Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım stres yapma neden düşük oldu bir sorun mu vardı bebekte yada sende

Kızlar bu soğan kürü , havuç ve incir kürü gibi kürlerden fayda gören oldu mu ? Zararı var mıdır acaba ?
Soğan kürü dene canım ben faydasını gördüm 5. 6 ay uğraştım hamile kalamadim son ay soğan kürü uyguladım hamile kaldım artık bilemiyorum soğan dan mi bu kadar uğraşıp bu zamana mi kısmet anlamadım ama hertürlü soğan faydalıdır olmasada rahminde enfeksiyon varsa adet düzensizliği varsa kist falan iyifir

Bana doktorum önlem amacli vericem hamile kaldığında dedi bence de verilmesi gerekiyor..

Gecmıs olsun oncelıkle, duzenlı ilişkiye dikkat edin, doktora gitmeye de korkmayın.. Yumurta takıbı yapılır herhangi bir sıkıntı yoksa hemen hamile kalırsınız.. Ama kontrolde fayda var 8 ay olmus cunku..
Anladım umarım cesaretimi toplayıp korkularımın üstüne gitmem gerekiyor

Hayır pat. Sonucu temizdi hiçbir sorun yoktu kalbi durdu.kürtajdan sonra iki defa kontrole gittim hiçbir problem yok temmuzda gebe kalabilirsin demişti doktor ama olmadı olmuyo
Sabır canım isyanda de Allah büyük stres yapma oda şekli geleceği günü bekliyor herşeyde vsr kısmet sıkma canını soğan kürünü uygula sadece birde öyle dene Allah büyük canım

Kızlar bende dün gece rüyamda kocaman çok büyük ele sığmayan benden boyca büyük 3. 4 metre var büyük balık gördüm elimde olta onu yakalamisim mutluyum bir yandan düşünüyor m ben ne yapacağım bu balığı kocaman hamileyim tek bitiremem klbozulir ben tek yiyemem diyorum herkese kesip dağıtacsm diyorum mutluyum birde acaba ne anlama gelir kısmet demek ins iyilesirim iyi olurum mutlu bir süreç beni bekler

Benim de cmrt regl günüm de düşük çıkan değerim yükselir mi diye küçük umutlar peşindeyim canım benim her şey güzel olacak bu kez kötü bişey getirme hiç aklına tadını çıkar

Kızlar bu soğan kürü , havuç ve incir kürü gibi kürlerden fayda gören oldu mu ? Zararı var mıdır acaba ?
Ben soğan kürü yapcaktım kayseride gökalp hoca var canlı yayınında sordum dedi ki pkolulara cok iyi gelıyo fakat sorununuz yoksa yapmayın yumurtaları baskılıy Korktum o yuzden

İnşallah öyle tabi ki her şey onlar için

Ben soğan kürü yapcaktım kayseride gökalp hoca var canlı yayınında sordum dedi ki pkolulara cok iyi gelıyo fakat sorununuz yoksa yapmayın yumurtaları baskılıy Korktum o yuzden
Bende duydum sanki zararlı diyende o yüzden bir tereddütlü yaklaştım ama insan neye inanacağım şaşırıyor bu durumda

Soğan kürünü doktorum önermişti hamile kaldığım ay önce soğan sonra 1 hafta aradan sonra incir ve havuç kürü yaptım.. Arı sütü bal polen karışımo yedik eşimle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…