Senın amh kac cnm?29 yumurtadan 26 si olgun çıktı 17 tane dollendi
Bana doktorum serum vermişti baskılayıcı canımHerhangi bir bagisikli sistemi hastalığı var mı diye bakılan komplike testler kuzum hepsi birbirine bağlı. Sadece antikoagülan hafif pozitif çıkınca kayıp sebebi bu olabilir dedi doktor. Bağışıklık sistemi bebeğe saldiriyormus. Hamile kalınca bakilicak yol çizilecek.. belki baskılayıcı iğne ilaç kullanılabilir pıhtılaşma ignelerine ek..
Amh yaptırmadık canim gerek duymadıkSenın amh kac cnm?
Aynen immünoloji doktoruda serum tedavisi uygulanır dedi..Bana doktorum serum vermişti baskılayıcı canım
Yoo ne etki edicekki e2 değerim filan iyi çıkmıştı güzeldi yumurtalar. Bende hafif var tek taraflı dirençli pko yok canim biraz bunyeyle alakalı hayit kullanan herkesin çok iyi olacak diye birşey yok canimPko var mı canım sende? Hayıt bir etkı ettı mı acaba
Yok canım doktor 3 ay dinlen dedi polip sonrası. Biraz büyük olduğu için dinlendirelim rahmini sonra başlayalım diye konuştuk..Siz bu ay baslıyor musunuz sımdı
İstek yaptırdığı kağıtta ANA ya tik atmismitdi ? Öyleyse immünoloji doktoruna yönlendirmede kendisi istemiş kuzum..Tmm o zaman amh pazartesıye kalacak, ilk aşılamada bakmıstı aslında ona tekrar bakalım dedı.. Bi de kagıdın uzerıne ANA yazmıs sonra dur ben de gelıyim dedı sekreterin yanına bırlıkte gıttık ona anlattı bıseyler..
Adet olursam alicam cnm evet. Sen bilirsin o zaman dikkat et kullanırkenCanım takviye verdı doktorum kullanıyorum ama tabı tüp bebek yapacagım için ekstra ne koyabılır üstüne diye arastrıyorum kalitesi iyidi daha once ama her denemede değişkenlık gosterıyomuş yumurta kalitesiEvet cok iyi dıyolar sende mi onunla hamıle kaldın deneseydın ya kuzum bi daha alıp
Tüp bebek ilaçlarıyla kullanmadın di mi bir onceki ay kullanmaya başladın?Yoo ne etki edicekki e2 değerim filan iyi çıkmıştı güzeldi yumurtalar. Bende hafif var tek taraflı dirençli pko yok canim biraz bunyeyle alakalı hayit kullanan herkesin çok iyi olacak diye birşey yok canim
Hayır ilaçla kullanmam ben öyle şeyleri önceki ay kullandım ilaçlarla birşey kullanma sakın.Tüp bebek ilaçlarıyla kullanmadın di mi bir onceki ay kullanmaya başladın?
Sabırsızlığını öyle iyi anlıyorum ki..kaybettikçe daha çok içimize düşüyor o ateş..6aydır uğraşıyorum ama kayıpların öncesini de sayarsak 2 yıldır uğraşıyorum çok yıprandım sizin doğal yolla yine olur demelerine rağmen ben dayanamadım psikolojim kaldıramadı,aylardır nasıl depresyonda olduğumu sen biliyorsun.Tedaviye başlarken Allah mucizesini gösterdi,şükürler olsun. En kısa sürede herkese en sağlıklılarından gebelik nasip etsin inşallahAklımamelinda- geldi, tüpe baslıcagı ay gebe kaldı, belkı bana da nasip olur doktor temkınlı ilerliyor.. Acele etmek ıstemıyor bu hosuma gidiyor ama, ben sabırsızım işte
Korunma onerdı mı pekı..Yok canım doktor 3 ay dinlen dedi polip sonrası. Biraz büyük olduğu için dinlendirelim rahmini sonra başlayalım diye konuştuk..
Yok cnm kendı yazmıs, sonra dedı dur ben de gelıyim dedı, sekretere kendı acıkladı..İstek yaptırdığı kağıtta ANA ya tik atmismitdi ? Öyleyse immünoloji doktoruna yönlendirmede kendisi istemiş kuzum..
Pko gorunumu olunca istemiyorlarAmh yaptırmadık canim gerek duymadık
Fsh geçen 3 tü önceki 6 iydi
Kesinlikle düşükten önce bu kadar deıldim ben de, o hissi yasadık bi kere, Allahım yeniden nasıp etsin ınsallah, saglıkla devam etsin gebeligin senın de cnmSabırsızlığını öyle iyi anlıyorum ki..kaybettikçe daha çok içimize düşüyor o ateş..6aydır uğraşıyorum ama kayıpların öncesini de sayarsak 2 yıldır uğraşıyorum çok yıprandım sizin doğal yolla yine olur demelerine rağmen ben dayanamadım psikolojim kaldıramadı,aylardır nasıl depresyonda olduğumu sen biliyorsun.Tedaviye başlarken Allah mucizesini gösterdi,şükürler olsun. En kısa sürede herkese en sağlıklılarından gebelik nasip etsin inşallah
Pıhtılaşma tedavimi soranlar olmuştu yarın beta hcg sonucumla doktorumla konuşup soracağım şimdilik aspirinle gidiyorum ciddi bir sıkıntım olmadığı için acele etmedim.Değer çok düşük artışını ve adetin geçmesini bekleyeyim dedim, inşallah güzel olur sonu bu sefer. Dualarınızı bekliyorum
Yok pco lu çok fsh yuksek olan var canim amh düşük olan. Hormonlar normalse adetliyken yumurta sayımı iyise gerek görmüyorlar. Benm hala ultrasonda bulgular her doktor pko demiyor overlar normal yazıyor çoğu daPko gorunumu olunca istemiyorlar
Yok cnm pko gorunumu olunca dedıö, zaten cpk sayıda gorundu gu ıcın ıstememıslerdır.. Benım İlk asılamada bakmıstı 1.92 cıkmıstı. Yıne bakmak ıstedı.. Bak bu asılamada da her ıkı tarafta da ilk kontrolde 5 6 var demıslerdi.. Sana hıc bakılmamasına sasırdım.. Fsh daha cok yumurta kalıtesını gosterıyor.. Sayı ile ılgılı bılgıyı amh veriyor.. Demek ki görünüm de cpk yumurta görmüş gerek görmemişYok pco lu çok fsh yuksek olan var canim amh düşük olan. Hormonlar normalse adetliyken yumurta sayımı iyise gerek görmüyorlar. Benm hala ultrasonda bulgular her doktor pko demiyor overlar normal yazıyor çoğu da
Kritik görmediler demekki canim bana gittiğim hiçbir doktor bakmadı zaten amh hemen bakılmaz belirleyici olan hormonlar yumurtlama sayım vs canim. İnşallah iyidir sayı da bilmiyorum ki ben çift yumurta ikiziyim annemde de fazla var sanirimYok cnm pko gorunumu olunca dedıö, zaten cpk sayıda gorundu gu ıcın ıstememıslerdır.. Benım İlk asılamada bakmıstı 1.92 cıkmıstı. Yıne bakmak ıstedı.. Bak bu asılamada da her ıkı tarafta da ilk kontrolde 5 6 var demıslerdi.. Sana hıc bakılmamasına sasırdım.. Fsh daha cok yumurta kalıtesını gosterıyor.. Sayı ile ılgılı bılgıyı amh veriyor.. Demek ki görünüm de cpk yumurta görmüş gerek görmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?