Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Naturallen diye bi macun canım. Kuzenide 2 senedır hamıle kalamamış o da kullanmış bu ay o da hamıleymiş
Ay bosver, tedaviye baslıcak sın, hormon degerlerıni oynamasın, bazı kısılerın bozuyor hormonlarını

Kuzum içi boş cıkıyo yumurtaların denılmişti tüp bebekte ondan korkuyorum ama bi arkadas bitkisel macunla hamıle kalmış bunlar varmış macunun içinde cok merak ettım
Bende onu kullandım hamile kaldım cnm adet olursam tekrar vericem siparis. O zaman kalite problemi var kalite icin takviye kullandin mi hic cnm

Bende onu kullandım hamile kaldım cnm adet olursam tekrar vericem siparis. O zaman kalite problemi var kalite icin takviye kullandin mi hic cnm
Canım takviye verdı doktorum kullanıyorum ama tabı tüp bebek yapacagım için ekstra ne koyabılır üstüne diye arastrıyorum kalitesi iyidi daha once ama her denemede değişkenlık gosterıyomuş yumurta kalitesi Evet cok iyi dıyolar sende mi onunla hamıle kaldın deneseydın ya kuzum bi daha alıp

Aynen sanırım 1 değer ertesi gün çıktı şuan hangisi hatırlamıyorum.. diğer panel falan 9 günde çıktı yanlız..
İmmünulojıye gonderdıgı mı 9 gun? Benım de Bı deger pazartesıye kalacakmıs oyle dedı amh mı dedı tam hatırlamıyorum

Kızlar hayıt otu, aslan pencesi, civan pençesi hakkında ne dusunuyosunuz? Bunları kullanıp tüp bebek yaptırsam mi dıye korkuyorum herkes kalite arttırıyo diyo
Ben kullandım tedavimden önce hayiti

Bunu daha oncede sormuştum sanırım kuzum ama hafif pozitif cıkmış ya ne gbi bi tedavı uygulanıcak sana. Romatizmal otoimmun panelinde neler var?
Herhangi bir bagisikli sistemi hastalığı var mı diye bakılan komplike testler kuzum hepsi birbirine bağlı. Sadece antikoagülan hafif pozitif çıkınca kayıp sebebi bu olabilir dedi doktor. Bağışıklık sistemi bebeğe saldiriyormus. Hamile kalınca bakilicak yol çizilecek.. belki baskılayıcı iğne ilaç kullanılabilir pıhtılaşma ignelerine ek..

Aynen canım hayırlısı olsun en yakın zamanda nasip olur inşallah

Evet canim. İmmünolojideki testler 9 günde çıktı.. amh da geç çıkıyor..
Tmm o zaman amh pazartesıye kalacak, ilk aşılamada bakmıstı aslında ona tekrar bakalım dedı.. Bi de kagıdın uzerıne ANA yazmıs sonra dur ben de gelıyim dedı sekreterin yanına bırlıkte gıttık ona anlattı bıseyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…