Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tarsus a gitmişliğim var.Bayağ önce idi M.Ö. hiç hatırlamıyorum.Korona olmasa idi tren her dk.kalkıyo baktım da az önce.Kız kalesini merak ediyoree
Bende hiç içine gitmedim kız kalesine yüz Nedim orda ama gittik orayada mangal yaktık güzel görüntü olarak derin değil mesefe yüzmek için temizdir ama içi nasl kimse gidiyo mu bilmiyorum

Evet her ülkede yapılıyor ama yeterki ucunda para olsun yine gizli saklı yaparlar bizim ülkede
Ay yok istemem ben oyle, saglıklı olsun da cinsiyeti onemli deil.. Ben hep kızım olsun isterdim, gönlümden öyle geçerdi. Düşük yapacagım gunun aksamı oyle guzel Bı erkek bebek gördüm ki rüyamda, mis kokusu hala aklımda.. Oglum olmasını da cok ıstıyorum iki kızım bi oğlum olsa hedef 3 insallah

Amin ins canım bende hep erkek isterdim ilk kızım i aldım dünyalar değişti gerçekten kız evlat çok tatlı oluyor ama işte bizim kafa erkek diye baskı var kv mesele hep ister Allah bilir kısmet iki kızım var şükür sağlıklı hayırlısını hep diliyorum Allah'tan kim istemez ki erkek evlat kısmet işte daha kv ve eltiler bilmiyor hamile olduğumu sadece kız kardeşim biliyor birde BURDAKİ eşimin kuzeni dedik su 3 ay geçsin bakalım yavaş yavaş söyleriz aileme eşimin ailesine

Allahım saglıklı hayırlı evlat nasip etsin ınsallah baskasının deıl, senın gonlunden gecen olsun

Ben de 4 isterdim hep.☺ Ben de azıcık kızcıydım ama şimdi 5 kız verseler oğlumu değistiremem anneye çok düşkün oluyorlar bu bi gerçek aramızda sağlıklı olmak kaydı ile güzel bi aşk var.❤ Rabbim dilerim evlerimizi hayırlı evlatlar ile doldurur.( amin)

Amiinn İnsallahh

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…