Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya, progestandan tabi.Ben de ilaç kullanmasa idim kürtaja gerek kalmicaktı bence rahim kendiliğinden düşürücekti.
O bellı olmuyor kuzum, ben kullanmadım progestan sadece asılamadan sonra 5 tane ıgne yaptırdım o kadar.. O da gebelıgı ogrenmeden once bıtmıstı.. Hıcbır kanama leke bıle olmadı gelısım olmadıgı halde, kendım dusuremedım, o yuzden ılacla dusuk yaptırdılar.. Guzel yerlesmis demıstı doktor.. Cunku kese buyumeye devam ediyordu

Bende mersin de Ken çeşme suyu içerdim ama Almanya nin suyu kötü burda millet hazır su içiyor kum idrar yolu enfeksiyonu çok kötü eşimde öyle olmuştu sadece biz çeşme suyu ile yemek yapar çay yapar duş temizlik bulaşık falan birde dediğin gibi içtiğim iz için enfeksiyon kapma kum derdi olmaz bizde ins

Yaa bi ben tuhafım sanırdım. İyi Yalnız değilmişim.
Merional kullandığımdan beri midem bulanıyor eşime şaka yaptım bak şimdiden midem bulanmaya başladı dedim hamileliğimin hepsinde mide bulantım aşırı olurdu sanırım yine hamile kalırsam öyle olacak ama her şeye katlanırız yeterki sağlıklı minnoşlarımız olsun

Ben yiyecek olsam eşim katiyen yedirmez bu arakendisi benden de disiplinli bakıyor kendine, benim ilaçtan yiyeceğima çalar saat gibi hatırlatma yapar
Vaay çok iyi ne güzel bakıyor karısına, eşim sevmez yemez bana da yeme der, bende normalde pek tüketmem almam zararlı diye ama işte bu ara Bi fenayım nedense evde yapmaya çalışıyorum bişeyler ama bazen onlarda kesmiyor.. Tatlı krizi geliyor geçecek geçecek bazen olur bana böyle

Evet ya, progestandan tabi.Ben de ilaç kullanmasa idim kürtaja gerek kalmicaktı bence rahim kendiliğinden düşürücekti.
Bende 2.kizimda 4 aydan ot baren son aya kadar magnezyum içtim çünkü 4. Ayda bebek kendini karnimds sert yapıyordu hareket etmiyordu özel bölgem ağrı gitiyorsu doguracskmis gibiydim doktor erken gebelik belirtisi ama neden erken çıktı bu belirti diye konuştu oda anlamadı ilacı yazdı son aya kadar kulland im kasilmalarim olmadı o yüzden doğum um 40+6 günlükken oldu ama sancı kasılma yoktu bebek dönmüyor du sezeryen oldu mecburen şimdi bundada magnezyum verdielr kanama oluyor die

Nasıl birşeydi canım pembe çok az damla gibi mi oldu?

Kızlar dun doktora gıttım kanamam devam edıyodu hala kistim gitmemiş dun akşam catlatma iğnesi vuruldum bakalım şimdi ne olacak. Kanamam kist kaynaklıymış
Geçmiş olsun canım, e ama kanama var diyorsun, çatlama iğnesi vurulmuşsun ilişki sıkıntı olmaz mı kuzu doktor ne dedi?

Benimde sezeryan oldu sağlık sorunlarımdan dolayı.Hep normal istemiştim oysa ki son anda karar değişmişti.Ama genel anestezi almıştım çok zordu bana göre kafam bi milyondu. Ama sayıklama saçmalama yoktu. 2.ci nasip olursa spinal anestezi tercih edicem.☺

Ya ben de oldu bi çikolata yemeler filan.Ben ki çikolata hiç sevmezdim.Helva favorimdi her daim.

Off miğde bulantısı olmasın yaa.Malesef benim de aşırı bulanıyordu. Yemek en büyük aşkım.Tam bi gurmeyim haa.

Bende 2. Normal düşündüm işte kusmet olmadı sezeryende bebeğimin kalp atışları 170 den 30,_40 Lara düştü bebek basasagi inmedi nefessiz kaldı su bitti mecbur sezeryen yaptılar direk uyuttular uyandığımda hep sayikladim Türkçe diyorum bebeğim nerde bebegim nerde diye hemşireler anlamıyor Allah'tan çabucak getirdiler benim üstümü soydular bebek çıplaktı havlu sarmislardi ten tene uygulama yaptılar hemen göğsümü verdim yardımcı oldular bu alman gacilar.

Çoğu arkadaşım gebelikte su ve çaydan tiksinir canım, herkes farklı. Zaten çay çok önermiyor doktorlar. Benim gebelik bitene kadar tiksinti devam ederdi. Suyun tadı Bi değişik geliyordu bana da içine limon dilimi, elma dilimi, böyle hoş tat verecek şeyler atıp içmeye çalış kuzu, su önemli. Mesela bulgur pilavı çok severim gebelikte yiyemem tadı değişik gelir, ceviz yiyemem, tatlı severim, gebelikte tatlıdan yiyemem, anca 1 2 lokma. Senin çocuğun var diye biliyorum kuzu onlarda olmamışmıydı?

Off miğde bulantısı olmasın yaa.Malesef benim de aşırı bulanıyordu. Yemek en büyük aşkım.Tam bi gurmeyim haa.
Gebelikte aserme için erken mi yoksa vücudumda onlar mı eksik diye aseriyorum bilmiyorum 10 gün olacak tavuk pisirmedim kokusu tadıI tuhaf sürekli kırmızı et sakatat türü şeyler canım istiyor

İlkinde sadece küstum çay su sıkıntısı yoktu .2.sinde hiç belirti yoktu kusma falan yaşamadım çok güzel geçti kasılmalar vardı sadece ama bu da farklı susuz bırakacak beni zalimin evladı

Gebelikte aserme için erken mi yoksa vücudumda onlar mı eksik diye aseriyorum bilmiyorum 10 gün olacak tavuk pisirmedim kokusu tadıI tuhaf sürekli kırmızı et sakatat türü şeyler canım istiyor
Yok canım neden erken olsun ki? Ye tabi istediklerini ama gebelikte sakatat iyi değil diye biliyorum, yine de araştır bi sen.

Doktora gıdıcem kuzum, belkı tüpe baslarız bız de
Bencede vakit kaybetme kuzu başla tüpe kist vs oluşmadıysa. İnşallah rabbim onu sebep eder verir. Sebepsiz infertilite tanısı konmuş çünkü size. Yap tüp bebişini rahatla ikiz koydur hatta bu hasrete ancak bu iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…