Ben bebek yeleği örmek istiyorumilk kez denicem, insallah yaparım
O oyunu İlk kez duydum.. Bız de esimle bil fethet oynuyoruz, kapısıyoruz.. Bır ara kelimelik oynuyordukAyy bakarız.Emlak Cıty oynuyoruzda pandemide eğlenceli oluyo böyle ev de oynanabilen oyunlar. İflas eden yok daha.
Ben öğrenmek istiyorum acıkcası, hıc daha boyle el emegı bısey yapmadımTeneffus Zili İnşallah giydirmek nasipp olur bebeğine. Ben bir kez yelek yaptım giydirmek kısmet olnadi düşük yaptım o yıldan sonra birdaha elime almadım eşimde kızdı bana doğmamış çocuğa birşey yapma dedi bebek hazirlifi yapmıyorum hiç son ki doğumda bile doğuma bir kaç hafta kala alışveriş yaptım eşim de çok hassas üzüldü bu konuda insallah kısmet olur bebeğine giydirmek
Bende bilmiyordum KV öğretti hiç sevmem el işi sadece bekarken banyo lifi yapmıştım birde eşarp kenarı . Oda sırf ceyizim içinBen öğrenmek istiyorum acıkcası, hıc daha boyle el emegı bısey yapmadım
Ay ben de yapmak istiyorum bunu ne zamandır memlekete gidince şiş yün satan yerde teyzeler vardı misal bere örmek istiyorum bana bir model başlarmısınız desek oturup göstererek başlıyor öyle satıyorlardı ama fırsat olup gidemedimBen öğrenmek istiyorum acıkcası, hıc daha boyle el emegı bısey yapmadım
Olsun, ogrendıgın iyi olmus, bir gün torunlarına da örersin.. Yani benim hayalim oBende bilmiyordum KV öğretti hiç sevmem el işi sadece bekarken banyo lifi yapmıştım birde eşarp kenarı . Oda sırf ceyizim içinNedir ya mille yapmak ama yelek onlar kolay rahatlatıcı yani istesen iki günde bitirirsin yelek sana öğretecek kimse yok mu yakın belki daha kolay olur sen için ama YouTube da var yine eğitici videolar
Aslında kurslar oluyor ama, pandemi olunca heryer kapalı.. Keske gıdebıldeydın.. Benım bı arkadsım kendıne degısık degısık şallar fularlar atkılar orerdıAy ben de yapmak istiyorum bunu ne zamandır memlekete gidince şiş yün satan yerde teyzeler vardı misal bere örmek istiyorum bana bir model başlarmısınız desek oturup göstererek başlıyor öyle satıyorlardı ama fırsat olup gidemedim
Evet çok değerli güzel olur el işi hediye etmek inskismet o kadar yaşarız da torunlarima da yaparımOlsun, ogrendıgın iyi olmus, bir gün torunlarına da örersin.. Yani benim hayalim ohediye etmek için de güzel olur bebek sahıbı olanlara
Sağol cancağızımTeneffus Zili İnşallah giydirmek nasipp olur bebeğine. Ben bir kez yelek yaptım giydirmek kısmet olnadi düşük yaptım o yıldan sonra birdaha elime almadım eşimde kızdı bana doğmamış çocuğa birşey yapma dedi bebek hazirlifi yapmıyorum hiç son ki doğumda bile doğuma bir kaç hafta kala alışveriş yaptım eşim de çok hassas üzüldü bu konuda insallah kısmet olur bebeğine giydirmek
Valla şu pandeminin etkilemediği kaldı mı kiAslında kurslar oluyor ama, pandemi olunca heryer kapalı.. Keske gıdebıldeydın.. Benım bı arkadsım kendıne degısık degısık şallar fularlar atkılar orerdı
Kendine yapıyorsun haSağol cancağızımama ben bebeğe örmüyorum kendime başladım ev patiği Oğlumda 6 aylık gibi olunca alışveriş yapmıştım.Korkmuştum ne bilim. ☺
Çok güzelKızlar kan pıhtılaşma testi ve genetik testimiz normal çıkmış..
Pıhtılaşmada baktiklari genler;
Faktör 5 geni GG homozigot normal
Protrombin geni GG homozigot normal
MTHFR geni CC homozigot normal cikmis.
Igneye filan gerek yok dedi genetikçi ama doktorunuz karar verir dedi
Inşallah kuzumm. Bu topic bebek haberleri ile dolsun. Sağlıkla hepimiz kucağımiza alalimÇok güzelins bir sıkıntı çıkmaz ilerde sağlıklı gebelikler yaşarsın
AminInşallah kuzumm. Bu topic bebek haberleri ile dolsun. Sağlıkla hepimiz kucağımiza alalim
Bugün bende genetiğe gidiyorum benim MTHFR A1298C heterozigot ve Paı 4g4g homozigot benim kadın doğum doktorum 4g4g görünce direk iğne+coraspirin dedi sizde Faktör 5 de homozigot benim okuduklarım o da riskli diyorKızlar kan pıhtılaşma testi ve genetik testimiz normal çıkmış..
Pıhtılaşmada baktiklari genler;
Faktör 5 geni GG homozigot normal
Protrombin geni GG homozigot normal
MTHFR geni CC homozigot normal cikmis.
Igneye filan gerek yok dedi genetikçi ama doktorunuz karar verir dedi
Valla genetikçi normal dedi. Ben hiç araştırmadım bunlari riskli mi değil mi bilmiyorum canim.. bi kaç haftaya kadın doğum doktoruma gidicem O nasıl yorumlayacak iğne ilaç gerekli mi bilmiyorum doğrusu.Bugün bende genetiğe gidiyorum benim MTHFR A1298C heterozigot ve Paı 4g4g homozigot benim kadın doğum doktorum 4g4g görünce direk iğne+coraspirin dedi sizde Faktör 5 de homozigot benim okuduklarım o da riskli diyorbaşka doktora gidecek misiniz protrombin dediğiniz şu Paı olan değil mi
Hayırlısı olsun canımkızlar ben de bugun doktora gittim,tüpe geçmiyoruz bu ay ,bikaç test istedi..onları verıcem cmartesı günü ,sonra konusacaz..protein s, lupus antikoagülan taraması ,kolestrerol ,hscrp ve benım muhteşem insülin direncime bakmak ıstedı.. E Es3424askininaskisi kızlar siz de yaptırmıstınız sanırım bnları deıl mı ..daha arastırmadım ne olduklarını
Dün oldum cnm ögleden sonra basladı..Hayırlısı olsun canımsen adet olmuş muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?