Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar
Günaydın
Gastrit var mı mide de? bana da olurdu da bu şekil.

Kiz onu ben Türkiye'de duydum ama acaba parasına mi bakıyor bu işler
Bazı kişilerde kız sağlıksız bazı kişilerde erkek bebek genetiği sağlıksız olabilirmiş o yüzden cinsiyet seçimi yapıyorlarmış evet biraz maliyetli galiba. Veren Rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere ❤

Enfeksiyon hiç belli olmuyor öyle deme ben acillik olduğumda hiç ates yoktu ishal de yoktu doktor bu kan değeri ile sen nasıl bayılmadın demişti sen yine de kontrollerini tam yap ne olur ne olmaz

Yaa öyle güzel bir rüya görmemiştim ben hıc.. Cok net ti ve sankı gercek gibiydi Allah hepımıze nasıp etsın ınsallah

Cıkmaz kuzum yarın da 3 4 gun daha bekle, ikiye katlanarak gıdıcek ya, yarın yine kucuk olur gorulmez testte

Enfeksiyon hiç belli olmuyor öyle deme ben acillik olduğumda hiç ates yoktu ishal de yoktu doktor bu kan değeri ile sen nasıl bayılmadın demişti sen yine de kontrollerini tam yap ne olur ne olmaz
Hiçbişey yapmıyorlar ki kuzum 2-3 gün daha beklemek zorundayım

Cıkmaz kuzum yarın da 3 4 gun daha bekle, ikiye katlanarak gıdıcek ya, yarın yine kucuk olur gorulmez testte
Haklısın belki çıkmaz adete kadar nasıl bekliceksem

Canım benim 2 gün var,dün gece erken gebelik testi aşırı silik çıktı sabah da kan verdim azönce çıktı beta hcg 18 olmuş, inşallah sağlıklı ilerler bu sefer, ben de şimdi yazacaktım
Yaaa bu gözler neler okudu şimdi nasıl mutlu oldum şuan inşallah sağlıkla ilerler iğne ilaç bişey kullanman gerekecek mi bu süreçte? Ayrıca nasıl o silik test buraya atılmaz da bir heyecan yaptırılmaz bize

Canım ben hala inanamıyorum ki,bugün tüp bebek için randevum vardı son bir görüşüp adetle tedaviye başlıyorduk,o yüzden yaptım zerre inancım yoktu bu aydan,hep eskilerle karşılaştırdım durdum hep belirti aradım o yüzden umutsuz oluyordum her ay ama yanlışmış bu

Canım benim 2 gün var,dün gece erken gebelik testi aşırı silik çıktı sabah da kan verdim azönce çıktı beta hcg 18 olmuş, inşallah sağlıklı ilerler bu sefer, ben de şimdi yazacaktım
Yaa inanamıyorum bi de hiç bi belirtim yok demiştin.Ümitsizdin MaşaAllah insallah sağlikla ilerler.❤

Yaaa süper tüpe gerek kalmadan oldu bak, saglıkla ilerlesin ınsallah

Ya bu tam da Allah ın mucizesi işte. Çook sevindim, içime neşe doldurdun sabah sabah.

Ay inşallah sağlıkla ilerlediğini de görürüz

Yaa inanamıyorum bi de hiç bi belirtim yok demiştin.Ümitsizdin MaşaAllah insallah sağlikla ilerler.❤
Amin inşallah canım darısı herkesin başına, peş peşe burda alalım güzel haberleri inşallah
Yaaa süper tüpe gerek kalmadan oldu bak, saglıkla ilerlesin ınsallah
amin inşallah kuzu
Ya bu tam da Allah ın mucizesi işte. Çook sevindim, içime neşe doldurdun sabah sabah.
gerçekten bu bir mucize eşimle onu konuşuyoruz geceden beri
Ay inşallah sağlıkla ilerlediğini de görürüz
İnşallah güzel haberler yazarım cuma günü kan vereceğim

İnşaAllah çok guzel haberlerle dönersin.Biz ümit kesince Allah imdadımıza yetişiyor.Kucağına aldiğın günleri okumak nasip olsun.( amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…