Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım. Aynılarını yaptırdık. Bı tek lupus antikoagülan la/1 değeri hafif pozitif cikti. Sonrasında immünoloji ye yönlendirdi hoca. Orası da ANA ve romatizmal otoimmun panel testi istedi çok şükür nnegatif çıktı onlar

Bunlar ne oluyor cnm, bagısıklık ile ılgılı mı?

Kızlar hayıt otu, aslan pencesi, civan pençesi hakkında ne dusunuyosunuz? Bunları kullanıp tüp bebek yaptırsam mi dıye korkuyorum herkes kalite arttırıyo diyo

Bende yarın yaptrcam canım bu testleri

Bana doktor dedı ki bagısıklık hakkında bi bilgimiz olur en azından bagısıklığa bakmak istersek cok test var cunku

Canım ben protein s, lupus, hscrp yaptrmadım kolestrol ve insülin direncime baktrdım. İnsülin direncim normaldende düşük hatta benım onlarda sorunum cok şükür ama yaptrmadım dediğim testler bagışıklık testleri işte yanı en azından bagısıklık hakkında bılgı veren testlermiş

Kızlar hayıt otu, aslan pencesi, civan pençesi hakkında ne dusunuyosunuz? Bunları kullanıp tüp bebek yaptırsam mi dıye korkuyorum herkes kalite arttırıyo diyo
Tüp bebek öncesi deneyebilirsin bence cnm. Ben bitkisel şeylerin iyi geldiğine inanıyorum

Ay hadi bakalım belki böylesi daha iyi olur kuzum

Bunu daha oncede sormuştum sanırım kuzum ama hafif pozitif cıkmış ya ne gbi bi tedavı uygulanıcak sana. Romatizmal otoimmun panelinde neler var?

Tüp bebek öncesi deneyebilirsin bence cnm. Ben bitkisel şeylerin iyi geldiğine inanıyorum
Kuzum içi boş cıkıyo yumurtaların denılmişti tüp bebekte ondan korkuyorum ama bi arkadas bitkisel macunla hamıle kalmış bunlar varmış macunun içinde cok merak ettım

Cumartesı yaptırcam, sonra konuscaz bakalım ne dıyecek

Kuzum kalamayabilirsin tabiki benimde aynı durum ne yazıkki 8ay olacak hala kalamadım git bence doktora en azından hormon baktır yumurta takibi yaptır
Hadi ya bide senin için üzüldüm şimdi.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok dua ediyorum inşallah birgün kabul olur doktor konusunda da sağolsun herkes aynı kanıda en iyisi kürtaj olduğum doktora gitmek sanırım

Aklıma melinda- geldi, tüpe baslıcagı ay gebe kaldı, belkı bana da nasip olur doktor temkınlı ilerliyor.. Acele etmek ıstemıyor bu hosuma gidiyor ama, ben sabırsızım işte
Canım zaten yeni gonalf kullandın bir adet ara vermen gerekıyor vucut hormonu atsın diye 2. Adette başlayabılırsın tüpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…