Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de test yaptım az önce tabii ki tertemiz bir negatif demek ki neymiş 2,39 bile bişey ifade etmiyormuş.. Yarın ya da öbür gün regl olurum. Yeni ay, yeni umutlar..
Bugün kan verecek misin diye soracaktım ben de..Mart ayında inşallah güzel haberini alırız dualarım seninle

Selamlar,
18 gün önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için. İlk adeti olmadan hamile kalan oldu mu? Çok korkuyorum ya olursa yine kaybedersem ya da yanlışlıkla erkenden hamile kalırsam da yaşamazsa diye. Bir yanım hemen olsun isterken bir yanım çok korkuyor

Amin kuzum aminn inşallah demek sen oldun bende olmayacaksın sandım, inşallah hemen düzelir toparlar rahmin de sağlıkla tutunur minnoşun.
Oldum çünkü çok şikayetlerim oldu.Ara kanama bel ağrısı yaptı bende.. Doktorum histeroskopi dedi. Meğerse boyutu 2cm e kadar ulaşmış o yüzden rahim dinlensin boyutu büyüktü aldığım şeyin dedi..Aminn inşallah canimcim

Geçmiş olsun canım.. benim burdan bi arkadaşım düşük sonrası adet olmadan gebe kaldı. Yumurta takibi filan yaptı. Değerlendirdi ve oldu. Şükür iyide gidiyor gebeliği

Aramıza hoşgeldin. Öncelikle geçmiş olsun hiç kimseye tekrar yaşatmasın allah.

İlk ay mutlaka korunun, sakin ihmal etmeyin. Rahmin kendini toparlamak için zamana ihtiyacı var. Şu an hamile kalmak istesen bile bebeğin tutunabileceği kadar sağlıklı bi ortam oluşmamıştır henüz, daha çok yeni. Ama ilk adetten sonra toparlanma ihtimali çok yüksek. Yani uzak değil umut dolu günler.

Ben ilk adetten sonra doktor kontrolüne gittiğimde bana rahim toparlamış korunmayı bırakabilirsin demişti. Sen de bi muayene olursun kürtaj kanaması bitip bi sonraki ay adet olup bittikten sonra

Inan korkularını hepimiz yaşadık burda. Ama vakti gelince heyecan tekrar başlıyor

Hoş buldum canım benim teşekkür ederim
ayın 6sında doktora gidicem bende inşallah güzel şeyler duyarım. Güzel günler yakın ama zaman hiç geçmiyor gibi geliyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıklıca inşallah

Merhaba kızlar bata 9 gün var dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım. Üstteki geçen aya ait alttaki bugüne, hemen 2-3 dakikada böyle bir çizgi oluştu, sizce bu kadar erken belli olur mu ya da test mi bozuk yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 17FD3E74-5AC2-425B-90B1-F4FD54748A60.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 43
Erken yumurtlamış olabilir misin canım?

Haa doğru canım rahatsız etmiş seni, kimisinde böyle sıkıntı yaparmış. Çok geçmiş olsun.

Ben de test yaptım az önce tabii ki tertemiz bir negatif demek ki neymiş 2,39 bile bişey ifade etmiyormuş.. Yarın ya da öbür gün regl olurum. Yeni ay, yeni umutlar..
İnşallahhhh olur bu ayyy ya 2, 39 bile umutlandırıyor değil mi ben hep 0,00 a alışkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…