Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bebek yeleği örmek istiyorum ilk kez denicem, insallah yaparım
Teneffus Zili İnşallah giydirmek nasipp olur bebeğine. Ben bir kez yelek yaptım giydirmek kısmet olnadi düşük yaptım o yıldan sonra birdaha elime almadım eşimde kızdı bana doğmamış çocuğa birşey yapma dedi bebek hazirlifi yapmıyorum hiç son ki doğumda bile doğuma bir kaç hafta kala alışveriş yaptım eşim de çok hassas üzüldü bu konuda insallah kısmet olur bebeğine giydirmek

Ben öğrenmek istiyorum acıkcası, hıc daha boyle el emegı bısey yapmadım

Bende bilmiyordum KV öğretti hiç sevmem el işi sadece bekarken banyo lifi yapmıştım birde eşarp kenarı . Oda sırf ceyizim için Nedir ya mille yapmak ama yelek onlar kolay rahatlatıcı yani istesen iki günde bitirirsin yelek sana öğretecek kimse yok mu yakın belki daha kolay olur sen için ama YouTube da var yine eğitici videolar

Ay ben de yapmak istiyorum bunu ne zamandır memlekete gidince şiş yün satan yerde teyzeler vardı misal bere örmek istiyorum bana bir model başlarmısınız desek oturup göstererek başlıyor öyle satıyorlardı ama fırsat olup gidemedim

Olsun, ogrendıgın iyi olmus, bir gün torunlarına da örersin.. Yani benim hayalim o hediye etmek için de güzel olur bebek sahıbı olanlara

Aslında kurslar oluyor ama, pandemi olunca heryer kapalı.. Keske gıdebıldeydın.. Benım bı arkadsım kendıne degısık degısık şallar fularlar atkılar orerdı

Olsun, ogrendıgın iyi olmus, bir gün torunlarına da örersin.. Yani benim hayalim o hediye etmek için de güzel olur bebek sahıbı olanlara
Evet çok değerli güzel olur el işi hediye etmek inskismet o kadar yaşarız da torunlarima da yaparım

Sağol cancağızım ama ben bebeğe örmüyorum kendime başladım ev patiğiOğlumda 6 aylık gibi olunca alışveriş yapmıştım.Korkmuştum ne bilim.

Aslında kurslar oluyor ama, pandemi olunca heryer kapalı.. Keske gıdebıldeydın.. Benım bı arkadsım kendıne degısık degısık şallar fularlar atkılar orerdı
Valla şu pandeminin etkilemediği kaldı mı ki Bugün araştırma hastanesine gidiyorum ama hastalık korkusuna kat kat maske kıyafet derken nefes kalmıyor insanda

Kızlar kan pıhtılaşma testi ve genetik testimiz normal çıkmış..
Pıhtılaşmada baktiklari genler;
Faktör 5 geni GG homozigot normal
Protrombin geni GG homozigot normal
MTHFR geni CC homozigot normal cikmis.
Igneye filan gerek yok dedi genetikçi ama doktorunuz karar verir dedi

Sağol cancağızım ama ben bebeğe örmüyorum kendime başladım ev patiğiOğlumda 6 aylık gibi olunca alışveriş yapmıştım.Korkmuştum ne bilim.
Kendine yapıyorsun ha iyi bakalım kolay gelsin ins güzel bir örnek tır .insan heyecandan alışveriş yapio çok güzel bir duygu bebek hazırlığı şükür sağ salim evladına kavuşmuşsnn

Çok güzel ins bir sıkıntı çıkmaz ilerde sağlıklı gebelikler yaşarsın

Bugün bende genetiğe gidiyorum benim MTHFR A1298C heterozigot ve Paı 4g4g homozigot benim kadın doğum doktorum 4g4g görünce direk iğne+coraspirin dedi sizde Faktör 5 de homozigot benim okuduklarım o da riskli diyor başka doktora gidecek misiniz protrombin dediğiniz şu Paı olan değil mi

Valla genetikçi normal dedi. Ben hiç araştırmadım bunlari riskli mi değil mi bilmiyorum canim.. bi kaç haftaya kadın doğum doktoruma gidicem O nasıl yorumlayacak iğne ilaç gerekli mi bilmiyorum doğrusu.

kızlar ben de bugun doktora gittim,tüpe geçmiyoruz bu ay ,bikaç test istedi..onları verıcem cmartesı günü ,sonra konusacaz..protein s, lupus antikoagülan taraması ,kolestrerol ,hscrp ve benım muhteşem insülin direncime bakmak ıstedı.. E Es3424 askininaskisi kızlar siz de yaptırmıstınız sanırım bnları deıl mı ..daha arastırmadım ne olduklarını

Hayırlısı olsun canım sen adet olmuş muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…