Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtalıkları harekete gecırmıs demek kı ılaclar Rabbım bagıslasın evladını.. İnsallah tatlı bi kardeşi de olur kendılıgınden
Allah razı olsun kuzum, o sıra sağlıklı beslenmiştim d vitamini ve Folik asit kullanmıştım kuzu hazırlıklıydım yani. Amiin inşallah kuzum. Tekrar hamile kalabildiğime çok sevindim kızımdan sonra, biraz daha kendime geldim. Allah sana da en güzelinden Nasib etsin aminn

Yaaa The crown da da giyıyorlar etkinliklerde, halbukı iskocya ingilizlerin sömürgesi, etkılenmısler demek ki o muhtesem eteklerden
Bizim lisenin eteklerine benziyor yeminle kareli kareli , crownu da izlemedim onuda sıraya alayım. Etkilenmemek mümkün değil cağnııım

Ben de d vitamınını aklıma estıkce alıyorum

Bizim lisenin eteklerine benziyor yeminle kareli kareli , crownu da izlemedim onuda sıraya alayım. Etkilenmemek mümkün değil cağnııım
Bizimki de oyleydı gri kırmızı renkler vardı..
Crown u da seversin, gercek olaylar.. Ben suan deli gıbı youtube da kraliyet videolarını ızlıyorum, Diana yla ılgılı 10 video izlemişimdir

Son düzenleme:
Bizimki de oyleydı gri kırmızı renkler vardı..
Crown u da seversin, gercek olaylar.. Ben suan deli gıbı youtube da kraliyet videolarını ızlıyorum, Diana yla ılgılı 10 video izlemişimdir
outlander ı bitirmem baya zaman alacak gibi kuzum bakalım onu da izlerim ama, gerçek olayları seviyorum. Bakarsın bende kendimi Diana izlerken bulurum

Maşallah canım. Benim almamız lazım dedi o yüzden histeroskopi oldum .. bu ay korunduk bakalım. İnşallah benim de bebegim gelecek ay sağlıkla devam edecek şekilde tutunur bana hatta hepimize

Maşallah canım. Benim almamız lazım dedi o yüzden histeroskopi oldum .. bu ay korunduk bakalım. İnşallah benim de bebegim gelecek ay sağlıkla devam edecek şekilde tutunur bana hatta hepimize
Amin kuzum aminn inşallah demek sen oldun bende olmayacaksın sandım, inşallah hemen düzelir toparlar rahmin de sağlıkla tutunur minnoşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…