- 30 Ekim 2020
- 454
- 595
- 18
evdeyim Muge Anli seyrediyorum
Ya pıtırcık sağlıklı olsundaAmiin inşallah söylemedi daha doktor diğer muayeneye kesinleşir dedi kız hissediyorum ama :)
Ay ne yaşlanması daha seninlede bu konuları konuşucazYa pıtırcık sağlıklı olsundaama erkek olsa 12. Haftada bile az bucuk öğrenen çok arkadaşım oldu bakalım senin minik ne çıkacak ben galiba yaşlandım sizin miniklerden bahsederken bile gözüm dolar oldu
Böyle söyleyince bile bir heyecan basıyorAy ne yaşlanması daha seninlede bu konuları konuşucaztezeciksin
Kalbi güzel fıstık bi teyzeYa pıtırcık sağlıklı olsundaama erkek olsa 12. Haftada bile az bucuk öğrenen çok arkadaşım oldu bakalım senin minik ne çıkacak ben galiba yaşlandım sizin miniklerden bahsederken bile gözüm dolar oldu
İyi seyirlerevdeyim Muge Anli seyrediyorumsen nasilsin? tahlil gunun geldi mi
İnşallah az kaldı sakın ümidini kesme gülüm Allah imtihana çekiyo ama sonu çok tatlı yakında senin olanda seni bulacaktır inşAllahBöyle söyleyince bile bir heyecan basıyor
Arkanızdan gelmeye çalışıyoruz işteKalbi güzel fıstık bi teyzeanneliğe beş kala
Yok yok hiç öyle bir hissim yok çok şükür nasibimde varsa Rabbim illaki verir yeterki hayırlı zamanda sağlıkla olsunİnşallah az kaldı sakın ümidini kesme gülüm Allah imtihana çekiyo ama sonu çok tatlı yakında senin olanda seni bulacaktır inşAllah
Aynen tedavıde olunca cok dikkat etmek gerekıyor tüp bebek yapacak olanlarda yumurtaları baskılıyo hiç iyi olmuyo demişti gökalp hoca. Sende tedavıdesın hormon bozcak şeylere girme canımBen de o yuzden dun doktora sordum arısutu kullanayım mı dıye, zaten takvıye veriyorum dedı, o yuzden sımdılık doktor ne derse o
Yok yok girecektim, vazgectımAynen tedavıde olunca cok dikkat etmek gerekıyor tüp bebek yapacak olanlarda yumurtaları baskılıyo hiç iyi olmuyo demişti gökalp hoca. Sende tedavıdesın hormon bozcak şeylere girme canım
Ay bugün ben de başladım örgüye.Tabanlıklı ev patiği.Kızlar, örgü örmek için şiş alıcam, tavsiye edeceğiniz site var mı? Bi yerden başlıyım artık..
Teşekkür ederim canım.☺Ocean methyl folat yeşil bir kutusu var canım
Ben bebek yeleği örmek istiyorumAy bugün ben de başladım örgüye.Tabanlıklı ev patiği.Yeni romanıma da başladım.
Ben çok yapmam ama annem sen neden hiç birşey yapmıyorsun demişti.Bende başlıyayım dedim işte kaç günde biterse.Ben bebek yeleği örmek istiyorumilk kez denicem, insallah yaparım
Bitince bizimle de paylasBen çok yapmam ama annem sen neden hiç birşey yapmıyorsun demişti.Bende başlıyayım dedim işte kaç günde biterse.
Yaparsın ama arkadaşım hiç yapmamışken YouTube dan izleyerek bayağ ördü çocuğu doğana kadar.☺Ben bebek yeleği örmek istiyorumilk kez denicem, insallah yaparım
Hah işte ben de öyle ögrenicemYaparsın ama arkadaşım hiç yapmamışken YouTube dan izleyerek bayağ ördü çocuğu doğana kadar.☺
Ayy bakarız.Bitince bizimle de paylas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?