- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Benim ailemde yok ama eşimde de asla yok cinsiyet ayrımı ama biliyorum ailelerinde bizim akrabalarda var böyle erkek çocuğu ayrımı.Neler gördü bu gözler.Amin ins canım bende hep erkek isterdim ilk kızım i aldım dünyalar değişti gerçekten kız evlat çok tatlı oluyor ama işte bizim kafa erkek diye baskı var kv mesele hep ister Allah bilir kısmet iki kızım var şükür sağlıklıhayırlısını hep diliyorum Allah'tan kim istemez ki erkek evlat kısmet işte daha kv ve eltiler bilmiyor hamile olduğumu sadece kız kardeşim biliyor birde BURDAKİ eşimin kuzeni dedik su 3 ay geçsin bakalım yavaş yavaş söyleriz aileme eşimin ailesine
Tüp bebek çok masrafli mi ne kadar şuanAmiinn İnsallahh
Ya işte milllet sagliklisini dilemiyor erkek erkek diyorlar ama çocuk meselesi babadan oluyor anne belirlemiyo ki olan annelere oluyot onlar suclanioBenim ailemde yok ama eşimde de asla yok cinsiyet ayrımı ama biliyorum ailelerinde bizim akrabalarda var böyle erkek çocuğu ayrımı.Neler gördü bu gözler.Erkek çocuk uğruna yuvasını yıkmak isteyenler.Allah ım ne saçma.
Tam net bilmiyorum ama 15bını bulur galıbaTüp bebek çok masrafli mi ne kadar şuan
Rabbim sana eşine güç kuvvet versin ins borca harca girmeden yaparsinizTam net bilmiyorum ama 15bını bulur galıba
Suçlu kimse aslında Allah ın takdiri.Kadınları ve kız çocuklarını en üstün tutan din İslam dır. Peygamberimiz kızı Fatıma içeri girdiğinde ayağa kalkarmış.Ama zihniyetler bazen değişmiyor 21.yy da hâlâ bu ayrımı görebiliyorsun işte.Ya işte milllet sagliklisini dilemiyor erkek erkek diyorlar ama çocuk meselesi babadan oluyor anne belirlemiyo ki olan annelere oluyot onlar suclanio
Amin canımRabbim sana eşine güç kuvvet versin ins borca harca girmeden yaparsiniz
Malesef canım ins zamanla bu kafa yok olur kız çocuğu da evlattir Rabbim herkese hayırlısını versinSuçlu kimse aslında Allah ın takdiri.Kadınları ve kız çocuklarını en üstün tutan din İslam dır. Peygamberimiz kızı Fatıma içeri girdiğinde ayağa kalkarmış.Ama zihniyetler bazen değişmiyor 21.yy da hâlâ bu ayrımı görebiliyorsun işte.
Rabbim tüp bebek yapacak olan tüm kardeşlerimize yardım etsin.Emeklerinin karşılığını alırlar inşAllah.Kolaylıklar versin.Tam net bilmiyorum ama 15bını bulur galıba
Amin insallahRabbim tüp bebek yapacak olan tüm kardeşlerimize yardım etsin.Emeklerinin karşılığını alırlar inşAllah.Kolaylıklar versin.
ÖyleymişRahmin ters .mi
GünaydııınGünaydın kızlar
Mide ağrının sebebi neymiş canım? Öncelikle başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesinGünaydın kızlar. Dün ne kötü bir gündüzaten gece mide ağrısından uyuyamıştım sabah ağlayarak uyandırdım eşimi kramplar giriyordu mideme ama nasıl bağırıyorum kasıldığında.. Bir de eşimin amcası vefat etti cenazeye gitmemiz lazım. Hastaneye de gidemedim o halde saatlerce cenazede ayakta. Bir de belim koptu ağrıdan. Bir ishal... Aman tanrım tutamıyorum mümkün değil kafasına göre takılıyor yani. Sağ salim atlattım acile gittim gebelik testi yaptılar önce 2,39 çıktı. Bata 4 gün vardı dün. Yükselme ihtimali olabilir mi bilmiyorum ama onlar da emin olmadığı için sadece ağrı kesici serum yapıp yolladılar riske atamam dedi doktor
Basınız saolsun cnm, dinlenmeye çalıs bugun bıraz.. Cok gecmıs olsunGünaydın kızlar. Dün ne kötü bir gündüzaten gece mide ağrısından uyuyamıştım sabah ağlayarak uyandırdım eşimi kramplar giriyordu mideme ama nasıl bağırıyorum kasıldığında.. Bir de eşimin amcası vefat etti cenazeye gitmemiz lazım. Hastaneye de gidemedim o halde saatlerce cenazede ayakta. Bir de belim koptu ağrıdan. Bir ishal... Aman tanrım tutamıyorum mümkün değil kafasına göre takılıyor yani. Sağ salim atlattım acile gittim gebelik testi yaptılar önce 2,39 çıktı. Bata 4 gün vardı dün. Yükselme ihtimali olabilir mi bilmiyorum ama onlar da emin olmadığı için sadece ağrı kesici serum yapıp yolladılar riske atamam dedi doktor
Evet bana da doktorum söylemişti istersen bir kız bir erkek transfer edelim diye. Biz gerek yok dedik farketmez yeterki sağlıklı olsunEvet canım tüp bebekte cinsiyet i de sen belirleyebilirsin çoğul gebelikte fırsat olursa ikiz yapın
Günaydın.Geçmişler olsun canım.Günaydın kızlar. Dün ne kötü bir gündüzaten gece mide ağrısından uyuyamıştım sabah ağlayarak uyandırdım eşimi kramplar giriyordu mideme ama nasıl bağırıyorum kasıldığında.. Bir de eşimin amcası vefat etti cenazeye gitmemiz lazım. Hastaneye de gidemedim o halde saatlerce cenazede ayakta. Bir de belim koptu ağrıdan. Bir ishal... Aman tanrım tutamıyorum mümkün değil kafasına göre takılıyor yani. Sağ salim atlattım acile gittim gebelik testi yaptılar önce 2,39 çıktı. Bata 4 gün vardı dün. Yükselme ihtimali olabilir mi bilmiyorum ama onlar da emin olmadığı için sadece ağrı kesici serum yapıp yolladılar riske atamam dedi doktor
Allah rüyamızda gösteriyor galiba. Bende kalbi durmasından bir gün önce erkek bebeğim olduğunu gördüm o kadar tatlıydı ki ama çok zayıftı düşüp bir yerini acıtmasın diye sürekli peşinde koşuyordum meleğimin. İnşallah Rabbim bizlere hem kız erkek bebek nasip etsin.Ay yok istemem ben oyle, saglıklı olsun da cinsiyeti onemli deil.. Ben hep kızım olsun isterdim, gönlümden öyle geçerdi. Düşük yapacagım gunun aksamı oyle guzel Bı erkek bebek gördüm ki rüyamda, mis kokusu hala aklımda.. Oglum olmasını da cok ıstıyorumiki kızım bi oğlum olsa hedef 3 insallah
Yani evet stres kaynaklı gibi görünüyor ama ne tahlil istedi ne de ilaç yazdı. Yarın bi kadın doğum uzmanına git dedi değer yükselebilir de riske atamam dedi. Yani mikrop falan olsaydı ateş de olurdu o yüzden ben de önemsemedim.Mide ağrının sebebi neymiş canım? Öncelikle başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesinhem ishal hem mide ağrısı diyorsun bu aralar stresli misin diye sormama gerek yok bence bu grupta olanlara
Sağolasın tatlımBasınız saolsun cnm, dinlenmeye çalıs bugun bıraz.. Cok gecmıs olsuninsallah degerın de yukselır yoksa neden 2.39 cıksın ki..
Çok teşekkür ederimGünaydın.Geçmişler olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?