Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah habersiz bırakma bizi, söyledinse bile unutmuşum şimdi iğne ilaç kullanman gereken bişey olacak mı? İnşallah sağlıkla büyür kuzucuk ya

İnşallah habersiz bırakma bizi, söyledinse bile unutmuşum şimdi iğne ilaç kullanman gereken bişey olacak mı? İnşallah sağlıkla büyür kuzucuk ya
Doktorumla daha görüşemedim normalde iğne başlayacaktık ama değer çok düşük,şimdi başlar mı bilmiyorum canım öğrenince yazacağım hepsini

Amin ins demekmiş böyle sıkıntılarda varmış ne kadar zor olmuş bu dönemde çocuk sahibi olmak

Evet bana da doktorum söylemişti istersen bir kız bir erkek transfer edelim diye. Biz gerek yok dedik farketmez yeterki sağlıklı olsun
Ya demekki varmış böyle yapanlar de şimdi çocuğun var mı

Sen ne kadar ilişkiye girersen gir o spermler geri çıkar su gibi dökülür aşağı o yüzden de çocuk sahibi olmak imkansız ama elbet onunda çaresi vardır ins rahmin ters ise ona göre pozisyon a gir iliski sırasında maksat spermler gitsin ileri

Geçmiş olsun canım amca içinde Allah mekanını cennet eylesin ins hadi ins bu bir gebelik olur senin için

Canım benim 2 gün var,dün gece erken gebelik testi aşırı silik çıktı sabah da kan verdim azönce çıktı beta hcg 18 olmuş, inşallah sağlıklı ilerler bu sefer, ben de şimdi yazacaktım
Hosgeldin taze annecik Allah bağışlasın bebeğini kısmet ins sana tutunur Rabb'im sana bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…