Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizde de pıhtılaşma gibi bi problem yok önlem amaçlı değil mi..
Plt değerim sınırda diye ilk hamileligimde kullanmıştım zaten cnm ama kaybettim sıkıntım baskaydi çünkü.. Bidaha hamile kalinca yine baslicaz dedi doktorum

Ben soğan kürü yapcaktım kayseride gökalp hoca var canlı yayınında sordum dedi ki pkolulara cok iyi gelıyo fakat sorununuz yoksa yapmayın yumurtaları baskılıy Korktum o yuzden
Bende pko var ve faydalı oldu gerçekten bu ay da yaptım bakalım bat 8 mart bekliyorum inşallah tekrar işe yaramıştır

Kuzum kalamayabilirsin tabiki benimde aynı durum ne yazıkki 8ay olacak hala kalamadım git bence doktora en azından hormon baktır yumurta takibi yaptır

ŞİMDİ ANLADIM CANIM tamam ay çatlamış, olur inşallah

Mthfr 1298 677 hetorozigot 4g 5g mutasyon bana 12. Haftadan sonra birak dediler iğneyi sadece coraspirin kullan dediler ben bırakmadım ne olur ne olmaz diye
Zararı olmaz mı ki bu sefer de ay çok karışık ya bu pıhtılaşma işi

Bende ilkokulda görev yapıyorum kızlar pazartesi başlıyoruz bizde aşı olmayı düşünüyor musunuz gebelik düşünenler ve gebelerde önerilmiyor.
Bize bırakıyorlarsa olmak istemiyorum çünkü 1. Dozdan sonra 3 ay, 2. Dozdan sonra 2 ay gebelik öneriyoruz demiş prof un biri. Ya olursa Allah korusun olumsuz etkilerse kafamda çok şey var

İki doktor kes dedi bi profesör kesme kesinlikle dedi kesmedim de diğer doktorlarda beyin kanaması geçirirsin falan dedi valla Allaha emanetiz yavrum için ben napayım nasıl tehlikeye atayım
İnşallah ikiniz de sağlıkla atlatırsınız ayrıca minik de inşallah senin kıymetini bilen hayırlı bir evlat olur kız mı erkek mi belli mi bu arada

İki doktor kes dedi bi profesör kesme kesinlikle dedi kesmedim de diğer doktorlarda beyin kanaması geçirirsin falan dedi valla Allaha emanetiz yavrum için ben napayım nasıl tehlikeye atayım
Gecmisolsun canım ya Rabbim ikinizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…