İlaç bitti 5gün sonra gittim 18 -19 mm civarıydı canım ama geçen ay 17 mm di biakç gün daha bekledik 21 olunca iğnr yaptı bu sefer hemen yaptıSenin ilac bittikten kax gün sonra büyümüştü yumurtan canim ? Dr ilac bittikten 5 gun sonra en azından bi 16 mm olmasını bekleriz seninki biraz ufak ya olmayacak ya da geç büyüyecek bakalım dedi cuma gitcem iste
Ay çok sevindim canım ne güzel beslenme etkilemişKızlar hatırlıyor musunuz bilmiyorum doktor bana kürtaj sonrası ilk kontrolde yumurta rezervin zayıflamış demişti. Bugün gittim üç ay ne yaptın sen dedi sağ taraf tamam biraz zayıf ama sol tarafın çok iyi dedi nasıl mutlu oldum, düzenli besleneceğim diye ne çektim siz biliyorsunuz
Bugun 5.gün 9mm dedi yumurta haftaya salı yine gel dedi
Yaa onu ben de ovulasyon da cok yapıyorum, 3 4 saat tut, 30 snyede bütün emek çöp olsunAynen brn de öyleyim ahshah testlerde çıkmıyor ahaha
Test aldırdım eşime
Ben de paraya acıdım notmal test aldırdım çünkü zaten gebelik yosa adet olucam demekki
Yumurtlama günüm mechul
Kızlar eşim testi getirdi bir koşu banyoya gittim ve çişimi yaptım. Sifonu çekerken de aiiiiy die bakakaldım
Su içicem şimdi bir kaç saat çişimi tutayım ki hormonlar geçsin. Valla şaşkoloza döndüm yaa
Sonuc negatif cnmSohrab canım sonuç ne oldu
Oysa hep sağ tarım ağrır ben anlamdım bu işiAy çok sevindim canım ne güzel beslenme etkilemişbir ay bi taraf diğer ay diğer taraf gelişiyor genelde bu ay soldan yumurtladın demekki
Ohhh bi güzle haber dahaKızlar dün muayeneye gitmiştim kist eremiş yok olmuş yumoşlarda gelişmiş çok şükür. Yarın hormonlara bakılacak sonra transfer günü belli olacak
Yaaa ben deeeeYaa onu ben de ovulasyon da cok yapıyorum, 3 4 saat tut, 30 snyede bütün emek çöp olsun
Yaaa ben deeeeovulasyon testini işten gelince yapıyorum her gün bazen bi dalıyorum çat diye tuvalete giriyorum sonra durduramıyorum da o çaresizlik anı hahaha çok komik oluyor
Canım sen ari sütü polen demistin.nerden sipariş verdin
Eğriçayır sitesinden baktım, doktora sordum kullanayım mı dıye, cok onemlı deıl dedı.. Tedvaıde zaten takvıyeler veriyorum dedi.Canım sen ari sütü polen demistin.nerden sipariş verdin
Himm bende merak ettim bi bakayım dedim beeo var bir de dediğin marka gözüme çarptı. Alsammı bilemedimEğriçayır sitesinden baktım, doktora sordum kullanayım mı dıye, cok onemlı deıl dedı.. Tedvaıde zaten takvıyeler veriyorum dedi.
Olur da tüp bebege baslarız dıye yumurta kalitesi ıcın kullanmayı dusundum, takvıye veriyorum dedı.. Ben de kaldım oyle..Himm bende merak ettim bi bakayım dedim beeo var bir de dediğin marka gözüme çarptı. Alsammı bilemedim
Bende bilemedimOlur da tüp bebege baslarız dıye yumurta kalitesi ıcın kullanmayı dusundum, takvıye veriyorum dedı.. Ben de kaldım oyle..
Valla miğde bulantısı varsa ben de çok su içmem.Iyi akşamlar kızlar size bir sorum var gebeliğin başından beri ağzımda tatsızlık var su içiyorum suyun tadı değişik geliyor günde zar zor 2litre içiyorum doktor da fazla su icmemi önermişti acaba bu tatsızlık nezaman a kadar devam eder suyun tadını alamıyorum değişik birşey yemekler hadi neyse ama Su çok önemli ne yapayım ins çabucak geçer de normalde günlük ben 3 e yakın içerdim bol çay içerdim bu tatsızlık sorunundan dolayı çay da içmiyor m su ihtiyacimi meyve suyu meyve sebze yiyerek karşılıyorum 9.haftaya gireceğim diğer gebeliklerde böyle sorun yoktu ne zaman geçer peki
Yumurta kalitesi ıcın cok faydalıymıs, ıcerısınde yuksek oranda protein varmıs.. Olmadı sen de doktoruna sor cnmBende bilemedim. Bi okuyayım forumları bakiyim insanlara nasıl faydası olmuş
Yaz ayında 3 litre bulabilir içmem bizim bura çok sıcak olur o yüzden.Ama kışın 2 litre asla içemem.Nasıl içebiliyorsunuz 2,3 litre, habire lavaboya git gel yaparım benIyi akşamlar kızlar size bir sorum var gebeliğin başından beri ağzımda tatsızlık var su içiyorum suyun tadı değişik geliyor günde zar zor 2litre içiyorum doktor da fazla su icmemi önermişti acaba bu tatsızlık nezaman a kadar devam eder suyun tadını alamıyorum değişik birşey yemekler hadi neyse ama Su çok önemli ne yapayım ins çabucak geçer de normalde günlük ben 3 e yakın içerdim bol çay içerdim bu tatsızlık sorunundan dolayı çay da içmiyor m su ihtiyacimi meyve suyu meyve sebze yiyerek karşılıyorum 9.haftaya gireceğim diğer gebeliklerde böyle sorun yoktu ne zaman geçer peki
Tüp bebeğe mi baslicaksiniz cnmOlur da tüp bebege baslarız dıye yumurta kalitesi ıcın kullanmayı dusundum, takvıye veriyorum dedı.. Ben de kaldım oyle..
Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin canım. İnşallah belki de kendin hamile kalırsın önümüzdeki ay ❤Sonuc negatif cnm
Evet gidicem bi kontrole adet sonrası sorarım.kuzumYumurta kalitesi ıcın cok faydalıymıs, ıcerısınde yuksek oranda protein varmıs.. Olmadı sen de doktoruna sor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?