Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüp bebekte doktorlar fsh a bıle bakmıyo direk bakıyo o ay başlıyo aslında fsh da kaliteyı gostermıyomuş doktora sormuştum ben fsh strestende artar yedgndende artar ya da azalır gercekte kaliteyı bılemeyız dedi tüp bebegın avantajı işte burda devreye gırıyo yumurtanın kalitesını goruyolar, kaç adet toplandgnı goruyolar cunku yumurtaların bazıları boş cıkıyo ya da dolu oluyo fakat olgun olmuyo. Gercekten tüp bebek surecı streslı bi sürec

Doktoruma da soyledım aynı seylerı bıdaha yasamak ıstemıyorum diye, o yuzden genetik testı verdım ilk düşükte bi sebebi varsa bilelim ona göre yön verelim diye..
Bende 17 aralıkta oldum 16 martta gidip kan verecem genetik test için aynı senin gibi düşünüyorum

Ah inşallah canım Hayal gibi geliyor o günler, inşallah nasip olur yazmak

Ben de doktoruma her gidişimde çok kötü oluyorum bacaklarım elim ayağım titriyor, inşallah güzel günler yaşadığımızda unutacağız o günleri

Hiç hayal gibi gelmesin içinde korku olsa da elinden geldiğince anı yaşa hak ettin bunuRabbim hepimize güzel şeyler yaşatır inşallah

Yok canım tüp bebeğe başlayacaklar farketti doktorum..
Bende tüp tedavisi sonrası olmuştu canım ondan sordum bana ameliyat olman lazım demişti çok demişti poliplerin. Bende ameliyat olmadım 3 ay bekledim 3. Ay ameliyat olmak için adeti bekliyordum hamile kalmışım inşallah seninde öyle olur. Poliple hamile kalınca düşebiliyormuş bebek çok korkmuştum, ama Poliple kaybolmuş. Demekki kaybolabiliyor dedim.

Tüp tedavınden sonra kendılıgınden mı hamıle kaldın canm

Canım nisanda gibi gorunuyo tüp bebek tedavım evet bende direk doktordan duydum herkese olmuyo yapmayın diyodu
Nisan a çok yok kuzum deneme o zaman Bi terslik olmasın şimdi, iyiii az kalmııış güzel haberlerini duyarız inşallah

Tüp tedavınden sonra kendılıgınden mı hamıle kaldın canm
Evet kuzum şaka gibiydi, tam ameliyat olmayı beklediğim ay, 6 haftalıktı öğrendiğimde bişey yoktur diye kanı verip 3 gün arayıp sormadım sağlık ocağını. Rabbim Nasib etti 4 yıl sonra, ameliyat olup iyileşip 2 3 at sonra transfer düşünüyordum. Rabbim ol dedi oldu sonsuz sınırsız şükürler olsun..

Haa tüp tedavınde transfer olmadın hıc o zamanne guzel ya, dondurulmuş embrıyo lar hazır o zaman senın

Haa tüp tedavınde transfer olmadın hıc o zamanne guzel ya, dondurulmuş embrıyo lar hazır o zaman senın
Evet, yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim Allah kendiliğinden Nasib etti. Kızım doğduktan sonra iptal ettik onları kuzum.. Benim için zor bir karardı.. Ama kendiliğinden hamile kalınca hemde en imkansız denilen durumda, doktorda bize yüzde 65 demişti tutma ihtimali için, sperm kalitesinden ötürü. Bi sebepten işte oluyor diye 2 embriyo olmuştu zaten 1. Kalitede kuzum. Vazgeçtik.

Yumurtalıkları harekete gecırmıs demek kı ılaclar Rabbım bagıslasın evladını.. İnsallah tatlı bi kardeşi de olur kendılıgınden

5 sezon deıl mıydı, ama son sezonu yabancı dızı sitesinden izledim.. Netflıxte yok.. Zaten dizi bitirdiğimde mutlaka bakıyorum devamı var mı diye, netflxe sonradan geliyor
5. Sezonu bende başka siteden izleyim o zmn. 6 diye duydum. Sen 5 i izleyince olaylar bitti ise 5 tir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…