Canım stres yapma neden düşük oldu bir sorun mu vardı bebekte yada sendeBen geçen ay bi 8 güne yakın kullandım soğan kürü 4 gün de incir havuç kürü yaptım ama yok yok yok bana nasip olmuyo 2 sene olcak evneleli daha erken de olabilir ama kürtajdan sonra çok zaman geçti hiç olmamasından korkuyorum
Amin canımSağlıkla devam etsin canım inşallahkaç haftalık oldunuz
Soğan kürü dene canım ben faydasını gördüm 5. 6 ay uğraştım hamile kalamadim son ay soğan kürü uyguladım hamile kaldımKızlar bu soğan kürü , havuç ve incir kürü gibi kürlerden fayda gören oldu mu ? Zararı var mıdır acaba ?
Bana doktorum önlem amacli vericem hamile kaldığında dedi bence de verilmesi gerekiyor..Arkadaşlar benim merak ettiğim konu doktorum testlerde herhangi bir problem olamamasına rağmen sana önlem olarak kan sulandırıcı iğne düşük önleyici ilaçları vermem laızm dedi ve Enox 4000 mg kan sulandırıcı iğne. Ecopirin, progestan iğne ve progestan hap benxol ve folik asit bunu zaten 3 ay öncesinde kullanıyordum.. Bu ilaçları önlem amaçlı problemi olmadan kullanan var mı acabaa,,?? tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...
Hayır pat. Sonucu temizdi hiçbir sorun yoktu kalbi durdu.kürtajdan sonra iki defa kontrole gittim hiçbir problem yok temmuzda gebe kalabilirsin demişti doktor ama olmadı olmuyoCanım stres yapma neden düşük oldu bir sorun mu vardı bebekte yada sende
AnladımGecmıs olsun oncelıkle, duzenlı ilişkiye dikkat edin, doktora gitmeye de korkmayın.. Yumurta takıbı yapılır herhangi bir sıkıntı yoksa hemen hamile kalırsınız.. Ama kontrolde fayda var 8 ay olmus cunku..
Sabır canım isyanda de Allah büyük stres yapma oda şekli geleceği günü bekliyor herşeyde vsr kısmet sıkma canını soğan kürünü uygula sadece birde öyle deneHayır pat. Sonucu temizdi hiçbir sorun yoktu kalbi durdu.kürtajdan sonra iki defa kontrole gittim hiçbir problem yok temmuzda gebe kalabilirsin demişti doktor ama olmadı olmuyo
Aynen öyle yine de elhamdulillah...Sabır canım isyanda de Allah büyük stres yapma oda şekli geleceği günü bekliyor herşeyde vsr kısmet sıkma canını soğan kürünü uygula sadece birde öyle deneAllah büyük canım
Benim de cmrt regl günüm de düşük çıkan değerim yükselir mi diye küçük umutlar peşindeyimÇok teşekkür ederim darısı başına en kısa süredeBelirtim yoktu sadece birkaç gündür kabızdım ama şüphelenmemiştim sadece kabızlık var diye.bugün doktora gidecektim gece birşey dürttü test yap diye,dün gece idrar testi yaptım pikten 11 gün çatlamadan 10gün geçmişti Cuma tekrar kan vereceğim, cuma-cmt adet günümdü normalde
Mthfr 1298 677 hetorozigot 4g 5g mutasyon bana 12. Haftadan sonra birak dediler iğneyi sadece coraspirin kullan dediler ben bırakmadım ne olur ne olmaz diyeSizde hangi genlerdi peki? Bana doktor gebelik olursa coraspin hem oksapar 6000 başlanacak dedi
Ben soğan kürü yapcaktım kayseride gökalp hoca var canlı yayınında sordum dedi ki pkolulara cok iyi gelıyo fakat sorununuz yoksa yapmayın yumurtaları baskılıyKızlar bu soğan kürü , havuç ve incir kürü gibi kürlerden fayda gören oldu mu ? Zararı var mıdır acaba ?
Saraçoğlu da her kadın senede bi kere yapmalı bu kürü diyor..Ben soğan kürü yapcaktım kayseride gökalp hoca var canlı yayınında sordum dedi ki pkolulara cok iyi gelıyo fakat sorununuz yoksa yapmayın yumurtaları baskılıyKorktum o yuzden
İnşallah öyle tabi ki her şey onlar içinYaklaşık 3 aydır vuruluyorum çok yakıyor acıtıyor hala ama yeterki onlar iyi olsun benim iğne korkum vardı evlat olunca konu ne korku kalıyor ne başka bişey kendim hergün vuruyorum ilk günden beri sabrın sonu selamet inşallah
Sizde de pıhtılaşma gibi bi problem yok önlem amaçlı değil mi..Bana doktorum önlem amacli vericem hamile kaldığında dedi bence de verilmesi gerekiyor..
Bende duydum sanki zararlı diyende o yüzden bir tereddütlü yaklaştım ama insan neye inanacağım şaşırıyor bu durumdaBen soğan kürü yapcaktım kayseride gökalp hoca var canlı yayınında sordum dedi ki pkolulara cok iyi gelıyo fakat sorununuz yoksa yapmayın yumurtaları baskılıyKorktum o yuzden
Soğan kürünü doktorum önermişti hamile kaldığım ay önce soğan sonra 1 hafta aradan sonra incir ve havuç kürü yaptım.. Arı sütü bal polen karışımo yedik eşimle beraberKızlar bu soğan kürü , havuç ve incir kürü gibi kürlerden fayda gören oldu mu ? Zararı var mıdır acaba ?
Bendd olmayı düşünmüyorum..Acıkcası ben dusunmuyorum, doktoruma sorucam ne dıyecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?