Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stres yapma gıder o, er yada gec hepsı gececek, kontrollerini aksatma sen yeter ki..
Biz de pazartesı baslıyoruz, benım de ortaokul cnm

Başlamasına sevindim canım en azından bir kafada ağırlıklı olur bize de.. zaman daha hızlı geçer belki

Hayırlı olsun Allah sana bağışlasın inşallah bugün bende bi hayalkırıklığının içindeyim bu soğan kürü kihavuç incir hepsini beraber mi yaptın canım onu anlamadım belki bana da bi faydası olur

Stres yapma gıder o, er yada gec hepsı gececek, kontrollerini aksatma sen yeter ki..
Biz de pazartesı baslıyoruz, benım de ortaokul cnm
Başlamasına sevindim canım en azından bir kafada ağırlıklı olur bize de.. zaman daha hızlı geçer belki

Bende ilkokulda görev yapıyorum kızlar pazartesi başlıyoruz bizde aşı olmayı düşünüyor musunuz gebelik düşünenler ve gebelerde önerilmiyor.

Kan pıhtılaşma ihtimalinden dolayı vermiştir bende kullanıyorum enox ve coraspirin bende pıhtılaşma var pıhtılaşmada bebeğin kalbi duruyor malesef

Amin inşallah size de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur inşallah.. Hayır aynı anda yapmadım adet bitiminden sonra başlayın deniyor soğan kürüne ama ben adeti azaldığında bitmeye yakın başladı 5 gün yaptım 14 gün olması lazımdı sanrım ama o süreye uymadım.. Ara verip 1 hafta felan ara verip yumurtlamaya yakın dönemde de incir ve havuç kürü beraber içtik eşimle

Valla hiç bilmiyorum doktor bununla ilgili ciddi bişey demedi ama adetin ağrılı olurmuydu dedi onu çok etkiliyormuş ki bende yerlerde sürünürüm ağrıdan
Ay canım ya ins bununda bir dermani vsrdir engel olmaz hamile kalmana

Kan pıhtılaşma ihtimalinden dolayı vermiştir bende kullanıyorum enox ve coraspirin bende pıhtılaşma var pıhtılaşmada bebeğin kalbi duruyor malesef
Anladım inşallah bu kez hayırlısıyla kavuşuruz.. Enox ilk kez dün göbekten çok yaktı sizde de oluyor mu yanma yoksa acemilikten mi acaba

4 aydır folik asit kullanıyorum vitamin değerlerim iyi işin kötüsü ben eczacıyım o hastalıklar aklıma geldikçe tedavi süreçleri falan daha çok korkuyorum
Cnm ben bu gebeliğim için 5 6 ay uğraştım hamile kalamadim en son ay soğan kürü yaptım adet bitti soğan kürü uyguladım sabah akşam aç karna takı yumurtlama gününe 1 yada 2 gün kala kestim sende uygula insfaydasiji görürsün zaten doktor bana önermişti kürtajdan sonra soğan kürü uygula hem rahim temizlenir hemde düzenli adet olayım diye yumurtalıklarda çoğalır

As sana da Allah kolaylık versin bende bebeğimle iyi kötü yuvarlanıp gidiyoruz iyiyi Z şimdilik şükür

Anladım inşallah bu kez hayırlısıyla kavuşuruz.. Enox ilk kez dün göbekten çok yaktı sizde de oluyor mu yanma yoksa acemilikten mi acaba
Yaklaşık 3 aydır vuruluyorum çok yakıyor acıtıyor hala ama yeterki onlar iyi olsun benim iğne korkum vardı evlat olunca konu ne korku kalıyor ne başka bişey kendim hergün vuruyorum ilk günden beri sabrın sonu selamet inşallah

Kızlar bu soğan kürü , havuç ve incir kürü gibi kürlerden fayda gören oldu mu ? Zararı var mıdır acaba ?

Ben geçen ay bi 8 güne yakın kullandım soğan kürü 4 gün de incir havuç kürü yaptım ama yok yok yok bana nasip olmuyo 2 sene olcak evneleli daha erken de olabilir ama kürtajdan sonra çok zaman geçti hiç olmamasından korkuyorum

Canım benim 2 gün var,dün gece erken gebelik testi aşırı silik çıktı sabah da kan verdim azönce çıktı beta hcg 18 olmuş, inşallah sağlıklı ilerler bu sefer, ben de şimdi yazacaktım
Harikaaaa hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin yumurtlamadan sonra kaçıncı gün öğrendin yani? Belirtin falan var mıydı? Araları okuyamadım söylediysen kaçırmış olabilirim

Harikaaaa hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin yumurtlamadan sonra kaçıncı gün öğrendin yani? Belirtin falan var mıydı? Araları okuyamadım söylediysen kaçırmış olabilirim
Çok teşekkür ederim darısı başına en kısa sürede Belirtim yoktu sadece birkaç gündür kabızdım ama şüphelenmemiştim sadece kabızlık var diye.bugün doktora gidecektim gece birşey dürttü test yap diye,dün gece idrar testi yaptım pikten 11 gün çatlamadan 10gün geçmişti Cuma tekrar kan vereceğim, cuma-cmt adet günümdü normalde

Sizde hangi genlerdi peki? Bana doktor gebelik olursa coraspin hem oksapar 6000 başlanacak dedi

Valla şu doktor işinden benim kadar korkan sevmeyen varımıdır bilmem, bilen bilir benim bir de kolumdan kan alırken damar bulmak yok efendim damar yolu açmak tam bir işkencedir, her kan verişte kan şekerimin düşmesi bonus, jinekolojik kontrol zaten herkese zor ama inanın şu süreçte aklım rahat etsin diye yaptırabildiklerimi yaptırdım bence doktora gitmekten korkmayın belki rahim filmi vs çekilse tüpler de tıkanıklık varsa ya da başka bişey belli olur. Ben henüz çektirmedim ama 2 veya 3 ay deneyip olmazsa çekinirim mesala o kadar korksam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…