Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiin inşallah söylemedi daha doktor diğer muayeneye kesinleşir dedi kız hissediyorum ama :)
Ya pıtırcık sağlıklı olsunda ama erkek olsa 12. Haftada bile az bucuk öğrenen çok arkadaşım oldu bakalım senin minik ne çıkacak ben galiba yaşlandım sizin miniklerden bahsederken bile gözüm dolar oldu

Ay ne yaşlanması daha seninlede bu konuları konuşucaz tezeciksin

İnşallah az kaldı sakın ümidini kesme gülüm Allah imtihana çekiyo ama sonu çok tatlı yakında senin olanda seni bulacaktır inşAllah
Yok yok hiç öyle bir hissim yok çok şükür nasibimde varsa Rabbim illaki verir yeterki hayırlı zamanda sağlıkla olsun

Ben de o yuzden dun doktora sordum arısutu kullanayım mı dıye, zaten takvıye veriyorum dedı, o yuzden sımdılık doktor ne derse o
Aynen tedavıde olunca cok dikkat etmek gerekıyor tüp bebek yapacak olanlarda yumurtaları baskılıyo hiç iyi olmuyo demişti gökalp hoca. Sende tedavıdesın hormon bozcak şeylere girme canım

Aynen tedavıde olunca cok dikkat etmek gerekıyor tüp bebek yapacak olanlarda yumurtaları baskılıyo hiç iyi olmuyo demişti gökalp hoca. Sende tedavıdesın hormon bozcak şeylere girme canım
Yok yok girecektim, vazgectım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…