Yok kız canimöyle çekmedi uzun zamandır yapmamisimAy kusura bakma canım bilemedim canının isteyeceğini
Git mersinime gez toz güzel yer Tarsus'a da git şelaleye hayvanat bahçesine bol bol gezAdana.
Evet canım tüp bebekte cinsiyet i de sen belirleyebilirsin çoğul gebelikte fırsat olursa ikiz yapınYaaabi. Tuhaf oldum oyle dıyınce
Tarsus a gitmişliğim var.Bayağ önce idi M.Ö.Git mersinime gez toz güzel yer Tarsus'a da git şelaleye hayvanat bahçesine bol bol gez
Ne cinsiyeti belirlemek mi bunu ilk defa duydum.Evet canım tüp bebekte cinsiyet i de sen belirleyebilirsin çoğul gebelikte fırsat olursa ikiz yapın
Bende hiç içine gitmedim kız kalesine yüz Nedim orda ama gittik orayada mangal yaktık güzel görüntü olarak derin değil mesefe yüzmek için temizdir ama içi nasl kimse gidiyo mu bilmiyorumTarsus a gitmişliğim var.Bayağ önce idi M.Ö.hiç hatırlamıyorum.Korona olmasa idi tren her dk.kalkıyo baktım da az önce.Kız kalesini merak ediyoree
Bilmiyorum kız onuda yapıyorlarmış duydum en iyispermi seçiyorlar erkek kromozom u falan çağ gelişmişNe cinsiyeti belirlemek mi bunu ilk defa duydum.
O bızım ülkede yasak diye bılıyorum..Evet canım tüp bebekte cinsiyet i de sen belirleyebilirsin çoğul gebelikte fırsat olursa ikiz yapın
Kiz onu ben Türkiye'de duydum ama acaba parasına mi bakıyor bu işlerO bızım ülkede yasak diye bılıyorum..
Kıbrısta yapıyolar galıbaKiz onu ben Türkiye'de duydum ama acaba parasına mi bakıyor bu işler
Evet her ülkede yapılıyor ama yeterki ucunda para olsun yine gizli saklı yaparlar bizim ülkedeKıbrısta yapıyolar galıba
Ay yok istemem ben oyle, saglıklı olsun da cinsiyeti onemli deil.. Ben hep kızım olsun isterdim, gönlümden öyle geçerdi. Düşük yapacagım gunun aksamı oyle guzel Bı erkek bebek gördüm ki rüyamda, mis kokusu hala aklımda.. Oglum olmasını da cok ıstıyorumEvet her ülkede yapılıyor ama yeterki ucunda para olsun yine gizli saklı yaparlar bizim ülkede
Ay ne tuhaf şeyler cinsiyetin ne önemi var.Sağlık olduktan sonra...Evet her ülkede yapılıyor ama yeterki ucunda para olsun yine gizli saklı yaparlar bizim ülkede
Amin ins canım bende hep erkek isterdim ilk kızım i aldım dünyalar değişti gerçekten kız evlat çok tatlı oluyor ama işte bizim kafa erkek diye baskı var kv mesele hep ister Allah bilir kısmet iki kızım var şükür sağlıklıAy yok istemem ben oyle, saglıklı olsun da cinsiyeti onemli deil.. Ben hep kızım olsun isterdim, gönlümden öyle geçerdi. Düşük yapacagım gunun aksamı oyle guzel Bı erkek bebek gördüm ki rüyamda, mis kokusu hala aklımda.. Oglum olmasını da cok ıstıyorumiki kızım bi oğlum olsa hedef 3 insallah
Allahım saglıklı hayırlı evlat nasip etsin ınsallahAmin ins canım bende hep erkek isterdim ilk kızım i aldım dünyalar değişti gerçekten kız evlat çok tatlı oluyor ama işte bizim kafa erkek diye baskı var kv mesele hep ister Allah bilir kısmet iki kızım var şükür sağlıklıhayırlısını hep diliyorum Allah'tan kim istemez ki erkek evlat kısmet işte daha kv ve eltiler bilmiyor hamile olduğumu sadece kız kardeşim biliyor birde BURDAKİ eşimin kuzeni dedik su 3 ay geçsin bakalım yavaş yavaş söyleriz aileme eşimin ailesine
Ben de 4 isterdim hep.☺ Ben de azıcık kızcıydım ama şimdi 5 kız verseler oğlumu değistiremem anneye çok düşkün oluyorlar bu bi gerçek aramızda sağlıklı olmak kaydı ile güzel bi aşk var.Ay yok istemem ben oyle, saglıklı olsun da cinsiyeti onemli deil.. Ben hep kızım olsun isterdim, gönlümden öyle geçerdi. Düşük yapacagım gunun aksamı oyle guzel Bı erkek bebek gördüm ki rüyamda, mis kokusu hala aklımda.. Oglum olmasını da cok ıstıyorumiki kızım bi oğlum olsa hedef 3 insallah
Manyak kafalar erkek olunca soyları devam edecekAy ne tuhaf şeyler cinsiyetin ne önemi var.Sağlık olduktan sonra...
Amin sağol canım Rabbim ins senin gönlune de 3 evlat verirAllahım saglıklı hayırlı evlat nasip etsin ınsallahbaskasının deıl, senın gonlunden gecen olsun
Amiinn İnsallahhBen de 4 isterdim hep.☺ Ben de azıcık kızcıydım ama şimdi 5 kız verseler oğlumu değistiremem anneye çok düşkün oluyorlar bu bi gerçek aramızda sağlıklı olmak kaydı ile güzel bi aşk var.❤ Rabbim dilerim evlerimizi hayırlı evlatlar ile doldurur.( amin)
Rahmin ters .miYok hayır adetin ilk gününden itibaren 5.gün beni ilaçsız takip ediyor doktorum
Yine çıktı rahim ters dedi ama onu çok takmadım ne yalan söyleyeyim
AminBen de 4 isterdim hep.☺ Ben de azıcık kızcıydım ama şimdi 5 kız verseler oğlumu değistiremem anneye çok düşkün oluyorlar bu bi gerçek aramızda sağlıklı olmak kaydı ile güzel bi aşk var.❤ Rabbim dilerim evlerimizi hayırlı evlatlar ile doldurur.( amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?