Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ailemde yok ama eşimde de asla yok cinsiyet ayrımı ama biliyorum ailelerinde bizim akrabalarda var böyle erkek çocuğu ayrımı.Neler gördü bu gözler.Erkek çocuk uğruna yuvasını yıkmak isteyenler.Allah ım ne saçma.

Ya işte milllet sagliklisini dilemiyor erkek erkek diyorlar ama çocuk meselesi babadan oluyor anne belirlemiyo ki olan annelere oluyot onlar suclanio

Ya işte milllet sagliklisini dilemiyor erkek erkek diyorlar ama çocuk meselesi babadan oluyor anne belirlemiyo ki olan annelere oluyot onlar suclanio
Suçlu kimse aslında Allah ın takdiri.Kadınları ve kız çocuklarını en üstün tutan din İslam dır. Peygamberimiz kızı Fatıma içeri girdiğinde ayağa kalkarmış.Ama zihniyetler bazen değişmiyor 21.yy da hâlâ bu ayrımı görebiliyorsun işte.

Malesef canım ins zamanla bu kafa yok olur kız çocuğu da evlattir Rabbim herkese hayırlısını versin

Günaydın kızlar. Dün ne kötü bir gündü zaten gece mide ağrısından uyuyamıştım sabah ağlayarak uyandırdım eşimi kramplar giriyordu mideme ama nasıl bağırıyorum kasıldığında.. Bir de eşimin amcası vefat etti cenazeye gitmemiz lazım. Hastaneye de gidemedim o halde saatlerce cenazede ayakta. Bir de belim koptu ağrıdan. Bir ishal... Aman tanrım tutamıyorum mümkün değil kafasına göre takılıyor yani. Sağ salim atlattım acile gittim gebelik testi yaptılar önce 2,39 çıktı. Bata 4 gün vardı dün. Yükselme ihtimali olabilir mi bilmiyorum ama onlar da emin olmadığı için sadece ağrı kesici serum yapıp yolladılar riske atamam dedi doktor

Mide ağrının sebebi neymiş canım? Öncelikle başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesinhem ishal hem mide ağrısı diyorsun bu aralar stresli misin diye sormama gerek yok bence bu grupta olanlara

Basınız saolsun cnm, dinlenmeye çalıs bugun bıraz.. Cok gecmıs olsun insallah degerın de yukselır yoksa neden 2.39 cıksın ki..

Günaydın.Geçmişler olsun canım.

Allah rüyamızda gösteriyor galiba. Bende kalbi durmasından bir gün önce erkek bebeğim olduğunu gördüm o kadar tatlıydı ki ama çok zayıftı düşüp bir yerini acıtmasın diye sürekli peşinde koşuyordum meleğimin. İnşallah Rabbim bizlere hem kız erkek bebek nasip etsin.

Mide ağrının sebebi neymiş canım? Öncelikle başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesinhem ishal hem mide ağrısı diyorsun bu aralar stresli misin diye sormama gerek yok bence bu grupta olanlara
Yani evet stres kaynaklı gibi görünüyor ama ne tahlil istedi ne de ilaç yazdı. Yarın bi kadın doğum uzmanına git dedi değer yükselebilir de riske atamam dedi. Yani mikrop falan olsaydı ateş de olurdu o yüzden ben de önemsemedim.

Basınız saolsun cnm, dinlenmeye çalıs bugun bıraz.. Cok gecmıs olsun insallah degerın de yukselır yoksa neden 2.39 cıksın ki..
Sağolasın tatlım ne bileyim hiç inanasım gelmiyor çok okudum burda 3 falan olup da regl olanları. Umutlanmayacağım o yüzden ama yarın sabah test yapıcam. Yoksa da kafam rahat olsun diye

Günaydın.Geçmişler olsun canım.
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…