Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2 ay kullandim kızlar ari sütü bal polen. Ağrılarım oldu bana ağır geldi biraz sonra dozunu düşürdüm biraz rahatladım. Cok fayda gören var bence deneyebilirsiniz

Buyuk ıhtımalle, adet olunca gıdıcem.. Asılama tutmazsa ne yaparız dıye konusmadık hç.fecı sancım var sankı yanıyor su an rahmımın ıcı, ama daha gelmedı..
Biraz düzensiz olur belki cnm bi sürü ilac içtin sonuçta takviye. Nacizane tavsiyem biraz doğal şeylere yonelsen? Clife macun var ari sütü bal polen olabilir soğan kürü olabilir yada clife macun un içindeki bitkisel seyler ayrı ayrı civanpercemi falan gibi yada incir kürü havuç kürü gibi.

Valla miğde bulantısı varsa ben de çok su içmem.Su sürahisine pi parça limon, nane veya çubuk tarçın atmayı denesen bi tat katmış olur belki.
Mide bulantısı hergun yok sadece yağlı yemekler yersem kuşarim arada sabahlara uyanınca evin kokusu kötü geliyot o bile kusma yapio eşim bıktı benden bu ne saçmalık evi buz gibi yaptık koku yok dio ama tarçını deneyim limon belki mideme dokunur

Yaz ayında 3 litre bulabilir içmem bizim bura çok sıcak olur o yüzden.Ama kışın 2 litre asla içemem.Nasıl içebiliyorsunuz 2,3 litre, habire lavaboya git gel yaparım ben
Malesef çok içtiğim için çok da idrara cikiyorum yaş n zaten çok içiyorum kışın normal ama doktor önerdi fazla su iç dedi burda sular çeşmeden icilmiyor kireçli hazır su iciyoruz

Ay bu ben de vardı.Banyo kokuyordu hep bana sanki önünden geçsem kokusu gelirdi bana.

Kuzum ben hamıle kalamadığım donemde 6 ay clife kullandım, beralıfe ın hamılelık setini kullandım aylarca.. Ben inanmıyorum artık onlara.. Hep olumlu seylerı paylasıp duruyorlar, gebe kalanlar da zaten normalde de hamıle kalabilecek kısıler bence.. Sogna kürü de yaptım incir kürü de, Zeytınyagı İncir de.. Neler yedım neler ıctım.. Kımyasal bile olmadı.. Sonra asılama oldum ilk asılamada gebe kaldım..

Ohhh bi güzle haber daha
Geçen hafta moralim bozulmuştu yine kist oluşmuş demişti. Dün kist eremiş dedi mucize gibi oldu femara ile merional kullandım. İnşallah sonucuda güzel olsun. Tez vakitte hamile kalıp bir birimize güzel haberler vermeyi Rabbim nasip etsin canım

Malesef çok içtiğim için çok da idrara cikiyorum yaş n zaten çok içiyorum kışın normal ama doktor önerdi fazla su iç dedi burda sular çeşmeden icilmiyor kireçli hazır su iciyoruz
Biz çeşmeden içiyoruz suyumuzun tadı iyi ama bildiğim kadarıyla ekstra para alınıyor bunun için.Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu ben geçirmiştim bi de kum dökmüştüm çook fena idi. İçmen bunları da engeller tabi.☺

Ben de kullandım 3 ay artı impryl bide son ay soğan kürü öyle kaldım hamile. Peki yumurta kalitesi icin ne zamandır ilac kullaniyosun? Doktorum bana bu tarz ilaçlar etkisini anca 2 3 ayda gösterir demişti

Ben de kullandım 3 ay artı impryl bide son ay soğan kürü öyle kaldım hamile. Peki yumurta kalitesi icin ne zamandır ilac kullaniyosun? Doktorum bana bu tarz ilaçlar etkisini anca 2 3 ayda gösterir demişti
Asılama oncesı proxywomen kullandım sadece.. Ben hıc ılac tedavısı almadım bu zamana kadar.. İlk asılamada ılac kullandım sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…