Zaten 20 kusur yumurta varsa amh da yuksektirKritik görmediler demekki canim bana gittiğim hiçbir doktor bakmadı zaten amh hemen bakılmaz belirleyici olan hormonlar yumurtlama sayım vs canim. İnşallah iyidir sayı da bilmiyorum ki ben çift yumurta ikiziyim annemde de fazla var sanirim
Aynen öyle gördükleri içindir zaten belli oluyor amh düşük olunca tedavi de vs
amh düşük olursa fsh da genel bozulur yüksek cikar
Senin testlerini bende yaptırdım normal çıktı genetige baktirirken istenmişti inşallah seninde öyle çıkar hayırlısıyla canim benimZaten 20 kusur yumurta varsa amh da yuksektir
İnsallah canım, aslında bugun verebilirdim kanı doktor ac mısın diye sordu, sabah bi tane muz yedim dedim, aaaahh ah o muz yuzunden cumartesı bıdaha gıdıcem hastaneyeSenin testlerini bende yaptırdım normal çıktı genetige baktirirken istenmişti inşallah seninde öyle çıkar hayırlısıyla canim benim
Bu testlerden sorami başlayacaksın öbür ay yaniİnsallah canım, aslında bugun verebilirdim kanı doktor ac mısın diye sordu, sabah bi tane muz yedim dedim, aaaahh ah o muz yuzunden cumartesı bıdaha gıdıcem hastaneye
Evet, oyle gorunuyor cnm, cumartesı testlerden sonra konuscaz tekrarBu testlerden sorami başlayacaksın öbür ay yani
Pek yakında insallahMucizelerimizi bekliyoruz
İnşallah öyle olur canım, bende öyle hamile kalmıştım, ortada birsürü emek var kuzum birsürü ilaç kullanılıyor, yumurta toplama vs. Yani kolay değil herşeye bakmak istiyorlar önlem amaçlı.Aklıma @melinda- geldi, tüpe baslıcagı ay gebe kaldı, belkı bana da nasip olurdoktor temkınlı ilerliyor.. Acele etmek ıstemıyor bu hosuma gidiyor ama, ben sabırsızım işte
Kuzum herkeste aynı etkiyi yapmıyor o yüzden bence doktorlar yanaşmıyor. Mesela soğan kürü bazı insanlara çok faydalı bazılarının rahmini inceltiyormuş. Yani tüp bebeğe uzun vakit varsa bence bunlar denenebilir sağlık amaçlı.Benım bi arkadas kullandı otları içeren macun şimdi hamıle kaldı aklım karısık, tüp bebekcıler zaten otlardan uzak duruyo
Polip mi çıktı canım tüp tedavisi sonrası?Yok canım doktor 3 ay dinlen dedi polip sonrası. Biraz büyük olduğu için dinlendirelim rahmini sonra başlayalım diye konuştuk..
Evet cnm, aceleye getirmiyor temkınlı gıdıyoruzİnşallah öyle olur canım, bende öyle hamile kalmıştım, ortada birsürü emek var kuzum birsürü ilaç kullanılıyor, yumurta toplama vs. Yani kolay değil herşeye bakmak istiyorlar önlem amaçlı.
Ay yanlış okumuşum senin yazdığın genler normal çıkmış demiValla genetikçi normal dedi. Ben hiç araştırmadım bunlari riskli mi değil mi bilmiyorum canim.. bi kaç haftaya kadın doğum doktoruma gidicem O nasıl yorumlayacak iğne ilaç gerekli mi bilmiyorum doğrusu.
Aslında iyi olmuş o değerleri tek tek anlamını bilmiyorum ama pıhtılaşma araştırırken baya önemli olduğunu okumuştumkızlar ben de bugun doktora gittim,tüpe geçmiyoruz bu ay ,bikaç test istedi..onları verıcem cmartesı günü ,sonra konusacaz..protein s, lupus antikoagülan taraması ,kolestrerol ,hscrp ve benım muhteşem insülin direncime bakmak ıstedı.. E Es3424askininaskisi kızlar siz de yaptırmıstınız sanırım bnları deıl mı ..daha arastırmadım ne olduklarını
Yaaa inşallah güzel ilerler inan aklıma geldikçe dua ediyorum birde sen sağlıkla kalp atışını duydum kızlar desen şuradaSabırsızlığını öyle iyi anlıyorum ki..kaybettikçe daha çok içimize düşüyor o ateş..6aydır uğraşıyorum ama kayıpların öncesini de sayarsak 2 yıldır uğraşıyorum çok yıprandım sizin doğal yolla yine olur demelerine rağmen ben dayanamadım psikolojim kaldıramadı,aylardır nasıl depresyonda olduğumu sen biliyorsun.Tedaviye başlarken Allah mucizesini gösterdi,şükürler olsun. En kısa sürede herkese en sağlıklılarından gebelik nasip etsin inşallah
Pıhtılaşma tedavimi soranlar olmuştu yarın beta hcg sonucumla doktorumla konuşup soracağım şimdilik aspirinle gidiyorum ciddi bir sıkıntım olmadığı için acele etmedim.Değer çok düşük artışını ve adetin geçmesini bekleyeyim dedim, inşallah güzel olur sonu bu sefer. Dualarınızı bekliyorum
Ya ben de kendi doktorumdan çok memnun olmama rağmen her oraya gittiğimde sanki çok açmışım gibi elim ayağım titreyip midem bulanıyor terliyorum bunu doktor da fark etti,inşallah gebe kalıp kürtaj olduğun haftayı atlayınca gececek bu dediBugun hastanede bana düşük yaptıran asıstanla karsılastım, bi tuhaf oldum onu görünce, bana gülümsedi..
Evet kuzum normal çıkmış.Ay yanlış okumuşum senin yazdığın genler normal çıkmış demi
Aslında iyi olmuş o değerleri tek tek anlamını bilmiyorum ama pıhtılaşma araştırırken baya önemli olduğunu okumuştum
Yaaa inşallah güzel ilerler inan aklıma geldikçe dua ediyorum birde sen sağlıkla kalp atışını duydum kızlar desen şurada
Ya ben de kendi doktorumdan çok memnun olmama rağmen her oraya gittiğimde sanki çok açmışım gibi elim ayağım titreyip midem bulanıyor terliyorum bunu doktor da fark etti,inşallah gebe kalıp kürtaj olduğun haftayı atlayınca gececek bu dedi
Ay tamam o zaman normal yazdığını okumamışımEvet kuzum normal çıkmış.
Yok canım tüp bebeğe başlayacaklar farketti doktorum..Polip mi çıktı canım tüp tedavisi sonrası?
Anladım canım ANA yi da kendisi istemiş. Hayırlı sonuçlar olsun bakalımYok cnm kendı yazmıs, sonra dedı dur ben de gelıyim dedı, sekretere kendı acıkladı..
Evet bu ay korunun sonrasında bırakın dedi..Korunma onerdı mı pekı..
Canım nisanda gibi gorunuyo tüp bebek tedavım evet bende direk doktordan duydum herkese olmuyo yapmayın diyoduKuzum herkeste aynı etkiyi yapmıyor o yüzden bence doktorlar yanaşmıyor. Mesela soğan kürü bazı insanlara çok faydalı bazılarının rahmini inceltiyormuş. Yani tüp bebeğe uzun vakit varsa bence bunlar denenebilir sağlık amaçlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?