Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana doktorum serum vermişti baskılayıcı canım

Pko var mı canım sende? Hayıt bir etkı ettı mı acaba
Yoo ne etki edicekki e2 değerim filan iyi çıkmıştı güzeldi yumurtalar. Bende hafif var tek taraflı dirençli pko yok canim biraz bunyeyle alakalı hayit kullanan herkesin çok iyi olacak diye birşey yok canim

İstek yaptırdığı kağıtta ANA ya tik atmismitdi ? Öyleyse immünoloji doktoruna yönlendirmede kendisi istemiş kuzum..

Adet olursam alicam cnm evet. Sen bilirsin o zaman dikkat et kullanırken

Yoo ne etki edicekki e2 değerim filan iyi çıkmıştı güzeldi yumurtalar. Bende hafif var tek taraflı dirençli pko yok canim biraz bunyeyle alakalı hayit kullanan herkesin çok iyi olacak diye birşey yok canim
Tüp bebek ilaçlarıyla kullanmadın di mi bir onceki ay kullanmaya başladın?

Aklıma melinda- geldi, tüpe baslıcagı ay gebe kaldı, belkı bana da nasip olur doktor temkınlı ilerliyor.. Acele etmek ıstemıyor bu hosuma gidiyor ama, ben sabırsızım işte
Sabırsızlığını öyle iyi anlıyorum ki..kaybettikçe daha çok içimize düşüyor o ateş..6aydır uğraşıyorum ama kayıpların öncesini de sayarsak 2 yıldır uğraşıyorum çok yıprandım sizin doğal yolla yine olur demelerine rağmen ben dayanamadım psikolojim kaldıramadı,aylardır nasıl depresyonda olduğumu sen biliyorsun.Tedaviye başlarken Allah mucizesini gösterdi,şükürler olsun. En kısa sürede herkese en sağlıklılarından gebelik nasip etsin inşallah

Pıhtılaşma tedavimi soranlar olmuştu yarın beta hcg sonucumla doktorumla konuşup soracağım şimdilik aspirinle gidiyorum ciddi bir sıkıntım olmadığı için acele etmedim.Değer çok düşük artışını ve adetin geçmesini bekleyeyim dedim, inşallah güzel olur sonu bu sefer. Dualarınızı bekliyorum

İstek yaptırdığı kağıtta ANA ya tik atmismitdi ? Öyleyse immünoloji doktoruna yönlendirmede kendisi istemiş kuzum..
Yok cnm kendı yazmıs, sonra dedı dur ben de gelıyim dedı, sekretere kendı acıkladı..

Eklentiler

• IMG_20210225_170050.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 34
Kesinlikle düşükten önce bu kadar deıldim ben de, o hissi yasadık bi kere, Allahım yeniden nasıp etsin ınsallah, saglıkla devam etsin gebeligin senın de cnm hep diyorum en cok biz kayıp yasayanlar daha cok hakedıyoruz gıbı gelıyor

Pko gorunumu olunca istemiyorlar
Yok pco lu çok fsh yuksek olan var canim amh düşük olan. Hormonlar normalse adetliyken yumurta sayımı iyise gerek görmüyorlar. Benm hala ultrasonda bulgular her doktor pko demiyor overlar normal yazıyor çoğu da

Yok pco lu çok fsh yuksek olan var canim amh düşük olan. Hormonlar normalse adetliyken yumurta sayımı iyise gerek görmüyorlar. Benm hala ultrasonda bulgular her doktor pko demiyor overlar normal yazıyor çoğu da
Yok cnm pko gorunumu olunca dedıö, zaten cpk sayıda gorundu gu ıcın ıstememıslerdır.. Benım İlk asılamada bakmıstı 1.92 cıkmıstı. Yıne bakmak ıstedı.. Bak bu asılamada da her ıkı tarafta da ilk kontrolde 5 6 var demıslerdi.. Sana hıc bakılmamasına sasırdım.. Fsh daha cok yumurta kalıtesını gosterıyor.. Sayı ile ılgılı bılgıyı amh veriyor.. Demek ki görünüm de cpk yumurta görmüş gerek görmemiş

Kritik görmediler demekki canim bana gittiğim hiçbir doktor bakmadı zaten amh hemen bakılmaz belirleyici olan hormonlar yumurtlama sayım vs canim. İnşallah iyidir sayı da bilmiyorum ki ben çift yumurta ikiziyim annemde de fazla var sanirim
Aynen öyle gördükleri içindir zaten belli oluyor amh düşük olunca tedavi de vs
amh düşük olursa fsh da genel bozulur yüksek cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…