Benim çikolata canım çekip ağladığımı bilirim bazen o istek gelince hep gülerdim aşerme de böyle mi ki diyeVaay çok iyine güzel bakıyor karısına, eşim sevmez yemez bana da yeme der, bende normalde pek tüketmem almam zararlı diye ama işte bu ara Bi fenayım nedense evde yapmaya çalışıyorum bişeyler ama bazen onlarda kesmiyor.. Tatlı krizi geliyor geçecek geçecek bazen olur bana böyle
Sakatat dediğim şkembe mumbar türü bende bilmiyorum geçen gün mumbar yaptım yedim gece hepsini çıkardım yağlı geldi sanirimYok canım neden erken olsun ki? Ye tabi istediklerini ama gebelikte sakatat iyi değil diye biliyorum, yine de araştır bi sen.
Zalim de sen misin babası mıİlkinde sadece küstum çay su sıkıntısı yoktu .2.sinde hiç belirti yoktu kusma falan yaşamadım çok güzel geçti kasılmalar vardı sadece ama bu da farklısusuz bırakacak beni zalimin evladı
Ama gerçekten insan yemediği birşey aklında kaliyorhic unutamıyor yine canı cekio takı yiyene kadarBenim çikolata canım çekip ağladığımı bilirim bazen o istek gelince hep gülerdim aşerme de böyle mi ki diye
Evet o çikolata yeme isteğiBenim çikolata canım çekip ağladığımı bilirim bazen o istek gelince hep gülerdim aşerme de böyle mi ki diye
Bilmiyorum ben mi baba miZalim de sen misin babası mıhaklısın canım her gebelik farklı derler benim ikisi de aynı olmuştu neredeyse yiyip içemediklerim
Ay ben aslaa yiyemem işkembe, mumbar filanSakatat dediğim şkembe mumbar türü bende bilmiyorum geçen gün mumbar yaptım yedim gece hepsini çıkardım yağlı geldi sanirim
Yine de sen düzgün beslendiği için bu takviyeler ister istemez vücudunu güçlendirmiştir canım, yani seni daha sağlıklı dirençli kılmıştır. Çünkü bu Bi süreç, Bi hafta düzgün beslendim değil. Tabi bebiş olmasına sebep değil haklısın. Bende zamanında çok yaptım bu dediklerinden olmayınca olmuyor. Bana da doktor. Olmaz demiyorum sizin normalden çocuğunuz olur ama ne zmn olur bilemem demişti. O yüzden bizde tüpe yönelmiştir.Kuzum ben hamıle kalamadığım donemde 6 ay clife kullandım, beralıfe ın hamılelık setini kullandım aylarca.. Ben inanmıyorum artık onlara.. Hep olumlu seylerı paylasıp duruyorlar, gebe kalanlar da zaten normalde de hamıle kalabilecek kısıler bence.. Sogna kürü de yaptım incir kürü de, Zeytınyagı İncir de.. Neler yedım neler ıctım.. Kımyasal bile olmadı.. Sonra asılama oldum ilk asılamada gebe kaldım..
Kız tiii Allah seni iyi etsin, yeme sakatat hamilelikte zararlıSakatat dediğim şkembe mumbar türü bende bilmiyorum geçen gün mumbar yaptım yedim gece hepsini çıkardım yağlı geldi sanirim
Benim içli köfte çekmişti ablamın getirişini içeri girişini filan hayal ediyordumBenim çikolata canım çekip ağladığımı bilirim bazen o istek gelince hep gülerdim aşerme de böyle mi ki diye
Kız bende bekarken yemezdim evlendim eşim ve ailesi yerdi bende arada onlara eşlik ederdim ama hiç evde yapmazdım onlar yaptım eşime yollardi nedense canım ilk defa bu gebelikte çekti temiz bağırsak satililito kızı aldım evrede temizle yıkadım doldurdum içini baglaidm pişirdim ilk defa yaptim güzel olmuştu tuhat işte hamilelik yemeğin şey biel canın çekiyorAy ben aslaa yiyemem işkembe, mumbar filaneşim bi defa getirmişti hemen evden gönderdim. Zevk meselesi tabi.
Kız vallahiKız tiii Allah seni iyi etsin, yeme sakatat hamilelikte zararlıAllahtan çıkarmışsın.
Cuma sizin memlekte geliyozKız tiii Allah seni iyi etsin, yeme sakatat hamilelikte zararlıAllahtan çıkarmışsın.
Biraz iyi olayım yapım bende içli köfte aklıma getirdinBenim içli köfte çekmişti ablamın getirişini içeri girişini filan hayal ediyordumfilan yiyincede e bi oh çekiyorsun.☺
Ya hamilelik tuhaf cidden düşünsene canın ıstakoz, ahtapot filan çektiğini.Kız bende bekarken yemezdim evlendim eşim ve ailesi yerdi bende arada onlara eşlik ederdim ama hiç evde yapmazdım onlar yaptım eşime yollardi nedense canım ilk defa bu gebelikte çekti temiz bağırsak satililito kızı aldım evrede temizle yıkadım doldurdum içini baglaidm pişirdim ilk defa yaptim güzel olmuştu tuhat işte hamilelik yemeğin şey biel canın çekiyorartık birdaha yapar mıyım bilemiyorum şimdilik asermem bitmiştir
Nerde oturuyorsunuzCuma sizin memlekte geliyoz@Mammamia2 bi tur atıcaz hayvanat bahçesine gidelim dedi eşim.
Ay kusura bakma canım bilemedim canının isteyeceğiniBiraz iyi olayım yapım bende içli köfte aklıma getirdin
Allah'tan çekmiyor şuan benim kardeşim de 4.5 aylık hamile çok aseriyot ne izle se canı çekiyor ahtapot turşusu mu vsr canı çekmiş video izlemişYa hamilelik tuhaf cidden düşünsene canın ıstakoz, ahtapot filan çektiğini.
Adana.Nerde oturuyorsunuz
YaaaBencede vakit kaybetme kuzu başla tüpe kist vs oluşmadıysa. İnşallah rabbim onu sebep eder verir. Sebepsiz infertilite tanısı konmuş çünkü size. Yap tüp bebişini rahatlaikiz koydur hatta bu hasrete ancak bu iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?