Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten 20 kusur yumurta varsa amh da yuksektir

Reactions: H M
Senin testlerini bende yaptırdım normal çıktı genetige baktirirken istenmişti inşallah seninde öyle çıkar hayırlısıyla canim benim
İnsallah canım, aslında bugun verebilirdim kanı doktor ac mısın diye sordu, sabah bi tane muz yedim dedim, aaaahh ah o muz yuzunden cumartesı bıdaha gıdıcem hastaneye

İnsallah canım, aslında bugun verebilirdim kanı doktor ac mısın diye sordu, sabah bi tane muz yedim dedim, aaaahh ah o muz yuzunden cumartesı bıdaha gıdıcem hastaneye
Bu testlerden sorami başlayacaksın öbür ay yani

Aklıma @melinda- geldi, tüpe baslıcagı ay gebe kaldı, belkı bana da nasip olur doktor temkınlı ilerliyor.. Acele etmek ıstemıyor bu hosuma gidiyor ama, ben sabırsızım işte
İnşallah öyle olur canım, bende öyle hamile kalmıştım, ortada birsürü emek var kuzum birsürü ilaç kullanılıyor, yumurta toplama vs. Yani kolay değil herşeye bakmak istiyorlar önlem amaçlı.

Benım bi arkadas kullandı otları içeren macun şimdi hamıle kaldı aklım karısık, tüp bebekcıler zaten otlardan uzak duruyo
Kuzum herkeste aynı etkiyi yapmıyor o yüzden bence doktorlar yanaşmıyor. Mesela soğan kürü bazı insanlara çok faydalı bazılarının rahmini inceltiyormuş. Yani tüp bebeğe uzun vakit varsa bence bunlar denenebilir sağlık amaçlı.

Nasılsınız kızlar napıyosunuz, ben evde iş güç Bi türlü girip okuyamıyorum ne zamandır, Bi gün girmesem özlüyorum sizi

İnşallah öyle olur canım, bende öyle hamile kalmıştım, ortada birsürü emek var kuzum birsürü ilaç kullanılıyor, yumurta toplama vs. Yani kolay değil herşeye bakmak istiyorlar önlem amaçlı.
Evet cnm, aceleye getirmiyor temkınlı gıdıyoruz

Valla genetikçi normal dedi. Ben hiç araştırmadım bunlari riskli mi değil mi bilmiyorum canim.. bi kaç haftaya kadın doğum doktoruma gidicem O nasıl yorumlayacak iğne ilaç gerekli mi bilmiyorum doğrusu.
Ay yanlış okumuşum senin yazdığın genler normal çıkmış demi
Aslında iyi olmuş o değerleri tek tek anlamını bilmiyorum ama pıhtılaşma araştırırken baya önemli olduğunu okumuştum
Yaaa inşallah güzel ilerler inan aklıma geldikçe dua ediyorum birde sen sağlıkla kalp atışını duydum kızlar desen şurada
Bugun hastanede bana düşük yaptıran asıstanla karsılastım, bi tuhaf oldum onu görünce, bana gülümsedi..
Ya ben de kendi doktorumdan çok memnun olmama rağmen her oraya gittiğimde sanki çok açmışım gibi elim ayağım titreyip midem bulanıyor terliyorum bunu doktor da fark etti,inşallah gebe kalıp kürtaj olduğun haftayı atlayınca gececek bu dedi

Evet kuzum normal çıkmış.

Canım nisanda gibi gorunuyo tüp bebek tedavım evet bende direk doktordan duydum herkese olmuyo yapmayın diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…