İnşallah habersiz bırakma bizi, söyledinse bile unutmuşum şimdi iğne ilaç kullanman gereken bişey olacak mı? İnşallah sağlıkla büyür kuzucuk yaAmin inşallah canımdarısı herkesin başına, peş peşe burda alalım güzel haberleri inşallah
amin inşallah kuzu
gerçekten bu bir mucize eşimle onu konuşuyoruz geceden beri
İnşallah güzel haberler yazarım cuma günü kan vereceğim
Doktorumla daha görüşemedim normalde iğne başlayacaktık ama değer çok düşük,şimdi başlar mı bilmiyorum canım öğrenince yazacağım hepsiniİnşallah habersiz bırakma bizi, söyledinse bile unutmuşum şimdi iğne ilaç kullanman gereken bişey olacak mı? İnşallah sağlıkla büyür kuzucuk ya
Hadi bakalım inşallah güzel haberler ile gelDoktorumla daha görüşemedim normalde iğne başlayacaktık ama değer çok düşük,şimdi başlar mı bilmiyorum canım öğrenince yazacağım hepsini
Gelecek aya olur inşaAllah.Kızlar günaydın. Testi yaptım fakat silik çizgi bile çıkmadıGeçen sefer de böyle olmuştu gerçi. Ay bilmiyorum böyle işte
Sağlıkla ilerlesin ins cnmCanım benim 2 gün var,dün gece erken gebelik testi aşırı silik çıktı sabah da kan verdim azönce çıktı beta hcg 18 olmuş, inşallah sağlıklı ilerler bu sefer, ben de şimdi yazacaktım
Yaaa, o leke neyın nesi o zamanKızlar günaydın. Testi yaptım fakat silik çizgi bile çıkmadıGeçen sefer de böyle olmuştu gerçi. Ay bilmiyorum böyle işte
Yok cnm yapmadım yarın olmazsam yaparım ama sanmıyorum yine başladı ağrılarım dün geceden beri..burcusami bebegım sen test yaptın mı hıc, yarınmış gününn
Hayırlı olsun canım çok sevindim :)Canım benim 2 gün var,dün gece erken gebelik testi aşırı silik çıktı sabah da kan verdim azönce çıktı beta hcg 18 olmuş, inşallah sağlıklı ilerler bu sefer, ben de şimdi yazacaktım
Bellı olmaz dur bakalımYok cnm yapmadım yarın olmazsam yaparım ama sanmıyorum yine başladı ağrılarım dün geceden beri..
Amin insBazı kişilerde kız sağlıksız bazı kişilerde erkek bebek genetiği sağlıksız olabilirmiş o yüzden cinsiyet seçimi yapıyorlarmış evet biraz maliyetli galiba. Veren Rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere ❤
Ya demekki varmış böyle yapanlar de şimdi çocuğun var mıEvet bana da doktorum söylemişti istersen bir kız bir erkek transfer edelim diye. Biz gerek yok dedik farketmez yeterki sağlıklı olsun
Sen ne kadar ilişkiye girersen gir o spermler geri çıkar su gibi dökülür aşağı o yüzden de çocuk sahibi olmak imkansızÖyleymiş
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım çok sevindim :)
Geçmiş olsun canım amca içinde Allah mekanını cennet eylesin insGünaydın kızlar. Dün ne kötü bir gündüzaten gece mide ağrısından uyuyamıştım sabah ağlayarak uyandırdım eşimi kramplar giriyordu mideme ama nasıl bağırıyorum kasıldığında.. Bir de eşimin amcası vefat etti cenazeye gitmemiz lazım. Hastaneye de gidemedim o halde saatlerce cenazede ayakta. Bir de belim koptu ağrıdan. Bir ishal... Aman tanrım tutamıyorum mümkün değil kafasına göre takılıyor yani. Sağ salim atlattım acile gittim gebelik testi yaptılar önce 2,39 çıktı. Bata 4 gün vardı dün. Yükselme ihtimali olabilir mi bilmiyorum ama onlar da emin olmadığı için sadece ağrı kesici serum yapıp yolladılar riske atamam dedi doktor
Çok sağol kuzumGeçmiş olsun canım amca içinde Allah mekanını cennet eylesin inshadi ins bu bir gebelik olur senin için
Hosgeldin taze annecikCanım benim 2 gün var,dün gece erken gebelik testi aşırı silik çıktı sabah da kan verdim azönce çıktı beta hcg 18 olmuş, inşallah sağlıklı ilerler bu sefer, ben de şimdi yazacaktım
Ay coook tebrik ederim. Inşallah sağlıkla ilerlerCanım benim 2 gün var,dün gece erken gebelik testi aşırı silik çıktı sabah da kan verdim azönce çıktı beta hcg 18 olmuş, inşallah sağlıklı ilerler bu sefer, ben de şimdi yazacaktım
Hosgeldin taze annecikAllah bağışlasın bebeğini kısmet ins sana tutunur Rabb'im sana bagislasin
Amin inşallahAy coook tebrik ederim. Inşallah sağlıkla ilerler❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?