vardır enerjiye vitamine

ikiside eşitti canım teslerimin bu ay adeti biraz düzensiz yaşadım ya hemen teste başladım. 9/10. gün yumurtlama 11. gün çatlama oldu.17-18 şubattı işte bakalım nasip canım görcez 10 güne artık neymiş ama gene de her ihtimale karşı hala teste devam ediyorum ola ki 2. yumurtlama olursa yakalayım diye ama 19 şubattan beri çok silik gene de devam edicem bata kadar.

Hayırlısı canım ümidini kaybetme devam et bata kadar Allah büyük

Canım kaçıncı gün adetten itibaren?
Benim biraz karışık canim ya ben bi tarlussl ile regl oldum kan verdim bi sonraki regl gel klomen için dedi onun üstünden 19 gün geçti bir daha adet oldum ama ara kanama mi emin olamadım dr önemli değil ilaca başlayalım dedi oyle başladım bugün ilac bittikten sonra üstünden 5 gün geçti ilaca regl nin 5. Gunu başladım

Kızlar hatırlıyor musunuz bilmiyorum doktor bana kürtaj sonrası ilk kontrolde yumurta rezervin zayıflamış demişti. Bugün gittim üç ay ne yaptın sen dedi sağ taraf tamam biraz zayıf ama sol tarafın çok iyi dedi nasıl mutlu oldum, düzenli besleneceğim diye ne çektim siz biliyorsunuz

Bugun 5.gün 9mm dedi yumurta haftaya salı yine gel dedi

Emeklerinin karıslıgını alıyorsun bakkesınlıkle beslenme cok onemlı.. Haftaya 17 18 olur cok rahat belkı catlatma iğnesi uygular.. Degerlendirecegin günleri soyler

Emeklerinin karıslıgını alıyorsun bakkesınlıkle beslenme cok onemlı.. Haftaya 17 18 olur cok rahat belkı catlatma iğnesi uygular.. Degerlendirecegin günleri soyler
Ben bilmiyorum hiç kaç mm olması iyi sadece şuan 9mm iyi mi dedim iyi dedi gerçekten o kadar canım pasta börek şekerli bişey hele çikolata çekti ağzıma almadım, sabah geç kalkacak olsam bile saat kurup pekmezimi, incirimi yedim, kabak yemeği vs yemeyen ben bol bol sebze tükettim toparlamışsın demesi bile yükümü aldı, yalnız rahim ters dedi

Hatırlamaz olur muyuz
Güzel günler yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…