Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım, e ama kanama var diyorsun, çatlama iğnesi vurulmuşsun ilişki sıkıntı olmaz mı kuzu doktor ne dedi?
Teşekkür ederim kuzum. Canım kanama yumurta catlamayıp kiste donuştüğü için oluyo zaten catlatmaya calışıyoruz. Gecen haftada catlatma iğnesi vurulmuştum ama catlamamış yumurta bu sefer vuruldugumda catladı sanırım kanamam baya azaldı hatta kahverengıne dondu düşükten sonra cok rastlanan bı olaymış cok şükür rahım temizmiş

Ben önce hamile kaldım ama ilk denemede hem de bu durumu bilmeden

Arkadaşlar mrb bana da yardımcı olun nolur yaklaşık 8 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi durdu.Temmuz ayından beri korunmuyoruz her ay bir umutla test yapıyorum ama yok hep negatif doktora gitmeye de korkuyorum bugün bir kez daha hayalkırıklığına uğradım kürtajdan sonra hamile kalmak bu kadar sürer mi yoksa bende bi sorun mu var beni de aydınlatın

Ben önce hamile kaldım ama ilk denemede hem de bu durumu bilmeden
Bilemiyorum canım bazıları var kalamiyo sanırım yeterince sperm gitmiyo ileri rahme onu yapmakta bir beceriherhalde ins sen yine hamile kalırsın ameliyatı vsr mı bu işin

Geçmiş olsun canım eğer karı koca bir sıkıntınız yoksa hamile kalabilirsin kürtajdan sonra düzenli adet oluyor musun ben dusuklerden 3 ila 5 ay sonrada hamile kalmıştım ama bejim sıkıntım hamile kaldıktan sonra oluyordu kalp durması faln doktora git korkma erteleme bu işleri biz kadınlar çocuk sahibi olmak için çok uğraşıyoruz neler çekiyoruz sende git öğren ins bir sıkıntı yoktur

Çok şükür bi sıkıntımız yok adetim de düzenli evet ama ben artık çok yoruldum her ay umutlanıp adet olmak çok üzücü kürtaj olduğum doktora mı gitsem tekrar kafam çok karışık biraz daha mı beklesem 12 ay içinde gebe kalınmazsa doktora gidin diyorlar benim daha 8-9 ay falan oldu

Sana da çok geçmiş olsun canım benim de ilk gebeliğim öyle oldu ondan sonra da ne kadar denediysek olmadı

Bemfe doktora git stres de yapıyorsun heray buda gebeliği olumsuz etkielr belki ilaç kullanırsın folikasit vitamin falanm

Bemfe doktora git stres de yapıyorsun heray buda gebeliği olumsuz etkielr belki ilaç kullanırsın folikasit vitamin falanm
4 aydır folik asit kullanıyorum vitamin değerlerim iyi işin kötüsü ben eczacıyım o hastalıklar aklıma geldikçe tedavi süreçleri falan daha çok korkuyorum

Merhaba kızlar bende 16 haftalık bebeğimi 1 Ekimde kaybettim bende normal kontrole gittiğimde doktor kalp atışı yok dedi maalesef suni sancı verdiler normal doğum yaptım patolojiye yollandı bebeğimizde herhangi bir sıkıntı çıkmadı. İleri hafta kayıp olduğu için genetik test yaptırdık ondanda bi sorun çıkmadı.. Şimdi yine nasip oldu 7 haftalık hamileyim..hamile kalmadan kontrole gitiim herhangi bi problem yok düşünebilirsiniz dedi dr soğan kürü önerdi. Adetim bitince hemen başladım ama 10 gün yapamadım midem bulanıyordu.. Eşimle beraber arı sütü bal polen karışımı aldık onu yedik. İncir ve Havuc kürü yine beraber içtik. 1 çay kaşığı tarcın yedim yumurtlama günlerinde takvimim uygulamasını takip ediyordum ordaki tarihin 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası bide yumurtlama günü toplam 5 günü değerlendirk.. İnşallah burda dileyen tüm herkese hayırlısı ile nasip olur..

Bilemiyorum canım bazıları var kalamiyo sanırım yeterince sperm gitmiyo ileri rahme onu yapmakta bir beceriherhalde ins sen yine hamile kalırsın ameliyatı vsr mı bu işin
Valla hiç bilmiyorum doktor bununla ilgili ciddi bişey demedi ama adetin ağrılı olurmuydu dedi onu çok etkiliyormuş ki bende yerlerde sürünürüm ağrıdan

Gecmıs olsun oncelıkle, duzenlı ilişkiye dikkat edin, doktora gitmeye de korkmayın.. Yumurta takıbı yapılır herhangi bir sıkıntı yoksa hemen hamile kalırsınız.. Ama kontrolde fayda var 8 ay olmus cunku..

Selam kızlar , bir süredir giremedim. Okul haftaya bize yüz yüze açılıyor bence derin bir Temizliğe girdim üzerine bi de canlı dersler derken yoğun geçti .. Herkes iyidir inşallah .. Sohrab alıntılardan gördüm şimdi negatif olmuş . Allahım hayırlı zamanda hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallah.. güzel haberler alanlar vardır inşallah, hamişlerimizde iyidir umarım

Arkadaşlar benim merak ettiğim konu doktorum testlerde herhangi bir problem olamamasına rağmen sana önlem olarak kan sulandırıcı iğne düşük önleyici ilaçları vermem laızm dedi ve Enox 4000 mg kan sulandırıcı iğne. Ecopirin, progestan iğne ve progestan hap benxol ve folik asit bunu zaten 3 ay öncesinde kullanıyordum.. Bu ilaçları önlem amaçlı problemi olmadan kullanan var mı acabaa,,?? tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...

Saglıkla ilerlesin ınsallah

Walla ben de basladım negatıfı gorunce temızlıge, hatta bugun de mutfak dolaplarını sildim ders arasında yüzyüze acılınca onlıne, yuzyuze arasında mekik dokucaz malum

Sohrab Size açıldı mı canım ? Kaçıncı sınıflara giriyorsun ? Bende adet bekliyorum ama hala gelen giden yok. İçimde parça kalmış regl ile atarsın dedi doktor . Bitince kontrole gel temizlenmiş mi bakalım dedi .. Temizlenmeyecek diye de korkuyorum. 3 hafta oldu stresi yetti . Düşse gitseydi unutup gidecektim belki ama böyle sürüncemede kaldı . İçimde parça var temizlenecek mi , tekrar kontrole git, regl bekle falan uzadı ve sinir bozucu hale geldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…