İnşallah artık bebeklerımıze kavusuruzdaNisan a çok yok kuzum deneme o zamanBi terslik olmasın şimdi, iyiii az kalmııış güzel haberlerini duyarız inşallah
Bugün kan verecek misin diye soracaktım ben de..Mart ayında inşallah güzel haberini alırız dualarım seninleBen de test yaptım az önce tabii ki tertemiz bir negatifdemek ki neymiş 2,39 bile bişey ifade etmiyormuş.. Yarın ya da öbür gün regl olurum. Yeni ay, yeni umutlar..
İnşallah hepimiz o muhteşem haberlerle dolduralım burayı. Çok sağol tatlım ben de duacınızımBugün kan verecek misin diye soracaktım ben de..Mart ayında inşallah güzel haberini alırız dualarım seninle
Oldum çünkü çok şikayetlerim oldu.Ara kanama bel ağrısı yaptı bende.. Doktorum histeroskopi dedi. Meğerse boyutu 2cm e kadar ulaşmış o yüzden rahim dinlensin boyutu büyüktü aldığım şeyin dedi..Aminn inşallah canimcimAmin kuzum aminn inşallahdemek sen oldun bende olmayacaksın sandım, inşallah hemen düzelir toparlar rahmin de sağlıkla tutunur minnoşun.
Geçmiş olsun canım.. benim burdan bi arkadaşım düşük sonrası adet olmadan gebe kaldı. Yumurta takibi filan yaptı. Değerlendirdi ve oldu. Şükür iyide gidiyor gebeliğiSelamlar,
18 gün önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için. İlk adeti olmadan hamile kalan oldu mu? Çok korkuyorum ya olursa yine kaybedersem ya da yanlışlıkla erkenden hamile kalırsam da yaşamazsa diye. Bir yanım hemen olsun isterken bir yanım çok korkuyor
Aramıza hoşgeldin. Öncelikle geçmiş olsunSelamlar,
18 gün önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için. İlk adeti olmadan hamile kalan oldu mu? Çok korkuyorum ya olursa yine kaybedersem ya da yanlışlıkla erkenden hamile kalırsam da yaşamazsa diye. Bir yanım hemen olsun isterken bir yanım çok korkuyor
Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Bizlere de hayırlısıyla. Psikolojik olarak çok etkilendimGeçmiş olsun canım.. benim burdan bi arkadaşım düşük sonrası adet olmadan gebe kaldı. Yumurta takibi filan yaptı. Değerlendirdi ve oldu. Şükür iyide gidiyor gebeliği
Hoş buldum canım benim teşekkür ederimAramıza hoşgeldin. Öncelikle geçmiş olsunhiç kimseye tekrar yaşatmasın allah.
İlk ay mutlaka korunun, sakin ihmal etmeyin. Rahmin kendini toparlamak için zamana ihtiyacı var. Şu an hamile kalmak istesen bile bebeğin tutunabileceği kadar sağlıklı bi ortam oluşmamıştır henüz, daha çok yeni. Ama ilk adetten sonra toparlanma ihtimali çok yüksek. Yani uzak değil umut dolu günler.
Ben ilk adetten sonra doktor kontrolüne gittiğimde bana rahim toparlamış korunmayı bırakabilirsin demişti. Sen de bi muayene olursun kürtaj kanaması bitip bi sonraki ay adet olup bittikten sonra
Inan korkularını hepimiz yaşadık burda. Ama vakti gelince heyecan tekrar başlıyor
Erken yumurtlamış olabilir misin canım?Merhaba kızlar bata 9 gün var dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım. Üstteki geçen aya ait alttaki bugüne, hemen 2-3 dakikada böyle bir çizgi oluştu, sizce bu kadar erken belli olur mu ya da test mi bozuk yardımcı olur musunuz
Haa doğru canım rahatsız etmiş seni, kimisinde böyle sıkıntı yaparmış. Çok geçmiş olsun.Oldum çünkü çok şikayetlerim oldu.Ara kanama bel ağrısı yaptı bende.. Doktorum histeroskopi dedi. Meğerse boyutu 2cm e kadar ulaşmış o yüzden rahim dinlensin boyutu büyüktü aldığım şeyin dedi..Aminn inşallah canimcim
Sen elinden geleni yapıyorsun kuzum daha ne olsunKan pıhtılaşma işi beni paranoyak etti
İnşallahhhh olur bu ayyyBen de test yaptım az önce tabii ki tertemiz bir negatifdemek ki neymiş 2,39 bile bişey ifade etmiyormuş.. Yarın ya da öbür gün regl olurum. Yeni ay, yeni umutlar..
Yumurtlamayı takip etmemiştim ama telefondaki aplikasyona göre 20 şubat yumurtlama günüm olarak gösteriyorduErken yumurtlamış olabilir misin canım?
Aaa hiç duymamıştım böyle, maşallahGeçmiş olsun canım.. benim burdan bi arkadaşım düşük sonrası adet olmadan gebe kaldı. Yumurta takibi filan yaptı. Değerlendirdi ve oldu. Şükür iyide gidiyor gebeliği
Erken yumurtlamış olabilirsin benceYumurtlamayı takip etmemiştim ama telefondaki aplikasyona göre 20 şubat yumurtlama günüm olarak gösteriyordu
Hiç bilgim yok kuzum bakim bendeDiana ya cok uzuldum ama yakadın neler çekmiş
Hepimiz çok etkilendik canim. Zamnla iyi olursun ama geçmiyor tabiRabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Bizlere de hayırlısıyla. Psikolojik olarak çok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?