Stres yapma gıder o, er yada gec hepsı gececek, kontrollerini aksatma sen yeter ki..Sohrab Size açıldı mı canım ? Kaçıncı sınıflara giriyorsun ? Bende adet bekliyorum ama hala gelen giden yok. İçimde parça kalmış regl ile atarsın dedi doktor . Bitince kontrole gel temizlenmiş mi bakalım dedi .. Temizlenmeyecek diye de korkuyorum. 3 hafta oldu stresi yetti . Düşse gitseydi unutup gidecektim belki ama böyle sürüncemede kaldı . İçimde parça var temizlenecek mi , tekrar kontrole git, regl bekle falan uzadı ve sinir bozucu hale geldi .
Hayırlı olsun Allah sana bağışlasın inşallah bugün bende bi hayalkırıklığının içindeyimMerhaba kızlar bende 16 haftalık bebeğimi 1 Ekimde kaybettim bende normal kontrole gittiğimde doktor kalp atışı yok dedi maalesef suni sancı verdiler normal doğum yaptımpatolojiye yollandı bebeğimizde herhangi bir sıkıntı çıkmadı. İleri hafta kayıp olduğu için genetik test yaptırdık ondanda bi sorun çıkmadı.. Şimdi yine nasip oldu 7 haftalık hamileyim..hamile kalmadan kontrole gitiim herhangi bi problem yok düşünebilirsiniz dedi dr soğan kürü önerdi. Adetim bitince hemen başladım ama 10 gün yapamadım midem bulanıyordu.. Eşimle beraber arı sütü bal polen karışımı aldık onu yedik. İncir ve Havuc kürü yine beraber içtik. 1 çay kaşığı tarcın yedim yumurtlama günlerinde takvimim uygulamasını takip ediyordum ordaki tarihin 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası bide yumurtlama günü toplam 5 günü değerlendirk.. İnşallah burda dileyen tüm herkese hayırlısı ile nasip olur..
Başlamasına sevindim canım en azından bir kafada ağırlıklı olur bize de.. zaman daha hızlı geçer belkiStres yapma gıder o, er yada gec hepsı gececek, kontrollerini aksatma sen yeter ki..
Biz de pazartesı baslıyoruz, benım de ortaokul cnm
Kan pıhtılaşma ihtimalinden dolayı vermiştir bende kullanıyorum enox ve coraspirin bende pıhtılaşma var pıhtılaşmada bebeğin kalbi duruyor malesefArkadaşlar benim merak ettiğim konu doktorum testlerde herhangi bir problem olamamasına rağmen sana önlem olarak kan sulandırıcı iğne düşük önleyici ilaçları vermem laızm dedi ve Enox 4000 mg kan sulandırıcı iğne. Ecopirin, progestan iğne ve progestan hap benxol ve folik asit bunu zaten 3 ay öncesinde kullanıyordum.. Bu ilaçları önlem amaçlı problemi olmadan kullanan var mı acabaa,,?? tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...
Amin inşallah size de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur inşallah.. Hayır aynı anda yapmadım adet bitiminden sonra başlayın deniyor soğan kürüne ama ben adeti azaldığında bitmeye yakın başladı 5 gün yaptım 14 gün olması lazımdı sanrım ama o süreye uymadım.. Ara verip 1 hafta felan ara verip yumurtlamaya yakın dönemde de incir ve havuç kürü beraber içtik eşimleHayırlı olsun Allah sana bağışlasın inşallah bugün bende bi hayalkırıklığının içindeyimbu soğan kürü kihavuç incir hepsini beraber mi yaptın canım onu anlamadım belki bana da bi faydası olur
Ay canım ya ins bununda bir dermani vsrdir engel olmaz hamile kalmanaValla hiç bilmiyorum doktor bununla ilgili ciddi bişey demedi ama adetin ağrılı olurmuydu dedi onu çok etkiliyormuş ki bende yerlerde sürünürüm ağrıdan
Anladım inşallah bu kez hayırlısıyla kavuşuruz.. Enox ilk kez dün göbekten çok yaktı sizde de oluyor mu yanma yoksa acemilikten mi acabaKan pıhtılaşma ihtimalinden dolayı vermiştir bende kullanıyorum enox ve coraspirin bende pıhtılaşma var pıhtılaşmada bebeğin kalbi duruyor malesef
Cnm ben bu gebeliğim için 5 6 ay uğraştım hamile kalamadim en son ay soğan kürü yaptım adet bitti soğan kürü uyguladım sabah akşam aç karna takı yumurtlama gününe 1 yada 2 gün kala kestim sende uygula insfaydasiji görürsün zaten doktor bana önermişti kürtajdan sonra soğan kürü uygula hem rahim temizlenir hemde düzenli adet olayım diye yumurtalıklarda çoğalır4 aydır folik asit kullanıyorum vitamin değerlerim iyi işin kötüsü ben eczacıyım o hastalıklar aklıma geldikçe tedavi süreçleri falan daha çok korkuyorum
As sana da Allah kolaylık versin bende bebeğimle iyi kötü yuvarlanıp gidiyoruzSelam kızlar , bir süredir giremedim. Okul haftaya bize yüz yüze açılıyor bence derin bir Temizliğe girdim üzerine bi de canlı dersler derken yoğun geçti .. Herkes iyidir inşallah ..Sohrab alıntılardan gördüm şimdi negatif olmuş . Allahım hayırlı zamanda hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallah.. güzel haberler alanlar vardır inşallah, hamişlerimizde iyidir umarım
Yaklaşık 3 aydır vuruluyorum çok yakıyor acıtıyor hala ama yeterki onlar iyi olsun benim iğne korkum vardı evlat olunca konu ne korku kalıyor ne başka bişey kendim hergün vuruyorum ilk günden beri sabrın sonu selamet inşallahAnladım inşallah bu kez hayırlısıyla kavuşuruz.. Enox ilk kez dün göbekten çok yaktı sizde de oluyor mu yanma yoksa acemilikten mi acaba
Sağlıkla devam etsin canım inşallahAs sana da Allah kolaylık versin bende bebeğimle iyi kötü yuvarlanıp gidiyoruziyiyi Z şimdilik şükür
Ben geçen ay bi 8 güne yakın kullandım soğan kürü 4 gün de incir havuç kürü yaptım ama yok yok yok bana nasip olmuyo 2 sene olcak evneleli daha erken de olabilir ama kürtajdan sonra çok zaman geçti hiç olmamasından korkuyorumCnm ben bu gebeliğim için 5 6 ay uğraştım hamile kalamadim en son ay soğan kürü yaptım adet bitti soğan kürü uyguladım sabah akşam aç karna takı yumurtlama gününe 1 yada 2 gün kala kestim sende uygula insfaydasiji görürsün zaten doktor bana önermişti kürtajdan sonra soğan kürü uygula hem rahim temizlenir hemde düzenli adet olayım diye yumurtalıklarda çoğalır
HarikaaaaCanım benim 2 gün var,dün gece erken gebelik testi aşırı silik çıktı sabah da kan verdim azönce çıktı beta hcg 18 olmuş, inşallah sağlıklı ilerler bu sefer, ben de şimdi yazacaktım
Acıkcası ben dusunmuyorum, doktoruma sorucam ne dıyecek bakalımBende ilkokulda görev yapıyorum kızlar pazartesi başlıyoruz bizde aşı olmayı düşünüyor musunuz gebelik düşünenler ve gebelerde önerilmiyor.
Çok teşekkür ederim darısı başına en kısa süredeHarikaaaahayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin yumurtlamadan sonra kaçıncı gün öğrendin yani? Belirtin falan var mıydı? Araları okuyamadım söylediysen kaçırmış olabilirim
Sizde hangi genlerdi peki? Bana doktor gebelik olursa coraspin hem oksapar 6000 başlanacak dediKan pıhtılaşma ihtimalinden dolayı vermiştir bende kullanıyorum enox ve coraspirin bende pıhtılaşma var pıhtılaşmada bebeğin kalbi duruyor malesef
Valla şu doktor işinden benim kadar korkan sevmeyen varımıdır bilmem, bilen bilir benim bir de kolumdan kan alırken damar bulmak yok efendim damar yolu açmak tam bir işkencedir, her kan verişte kan şekerimin düşmesi bonus, jinekolojik kontrol zaten herkese zor ama inanın şu süreçte aklım rahat etsin diye yaptırabildiklerimi yaptırdım bence doktora gitmekten korkmayın belki rahim filmi vs çekilse tüpler de tıkanıklık varsa ya da başka bişey belli olur. Ben henüz çektirmedim ama 2 veya 3 ay deneyip olmazsa çekinirim mesala o kadar korksam daArkadaşlar mrb bana da yardımcı olun nolur yaklaşık 8 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi durdu.Temmuz ayından beri korunmuyoruz her ay bir umutla test yapıyorum ama yok hep negatif doktora gitmeye de korkuyorum bugün bir kez daha hayalkırıklığına uğradım kürtajdan sonra hamile kalmak bu kadar sürer mi yoksa bende bi sorun mu var beni de aydınlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?