Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim çikolata canım çekip ağladığımı bilirim bazen o istek gelince hep gülerdim aşerme de böyle mi ki diye

Yok canım neden erken olsun ki? Ye tabi istediklerini ama gebelikte sakatat iyi değil diye biliyorum, yine de araştır bi sen.
Sakatat dediğim şkembe mumbar türü bende bilmiyorum geçen gün mumbar yaptım yedim gece hepsini çıkardım yağlı geldi sanirim

İlkinde sadece küstum çay su sıkıntısı yoktu .2.sinde hiç belirti yoktu kusma falan yaşamadım çok güzel geçti kasılmalar vardı sadece ama bu da farklı susuz bırakacak beni zalimin evladı
Zalim de sen misin babası mı haklısın canım her gebelik farklı derler benim ikisi de aynı olmuştu neredeyse yiyip içemediklerim

Benim çikolata canım çekip ağladığımı bilirim bazen o istek gelince hep gülerdim aşerme de böyle mi ki diye
Evet o çikolata yeme isteği yaa kıyamam ya, iradelisin maşallah canım iyi direnmişsin ben olsam yemiştim aşerdiğin günleri görürüz inşallah çok yakında

Yine de sen düzgün beslendiği için bu takviyeler ister istemez vücudunu güçlendirmiştir canım, yani seni daha sağlıklı dirençli kılmıştır. Çünkü bu Bi süreç, Bi hafta düzgün beslendim değil. Tabi bebiş olmasına sebep değil haklısın. Bende zamanında çok yaptım bu dediklerinden olmayınca olmuyor. Bana da doktor. Olmaz demiyorum sizin normalden çocuğunuz olur ama ne zmn olur bilemem demişti. O yüzden bizde tüpe yönelmiştir.

Ay ben aslaa yiyemem işkembe, mumbar filan eşim bi defa getirmişti hemen evden gönderdim.Zevk meselesi tabi.
Kız bende bekarken yemezdim evlendim eşim ve ailesi yerdi bende arada onlara eşlik ederdim ama hiç evde yapmazdım onlar yaptım eşime yollardi nedense canım ilk defa bu gebelikte çekti temiz bağırsak satililito kızı aldım evrede temizle yıkadım doldurdum içini baglaidm pişirdim ilk defa yaptim güzel olmuştu tuhat işte hamilelik yemeğin şey biel canın çekiyor artık birdaha yapar mıyım bilemiyorum şimdilik asermem bitmiştir

Kız tiii Allah seni iyi etsin, yeme sakatat hamilelikte zararlı Allahtan çıkarmışsın.
Kız vallahi
bilmiyorum o gece midem yandı kusmam geldi ilk defa böyle afedersiniz ama eksieksi sıcak küstum hayatda böyle birşey gormedim zaten o gün de dedi m birdaha böyle Yağlı şey yemem çünkü çok ağrı yaptı mideme gece yatamadım kustuktan sonrada

Ya hamilelik tuhaf cidden düşünsene canın ıstakoz, ahtapot filan çektiğini.

Ya hamilelik tuhaf cidden düşünsene canın ıstakoz, ahtapot filan çektiğini.
Allah'tan çekmiyor şuan benim kardeşim de 4.5 aylık hamile çok aseriyot ne izle se canı çekiyor ahtapot turşusu mu vsr canı çekmiş video izlemişAllah'tan unuttu olmayacak şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…