Hastanede çook denk geliyoduk rahmi ters kadınlara. Gayet de saglikliydilar. Hiiiiç takma, rezervin güzelliğine odaklanAy inşallahher gidişimde bir şey öğreniyorum misal bunda rahim ters dedi ama artık bunu da kafaya takamayacağım dedim ya
İyi iyi cok ıyı hattaBen bilmiyorum hiç kaç mm olması iyi sadece şuan 9mm iyi mi dedim iyi dedigerçekten o kadar canım pasta börek şekerli bişey hele çikolata çekti ağzıma almadım, sabah geç kalkacak olsam bile saat kurup pekmezimi, incirimi yedim, kabak yemeği vs yemeyen ben bol bol sebze tükettim toparlamışsın demesi bile yükümü aldı, yalnız rahim ters dedi
İnsallahh bebegımSohrab gülüm hakkında hayırlısı neyse o olsun senin minik sana naz yapıyor en kıza zamanda kavuşursunuz inşallah :)
Bu kez bende bunu takmayacağım demekki hamile kalabiliyorum, düşüğe de sebep değilse o da ters oluversinHastanede çook denk geliyoduk rahmi ters kadınlara. Gayet de saglikliydilar. Hiiiiç takma, rezervin güzelliğine odaklan
Biz bebek düşündüğümüz ilk ay olmuştu onda da iki önemli günü normal değerlendirmiştim, yüz üstü vs yatmamıştım ama bende okumuştum ters ise yüz üstü olmak faydalı diye tabi o zaman kendimin öyle olduğunu bilmiyordumİyi iyi cok ıyı hattaters rahım de ılsıkıden sonra yuzustu yatmak gerekıyor diyorlardı.. Onu denedin mı hıc
Cok sevindim gozun aydın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah neyin 5. Gunu ? Klomen in mi ?Kızlar hatırlıyor musunuz bilmiyorum doktor bana kürtaj sonrası ilk kontrolde yumurta rezervin zayıflamış demişti. Bugün gittim üç ay ne yaptın sen dedi sağ taraf tamam biraz zayıf ama sol tarafın çok iyi dedi nasıl mutlu oldum, düzenli besleneceğim diye ne çektim siz biliyorsunuz
Bugun 5.gün 9mm dedi yumurta haftaya salı yine gel dedi
Senin adına sevindim canım.☺Bak her zaman birşey çıkmıyormuş.Güzel haberlerde alıyoruz artık. Valla neye emek verilirse karşılığı muhakkak alınıyor.Bugün olmaz yarın...Kızlar hatırlıyor musunuz bilmiyorum doktor bana kürtaj sonrası ilk kontrolde yumurta rezervin zayıflamış demişti. Bugün gittim üç ay ne yaptın sen dedi sağ taraf tamam biraz zayıf ama sol tarafın çok iyi dedi nasıl mutlu oldum, düzenli besleneceğim diye ne çektim siz biliyorsunuz
Bugun 5.gün 9mm dedi yumurta haftaya salı yine gel dedi
Aynen brn de öyleyim ahshah testlerde çıkmıyor ahahaçok bi bilgim yok canım ama yerleşme kanamasıysa eğer 3-4 gün sonra testte çıkar diye duymuştum. ondan erken testle bak diye düşündüm :) amannn yada biraz daha bekle çıkar zaten adetin gelmezse.
benimde lekelerle başladı bu ay lekelerle bitti şizofren olduk kendimizi dinleye dinleye
kendimden pay biçeyim hamilelik ne zaman düşünsem illa ben hamileyimde testlerde çıkmıyor gibi düşünüyorum kadınlık zor yaa
Test aldırdım eşimebortu ilk bebeğimde pembe küçücük akıntı görüp yerleşmeden şüphelenmiştim, aynı gün erken gebelik testim pozitifti
Yumurtlamadan sonra kaç gün geçti?
Ben de paraya acıdım notmal test aldırdım çünkü zaten gebelik yosa adet olucam demekki
Yumurtlama günüm mechulYumurtlamadan 8 gün sonra falan erken gebelik testinde çıkıyor canım ama sen tam yumurtlama gününü bilmiyorsun diye hatırlıyorum. Erken gebelik testi alıp adet olana kadar haftada 1 yapabilirsin ben öyle yapıyorum genelde. Benim tam adet olacağım gün öyle renkli akıntım olmuştu ama ondan 4 gün önce zaten erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Sadece o testleri çok incelememek gerekiyor varsa kendini belli ediyor. Kuruma çizgisi falan dikkate alma o kesin değil. Pembemsi çizgi olması lazım inşallah hamilesindir
Yok hayır adetin ilk gününden itibaren 5.gün beni ilaçsız takip ediyor doktorumCok sevindim gozun aydın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah neyin 5. Gunu ? Klomen in mi ?
Yine çıktı rahim ters dedi ama onu çok takmadım ne yalan söyleyeyimSenin adına sevindim canım.☺Bak her zaman birşey çıkmıyormuş.Güzel haberlerde alıyoruz artık. Valla neye emek verilirse karşılığı muhakkak alınıyor.Bugün olmaz yarın...
Bence sabah yap artık canım ilk idrarla daha net çıkıyor. İlk idrarla yapın yazıyor genelde.Aynen brn de öyleyim ahshah testlerde çıkmıyor ahaha
Test aldırdım eşime
Ben de paraya acıdım notmal test aldırdım çünkü zaten gebelik yosa adet olucam demekki
Yumurtlama günüm mechul
Kızlar eşim testi getirdi bir koşu banyoya gittim ve çişimi yaptım. Sifonu çekerken de aiiiiy die bakakaldım
Su içicem şimdi bir kaç saat çişimi tutayım ki hormonlar geçsin. Valla şaşkoloza döndüm yaa
Ay doktorum bir ara bana sıkışık gel dedi randevu saatine kadar bir güzel sıkıştım sonra eşim hadi çıkalım vakit yaklaştı dedi ben tuvalete gittim o gün bende senin gibi gidenin ardından bakakaldım o aklıma geldiAynen brn de öyleyim ahshah testlerde çıkmıyor ahaha
Test aldırdım eşime
Yumurtlama günüm mechul
Kızlar eşim testi getirdi bir koşu banyoya gittim ve çişimi yaptım. Sifonu çekerken de aiiiiy die bakakaldım
Su içicem şimdi bir kaç saat çişimi tutayım ki hormonlar geçsin. Valla şaşkoloza döndüm yaa
Benim kuzenimin de rahim tersti bir sıkıntı olmadı canım senin de olmaz inşallahYok hayır adetin ilk gününden itibaren 5.gün beni ilaçsız takip ediyor doktorum
Yine çıktı rahim ters dedi ama onu çok takmadım ne yalan söyleyeyim
Hahaha aynen kafayı sıyırdık artıkAynen brn de öyleyim ahshah testlerde çıkmıyor ahaha
Test aldırdım eşime
Yumurtlama günüm mechul
Çok mühim birşey mi acaba ters olması hiç bilemiyorum ama gebelikte sıkıntı oluşturmayacaksa zaten hiç takmamakla iyi yapıyorsun.Yok hayır adetin ilk gününden itibaren 5.gün beni ilaçsız takip ediyor doktorum
Yine çıktı rahim ters dedi ama onu çok takmadım ne yalan söyleyeyim
Çok iyi canım.Kızlar dün muayeneye gitmiştim kist eremiş yok olmuş yumoşlarda gelişmiş çok şükür. Yarın hormonlara bakılacak sonra transfer günü belli olacak
Maşallah canimKızlar dün muayeneye gitmiştim kist eremiş yok olmuş yumoşlarda gelişmiş çok şükür. Yarın hormonlara bakılacak sonra transfer günü belli olacak
Ben de düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim ama tabi Allah bilirBenim kuzenimin de rahim tersti bir sıkıntı olmadı canım senin de olmaz inşallah
Kızlar dün muayeneye gitmiştim kist eremiş yok olmuş yumoşlarda gelişmiş çok şükür. Yarın hormonlara bakılacak sonra transfer günü belli olacak
Bazen gebe kalmayı zorlaştırır dedi ama senin zor olmamış o yüzden takma dedi demese de takmayacaktım ne yapayım onu da geri çevirecek halim yok hayırlısı varsa olacaksa olur dedim artıkÇok mühim birşey mi acaba ters olması hiç bilemiyorum ama gebelikte sıkıntı oluşturmayacaksa zaten hiç takmamakla iyi yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?