Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi iyi cok ıyı hatta ters rahım de ılsıkıden sonra yuzustu yatmak gerekıyor diyorlardı.. Onu denedin mı hıc

Hastanede çook denk geliyoduk rahmi ters kadınlara. Gayet de saglikliydilar. Hiiiiç takma, rezervin güzelliğine odaklan
Bu kez bende bunu takmayacağım demekki hamile kalabiliyorum, düşüğe de sebep değilse o da ters oluversin
İyi iyi cok ıyı hatta ters rahım de ılsıkıden sonra yuzustu yatmak gerekıyor diyorlardı.. Onu denedin mı hıc
Biz bebek düşündüğümüz ilk ay olmuştu onda da iki önemli günü normal değerlendirmiştim, yüz üstü vs yatmamıştım ama bende okumuştum ters ise yüz üstü olmak faydalı diye tabi o zaman kendimin öyle olduğunu bilmiyordum

Cok sevindim gozun aydın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah neyin 5. Gunu ? Klomen in mi ?

Senin adına sevindim canım.☺Bak her zaman birşey çıkmıyormuş.Güzel haberlerde alıyoruz artık. Valla neye emek verilirse karşılığı muhakkak alınıyor.Bugün olmaz yarın...

Aynen brn de öyleyim ahshah testlerde çıkmıyor ahaha
bortu ilk bebeğimde pembe küçücük akıntı görüp yerleşmeden şüphelenmiştim, aynı gün erken gebelik testim pozitifti
Yumurtlamadan sonra kaç gün geçti?
Test aldırdım eşime
bortu Smyrra ben erken gebelık testlerine asla guvenmıyorum artık, olmayan seyı varmıs gıbi gosterıyor..normal test al, Bosuna fazla para verme
Ben de paraya acıdım notmal test aldırdım çünkü zaten gebelik yosa adet olucam demekki
Yumurtlama günüm mechul

Kızlar eşim testi getirdi bir koşu banyoya gittim ve çişimi yaptım. Sifonu çekerken de aiiiiy die bakakaldım
Su içicem şimdi bir kaç saat çişimi tutayım ki hormonlar geçsin. Valla şaşkoloza döndüm yaa

Cok sevindim gozun aydın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah neyin 5. Gunu ? Klomen in mi ?
Yok hayır adetin ilk gününden itibaren 5.gün beni ilaçsız takip ediyor doktorum
Senin adına sevindim canım.☺Bak her zaman birşey çıkmıyormuş.Güzel haberlerde alıyoruz artık. Valla neye emek verilirse karşılığı muhakkak alınıyor.Bugün olmaz yarın...
Yine çıktı rahim ters dedi ama onu çok takmadım ne yalan söyleyeyim

Bence sabah yap artık canım ilk idrarla daha net çıkıyor. İlk idrarla yapın yazıyor genelde.

Ay doktorum bir ara bana sıkışık gel dedi randevu saatine kadar bir güzel sıkıştım sonra eşim hadi çıkalım vakit yaklaştı dedi ben tuvalete gittim o gün bende senin gibi gidenin ardından bakakaldım o aklıma geldi

Hahaha aynen kafayı sıyırdık artık ben sabah yapıyorum ikinci idrarla trst yapıyorum çünkü gün içinde acayip su içiyorum tutmam mümkün degil

Yok hayır adetin ilk gününden itibaren 5.gün beni ilaçsız takip ediyor doktorum

Yine çıktı rahim ters dedi ama onu çok takmadım ne yalan söyleyeyim
Çok mühim birşey mi acaba ters olması hiç bilemiyorum ama gebelikte sıkıntı oluşturmayacaksa zaten hiç takmamakla iyi yapıyorsun.

Benim kuzenimin de rahim tersti bir sıkıntı olmadı canım senin de olmaz inşallah
Ben de düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim ama tabi Allah bilir
Kızlar dün muayeneye gitmiştim kist eremiş yok olmuş yumoşlarda gelişmiş çok şükür. Yarın hormonlara bakılacak sonra transfer günü belli olacak

Çok mühim birşey mi acaba ters olması hiç bilemiyorum ama gebelikte sıkıntı oluşturmayacaksa zaten hiç takmamakla iyi yapıyorsun.
Bazen gebe kalmayı zorlaştırır dedi ama senin zor olmamış o yüzden takma dedi demese de takmayacaktım ne yapayım onu da geri çevirecek halim yok hayırlısı varsa olacaksa olur dedim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…