Plt değerim sınırda diye ilk hamileligimde kullanmıştım zaten cnm ama kaybettim sıkıntım baskaydi çünkü.. Bidaha hamile kalinca yine baslicaz dedi doktorumSizde de pıhtılaşma gibi bi problem yok önlem amaçlı değil mi..
Nasip kuzumSohrab canım inşallah bu ay hamile kalırsın kendiliğinden olur Rabbim büyüktür sağlıkla versın inşallah
Gebelere zaten yapmıyorlar dıye bılıyorum, gebelık dusunenler ıcın en az 3 ay korunma onerıyolar, saglıkçı arkadslar daha ıyı bılırBendd olmayı düşünmüyorum..
Bende pko var ve faydalı oldu gerçekten bu ay da yaptım bakalım bat 8 mart bekliyorum inşallah tekrar işe yaramıştırBen soğan kürü yapcaktım kayseride gökalp hoca var canlı yayınında sordum dedi ki pkolulara cok iyi gelıyo fakat sorununuz yoksa yapmayın yumurtaları baskılıyKorktum o yuzden
Kuzum kalamayabilirsin tabiki benimde aynı durum ne yazıkki 8ay olacak hala kalamadım git bence doktora en azından hormon baktır yumurta takibi yaptırArkadaşlar mrb bana da yardımcı olun nolur yaklaşık 8 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi durdu.Temmuz ayından beri korunmuyoruz her ay bir umutla test yapıyorum ama yok hep negatif doktora gitmeye de korkuyorum bugün bir kez daha hayalkırıklığına uğradım kürtajdan sonra hamile kalmak bu kadar sürer mi yoksa bende bi sorun mu var beni de aydınlatın
Canım senin folik asit in ismi ne idi? Unuttum bugün öğleden beri hatırlamaya çalıştım yok.Not da almamışım.Sizde hangi genlerdi peki? Bana doktor gebelik olursa coraspin hem oksapar 6000 başlanacak dedi
ŞİMDİ ANLADIM CANIM tamam ay çatlamış, olur inşallahTeşekkür ederim kuzum. Canım kanama yumurta catlamayıp kiste donuştüğü için oluyo zaten catlatmaya calışıyoruz. Gecen haftada catlatma iğnesi vurulmuştum ama catlamamış yumurta bu sefer vuruldugumda catladı sanırım kanamam baya azaldı hatta kahverengıne dondudüşükten sonra cok rastlanan bı olaymış cok şükür rahım temizmiş
Ben tedavıdeyım bi de hormonları etkıler diye korkuyorum aslında yapmak istıyorum amaSaraçoğlu da her kadın senede bi kere yapmalı bu kürü diyor..
Zararı olmaz mı ki bu sefer de ay çok karışık ya bu pıhtılaşma işiMthfr 1298 677 hetorozigot 4g 5g mutasyon bana 12. Haftadan sonra birak dediler iğneyi sadece coraspirin kullan dediler ben bırakmadım ne olur ne olmaz diye
Evet hoca pkolular için cok iyi dedi yumurtaları baskılıyomuş sanırım o da iyi gelıyomuşBende pko var ve faydalı oldu gerçekten bu ay da yaptım bakalım bat 8 mart bekliyorum inşallah tekrar işe yaramıştır
Ocean methyl folat yeşil bir kutusu var canımCanım senin folik asit in ismi ne idi? Unuttum bugün öğleden beri hatırlamaya çalıştım yok.Not da almamışım.
İki doktor kes dedi bi profesör kesme kesinlikle dedi kesmedim de diğer doktorlarda beyin kanaması geçirirsin falan dedi valla Allaha emanetiz yavrum için ben napayım nasıl tehlikeye atayımZararı olmaz mı ki bu sefer de ay çok karışık ya bu pıhtılaşma işi
Bize bırakıyorlarsa olmak istemiyorumBende ilkokulda görev yapıyorum kızlar pazartesi başlıyoruz bizde aşı olmayı düşünüyor musunuz gebelik düşünenler ve gebelerde önerilmiyor.
İnşallah ikiniz de sağlıkla atlatırsınız ayrıca minik de inşallah senin kıymetini bilen hayırlı bir evlat olur kız mı erkek mi belli mi bu aradaİki doktor kes dedi bi profesör kesme kesinlikle dedi kesmedim de diğer doktorlarda beyin kanaması geçirirsin falan dedi valla Allaha emanetiz yavrum için ben napayım nasıl tehlikeye atayım
İns faydalı olur canımBende pko var ve faydalı oldu gerçekten bu ay da yaptım bakalım bat 8 mart bekliyorum inşallah tekrar işe yaramıştır
Gecmisolsun canım ya Rabbim ikinizi korusunİki doktor kes dedi bi profesör kesme kesinlikle dedi kesmedim de diğer doktorlarda beyin kanaması geçirirsin falan dedi valla Allaha emanetiz yavrum için ben napayım nasıl tehlikeye atayım
Tüp bebek için transfer günümü bekliyorum canım Rabbim nasip ederse haftaya transfer olacağım ❤Ya demekki varmış böyle yapanlar de şimdi çocuğun var mı
Ben de o yuzden dun doktora sordum arısutu kullanayım mı dıye, zaten takvıye veriyorum dedı, o yuzden sımdılık doktor ne derse oBen tedavıdeyım bi de hormonları etkıler diye korkuyorum aslında yapmak istıyorum ama
Amiin inşallah söylemedi daha doktor diğer muayeneye kesinleşir dedi kız hissediyorum ama :)İnşallah ikiniz de sağlıkla atlatırsınız ayrıca minik de inşallah senin kıymetini bilen hayırlı bir evlat olur kız mı erkek mi belli mi bu arada
Gecmisolsun canım ya Rabbim ikinizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?