Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar. Dün ne kötü bir gündüzaten gece mide ağrısından uyuyamıştım sabah ağlayarak uyandırdım eşimi kramplar giriyordu mideme ama nasıl bağırıyorum kasıldığında.. Bir de eşimin amcası vefat etti cenazeye gitmemiz lazım. Hastaneye de gidemedim o halde saatlerce cenazede ayakta. Bir de belim koptu ağrıdan. Bir ishal... Aman tanrım tutamıyorum mümkün değil kafasına göre takılıyor yani. Sağ salim atlattım acile gittim gebelik testi yaptılar önce 2,39 çıktı. Bata 4 gün vardı dün. Yükselme ihtimali olabilir mi bilmiyorum ama onlar da emin olmadığı için sadece ağrı kesici serum yapıp yolladılar riske atamam dedi doktor
GünaydınGünaydın kızlar
Gastrit var mı mide de? bana da olurdu da bu şekil.Yani evet stres kaynaklı gibi görünüyor ama ne tahlil istedi ne de ilaç yazdı. Yarın bi kadın doğum uzmanına git dedi değer yükselebilir de riske atamam dedi. Yani mikrop falan olsaydı ateş de olurdu o yüzden ben de önemsemedim.
Sağolasın tatlımne bileyim hiç inanasım gelmiyor çok okudum burda 3 falan olup da regl olanları. Umutlanmayacağım o yüzden ama yarın sabah test yapıcam. Yoksa da kafam rahat olsun diye
Çok teşekkür ederim
Bazı kişilerde kız sağlıksız bazı kişilerde erkek bebek genetiği sağlıksız olabilirmiş o yüzden cinsiyet seçimi yapıyorlarmış evet biraz maliyetli galiba. Veren Rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere ❤Kiz onu ben Türkiye'de duydum ama acaba parasına mi bakıyor bu işler
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Yok kuzum yaa arada bi yanma olur o kadarGünaydın
Gastrit var mı mide de? bana da olurdu da bu şekil.
Enfeksiyon hiç belli olmuyor öyle deme ben acillik olduğumda hiç ates yoktu ishal de yoktu doktor bu kan değeri ile sen nasıl bayılmadın demişti sen yine de kontrollerini tam yap ne olur ne olmazYani evet stres kaynaklı gibi görünüyor ama ne tahlil istedi ne de ilaç yazdı. Yarın bi kadın doğum uzmanına git dedi değer yükselebilir de riske atamam dedi. Yani mikrop falan olsaydı ateş de olurdu o yüzden ben de önemsemedim.
Sağolasın tatlımne bileyim hiç inanasım gelmiyor çok okudum burda 3 falan olup da regl olanları. Umutlanmayacağım o yüzden ama yarın sabah test yapıcam. Yoksa da kafam rahat olsun diye
Çok teşekkür ederim
Yaa öyle güzel bir rüya görmemiştim ben hıc.. Cok net ti ve sankı gercek gibiydiAllah rüyamızda gösteriyor galiba. Bende kalbi durmasından bir gün önce erkek bebeğim olduğunu gördüm o kadar tatlıydı ki ama çok zayıftı düşüp bir yerini acıtmasın diye sürekli peşinde koşuyordum meleğimin. İnşallah Rabbim bizlere hem kız erkek bebek nasip etsin.
Cıkmaz kuzum yarın da 3 4 gun daha bekle, ikiye katlanarak gıdıcek ya, yarın yine kucuk olur gorulmez testteYani evet stres kaynaklı gibi görünüyor ama ne tahlil istedi ne de ilaç yazdı. Yarın bi kadın doğum uzmanına git dedi değer yükselebilir de riske atamam dedi. Yani mikrop falan olsaydı ateş de olurdu o yüzden ben de önemsemedim.
Çok teşekkür ederim
Hiçbişey yapmıyorlar ki kuzum 2-3 gün daha beklemek zorundayımEnfeksiyon hiç belli olmuyor öyle deme ben acillik olduğumda hiç ates yoktu ishal de yoktu doktor bu kan değeri ile sen nasıl bayılmadın demişti sen yine de kontrollerini tam yap ne olur ne olmaz
Haklısın belki çıkmaz adete kadar nasıl bekliceksemCıkmaz kuzum yarın da 3 4 gun daha bekle, ikiye katlanarak gıdıcek ya, yarın yine kucuk olur gorulmez testte
Geçer geçerHiçbişey yapmıyorlar ki kuzum 2-3 gün daha beklemek zorundayım
Haklısın belki çıkmaz adete kadar nasıl bekliceksem
Canım benim 2 gün var,dün gece erken gebelik testi aşırı silik çıktı sabah da kan verdim azönce çıktı beta hcg 18 olmuş, inşallah sağlıklı ilerler bu sefer, ben de şimdi yazacaktımmelinda- canım senın kac gun kaldı bata?
Yaaa bu gözler neler okudu şimdi nasıl mutlu oldum şuanCanım benim 2 gün var,dün gece erken gebelik testi aşırı silik çıktı sabah da kan verdim azönce çıktı beta hcg 18 olmuş, inşallah sağlıklı ilerler bu sefer, ben de şimdi yazacaktım
Canım ben hala inanamıyorum ki,bugün tüp bebek için randevum vardı son bir görüşüp adetle tedaviye başlıyorduk,o yüzden yaptım zerre inancım yoktu bu aydan,hep eskilerle karşılaştırdım durdum hep belirti aradım o yüzden umutsuz oluyordum her ay ama yanlışmış buYaaa bu gözler neler okudu şimdi nasıl mutlu oldum şuaninşallah sağlıkla ilerler iğne ilaç bişey kullanman gerekecek mi bu süreçte? Ayrıca nasıl o silik test buraya atılmaz da bir heyecan yaptırılmaz bize
Yaa inanamıyorum bi de hiç bi belirtim yok demiştin.Ümitsizdin MaşaAllah insallah sağlikla ilerler.❤Canım benim 2 gün var,dün gece erken gebelik testi aşırı silik çıktı sabah da kan verdim azönce çıktı beta hcg 18 olmuş, inşallah sağlıklı ilerler bu sefer, ben de şimdi yazacaktım
TimamGeçer geçertesti sakla sen unut onu
Yaaa süperCanım benim 2 gün var,dün gece erken gebelik testi aşırı silik çıktı sabah da kan verdim azönce çıktı beta hcg 18 olmuş, inşallah sağlıklı ilerler bu sefer, ben de şimdi yazacaktım
Ya bu tam da Allah ın mucizesi işte.Canım ben hala inanamıyorum ki,bugün tüp bebek için randevum vardı son bir görüşüp adetle tedaviye başlıyorduk,o yüzden yaptım zerre inancım yoktu bu aydan,hep eskilerle karşılaştırdım durdum hep belirti aradım o yüzden umutsuz oluyordum her ay ama yanlışmış bu
Ay inşallah sağlıkla ilerlediğini de görürüzCanım ben hala inanamıyorum ki,bugün tüp bebek için randevum vardı son bir görüşüp adetle tedaviye başlıyorduk,o yüzden yaptım zerre inancım yoktu bu aydan,hep eskilerle karşılaştırdım durdum hep belirti aradım o yüzden umutsuz oluyordum her ay ama yanlışmış bu
Amin inşallah canımYaa inanamıyorum bi de hiç bi belirtim yok demiştin.Ümitsizdin MaşaAllah insallah sağlikla ilerler.❤
amin inşallah kuzuYaaa süpertüpe gerek kalmadan oldu bak, saglıkla ilerlesin ınsallah
gerçekten bu bir mucize eşimle onu konuşuyoruz geceden beriYa bu tam da Allah ın mucizesi işte.Çook sevindim, içime neşe doldurdun sabah sabah.
İnşallah güzel haberler yazarım cuma günü kan vereceğimAy inşallah sağlıkla ilerlediğini de görürüz
İnşaAllah çok guzel haberlerle dönersin.Biz ümit kesince Allah imdadımıza yetişiyor.Amin inşallah canımdarısı herkesin başına, peş peşe burda alalım güzel haberleri inşallah
amin inşallah kuzu
gerçekten bu bir mucize eşimle onu konuşuyoruz geceden beri
İnşallah güzel haberler yazarım cuma günü kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?