Allah razı olsun kuzum, o sıra sağlıklı beslenmiştim d vitamini ve Folik asit kullanmıştım kuzu hazırlıklıydım yani. Amiin inşallah kuzum. Tekrar hamile kalabildiğime çok sevindim kızımdan sonra, biraz daha kendime geldim. Allah sana da en güzelinden Nasib etsin aminnYumurtalıkları harekete gecırmıs demek kı ılaclarRabbım bagıslasın evladını.. İnsallah tatlı bi kardeşi de olur kendılıgınden
Bizim lisenin eteklerine benziyor yeminle kareli kareliYaaaThe crown da da giyıyorlar etkinliklerde, halbukı iskocya ingilizlerin sömürgesi, etkılenmısler demek ki o muhtesem eteklerden
Ölümlerini göstermedi, amerikaya yerlesiyolar 5.sezonda5. Sezonu bende başka siteden izleyim o zmn. 6 diye duydum. Sen 5 i izleyince olaylar bitti ise 5 tir belki
Ben de d vitamınını aklıma estıkce alıyorumAllah razı olsun kuzum, o sıra sağlıklı beslenmiştim d vitamini ve Folik asit kullanmıştım kuzu hazırlıklıydım yani. Amiin inşallah kuzum. Tekrar hamile kalabildiğime çok sevindim kızımdan sonra, biraz daha kendime geldim. Allah sana da en güzelinden Nasib etsin aminn
Bizimki de oyleydıBizim lisenin eteklerine benziyor yeminle kareli kareli, crownu da izlemedim onuda sıraya alayım. Etkilenmemek mümkün değil cağnııım
Allah razı olsun kuzum, o sıra sağlıklı beslenmiştim d vitamini ve Folik asit kullanmıştım kuzu hazırlıklıydım yani. Amiin inşallah kuzum. Tekrar hamile kalabildiğime çok sevindim kızımdan sonra, biraz daha kendime geldim. Allah sana da en güzelinden Nasib etsin aminn.
Abenim evdeki bitti sağlık ocağına gidince alim diyorum ama, en iyisi eczaneden alayım bitaneBen de d vitamınını aklıma estıkce alıyorum
outlander ı bitirmem baya zaman alacak gibi kuzum bakalımBizimki de oyleydıgri kırmızı renkler vardı..
Crown u da seversin, gercek olaylar.. Ben suan deli gıbı youtube da kraliyet videolarını ızlıyorum, Diana yla ılgılı 10 video izlemişimdir
Maşallah canım.Bende tüp tedavisi sonrası olmuştu canım ondan sordum bana ameliyat olman lazım demişti çok demişti poliplerin. Bende ameliyat olmadım 3 ay bekledim 3. Ay ameliyat olmak için adeti bekliyordum hamile kalmışıminşallah seninde öyle olur. Poliple hamile kalınca düşebiliyormuş bebek çok korkmuştum, ama Poliple kaybolmuş. Demekki kaybolabiliyor dedim.
Amin kuzum aminn inşallahMaşallah canım.Benim almamız lazım dedi o yüzden histeroskopi oldum .. bu ay korunduk bakalım. İnşallah benim de bebegim gelecek ay sağlıkla devam edecek şekilde tutunur bana hatta hepimize
Güzel düşün kuzu, çok haklısın böyle düşünmekle ama inan elimizde değil.. Allah büyük tevekkül etBanada niyeyse bu tedirginlik doğuma kadar geçmeyecekmiş gibi geliyor sürekli kalbi atıyomu acaba modundayım
Kan pıhtılaşma işi beni paranoyak ettiGüzel düşün kuzu, çok haklısın böyle düşünmekle ama inan elimizde değil.. Allah büyük tevekkül et
Kuzu şeytan heryerde dolaşıyor, onu takmıcaksın, yüz verme.. Defolur gider..Allaha emanet diyorum aklıma kötü şeyler geldikçe Allahtan çok mu sevip düşüneceksin bırak Allaha diyorum ama oo geberesice şeytan beni yokluyo :)
Diana ya cok uzuldum ama yaoutlander ı bitirmem baya zaman alacak gibi kuzum bakalımonu da izlerim ama, gerçek olayları seviyorum. Bakarsın bende kendimi Diana izlerken bulurum
İnşallah güzel düşünücez herşey çoook güzel olucakKuzu şeytan heryerde dolaşıyor, onu takmıcaksın, yüz verme.. Defolur gider..
Güzel düşün güzel olsun
Hah şöyleİnşallah güzel düşünücez herşey çoook güzel olucak
Son 6Hah şöyleçok şükür saglıklısınız, eylulde ne kaldı şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?