Buyuk ıhtımalle, adet olunca gıdıcem.. Asılama tutmazsa ne yaparız dıye konusmadık hç.fecı sancım var sankı yanıyor su an rahmımın ıcı, ama daha gelmedı..Tüp bebeğe mi baslicaksiniz cnm
Doktora gıdıcem kuzum, belkı tüpe baslarız bız deRabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin canım. İnşallah belki de kendin hamile kalırsın önümüzdeki ay ❤
Biraz düzensiz olur belki cnm bi sürü ilac içtin sonuçta takviye. Nacizane tavsiyem biraz doğal şeylere yonelsen? Clife macun var ari sütü bal polen olabilir soğan kürü olabilir yada clife macun un içindeki bitkisel seyler ayrı ayrı civanpercemi falan gibi yada incir kürü havuç kürü gibi.Buyuk ıhtımalle, adet olunca gıdıcem.. Asılama tutmazsa ne yaparız dıye konusmadık hç.fecı sancım var sankı yanıyor su an rahmımın ıcı, ama daha gelmedı..
Neden acaba bu kadar sancı? Adetin sökülmemesinden mi?Buyuk ıhtımalle, adet olunca gıdıcem.. Asılama tutmazsa ne yaparız dıye konusmadık hç.fecı sancım var sankı yanıyor su an rahmımın ıcı, ama daha gelmedı..
Mide bulantısı hergun yok sadece yağlı yemekler yersem kuşarim arada sabahlara uyanınca evin kokusu kötü geliyot o bile kusma yapio eşim bıktı bendenValla miğde bulantısı varsa ben de çok su içmem.Su sürahisine pi parça limon, nane veya çubuk tarçın atmayı denesen bi tat katmış olur belki.
Biraz dinlenmekte iyi olmaz mı senin için.Ama sen bilirsin tabi canım.☺Doktora gıdıcem kuzum, belkı tüpe baslarız bız de
Hakkında hayırlısı olsun cnmDoktora gıdıcem kuzum, belkı tüpe baslarız bız de
Malesef çok içtiğim için çok da idrara cikiyorumYaz ayında 3 litre bulabilir içmem bizim bura çok sıcak olur o yüzden.Ama kışın 2 litre asla içemem.Nasıl içebiliyorsunuz 2,3 litre, habire lavaboya git gel yaparım ben
Ay bu ben de vardı.Banyo kokuyordu hep bana sanki önünden geçsem kokusu gelirdi bana.Mide bulantısı hergun yok sadece yağlı yemekler yersem kuşarim arada sabahlara uyanınca evin kokusu kötü geliyot o bile kusma yapio eşim bıktı bendenbu ne saçmalık evi buz gibi yaptık koku yok dio ama tarçını deneyim limon belki mideme dokunur
Kuzum ben hamıle kalamadığım donemde 6 ay clife kullandım, beralıfe ın hamılelık setini kullandım aylarca.. Ben inanmıyorum artık onlara.. Hep olumlu seylerı paylasıp duruyorlar, gebe kalanlar da zaten normalde de hamıle kalabilecek kısıler bence.. Sogna kürü de yaptım incir kürü de, Zeytınyagı İncir de.. Neler yedım neler ıctım.. Kımyasal bile olmadı.. Sonra asılama oldum ilk asılamada gebe kaldım..Biraz düzensiz olur belki cnm bi sürü ilac içtin sonuçta takviye. Nacizane tavsiyem biraz doğal şeylere yonelsen? Clife macun var ari sütü bal polen olabilir soğan kürü olabilir yada clife macun un içindeki bitkisel seyler ayrı ayrı civanpercemi falan gibi yada incir kürü havuç kürü gibi.
Sabır cAnim doktor ne onerirse uygulayın Allah büyük elbet bir kapı açılır gönlünüze GoreDoktora gıdıcem kuzum, belkı tüpe baslarız bız de
Allah'tan gergin yok belirtiler kusma hergun olsa çok kötü olurdumAy bu ben de vardı.Banyo kokuyordu hep bana sanki önünden geçsem kokusu gelirdi bana.
Evet, progestan yuzunden gecikiyor.. 1 hafta ıcınde olursun dedı doktorNeden acaba bu kadar sancı? Adetin sökülmemesinden mi?
Geçen hafta moralim bozulmuştu yine kist oluşmuş demişti. Dün kist eremiş dedi mucize gibi oldu femara ile merional kullandım. İnşallah sonucuda güzel olsun. Tez vakitte hamile kalıp bir birimize güzel haberler vermeyi Rabbim nasip etsin canımOhhh bi güzle haber daha
Biz çeşmeden içiyoruz suyumuzun tadı iyi ama bildiğim kadarıyla ekstra para alınıyor bunun için.Malesef çok içtiğim için çok da idrara cikiyorumyaş n zaten çok içiyorum kışın normal ama doktor önerdi fazla su iç dedi burda sular çeşmeden icilmiyor kireçli hazır su iciyoruz
Tüp tedavisinden cıkmıs olsam evet ama asılama dogal Bı yontem oldugu ıcın baslıcagıbı dusunuyorum kuzum, sonucta yuksek oranda hormon vermediler.. Bakalım doktor ne dıyecekBiraz dinlenmekte iyi olmaz mı senin için.Ama sen bilirsin tabi canım.☺
Ben de kullandım 3 ay artı impryl bide son ay soğan kürü öyle kaldım hamile. Peki yumurta kalitesi icin ne zamandır ilac kullaniyosun? Doktorum bana bu tarz ilaçlar etkisini anca 2 3 ayda gösterir demiştiKuzum ben hamıle kalamadığım donemde 6 ay clife kullandım, beralıfe ın hamılelık setini kullandım aylarca.. Ben inanmıyorum artık onlara.. Hep olumlu seylerı paylasıp duruyorlar, gebe kalanlar da zaten normalde de hamıle kalabilecek kısıler bence.. Sogna kürü de yaptım incir kürü de, Zeytınyagı İncir de.. Neler yedım neler ıctım.. Kımyasal bile olmadı.. Sonra asılama oldum ilk asılamada gebe kaldım..
Aminn cnmSabır cAnim doktor ne onerirse uygulayın Allah büyük elbet bir kapı açılır gönlünüze Gore
Asılama oncesı proxywomen kullandım sadece.. Ben hıc ılac tedavısı almadım bu zamana kadar.. İlk asılamada ılac kullandım sadece..Ben de kullandım 3 ay artı impryl bide son ay soğan kürü öyle kaldım hamile. Peki yumurta kalitesi icin ne zamandır ilac kullaniyosun? Doktorum bana bu tarz ilaçlar etkisini anca 2 3 ayda gösterir demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?