- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Aaa hiç duymamıştım böyle, maşallah
Yanı ya siz erken yumurtladınız, ya test yanlış. 9 gün önce çıkmasına imkan yok. Bence iyi düşünelim erken yumurtlama oldu diyeMerhaba kızlar bata 9 gün var dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım. Üstteki geçen aya ait alttaki bugüne, hemen 2-3 dakikada böyle bir çizgi oluştu, sizce bu kadar erken belli olur mu ya da test mi bozuk yardımcı olur musunuz
O zmn kan verin bence gebesinizYumurtlamayı takip etmemiştim ama telefondaki aplikasyona göre 20 şubat yumurtlama günüm olarak gösteriyordu
Kan verdim pzartesi sonuçları alınca güncelleme yaparımO zmn kan verin bence gebesiniz
Aplikasyonları salla doğru olmayabiliyor
İnşallah canım hayırlısıyla iyileşsin yaralarımızHepimiz çok etkilendik canim. Zamnla iyi olursun ama geçmiyor tabi
Merhabalar, prodoctora ben asla guvenmıyorum, sürekli çizgi cıkarıyor, ama 2 3 dk da cıktı dıyosunuz, bilemedim, olabılır de olmayabilir de.. Baska kaset test var mı?Merhaba kızlar bata 9 gün var dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım. Üstteki geçen aya ait alttaki bugüne, hemen 2-3 dakikada böyle bir çizgi oluştu, sizce bu kadar erken belli olur mu ya da test mi bozuk yardımcı olur musunuz
Kız kralıce de olsa, kaynana işte..Hiç bilgim yok kuzum bakim bendedemekki prenses de olsan kraliçede olsan çekiyorsun bacım
Kuzum benm modum bi kaç gundur gidip gelmeli bi olacak dıyorum bu bebek bu rahıme gelecek bi ya olmazsa dıyorum anne olamıcak mıyım dıyorum, duygular karısıkSelam kızlar nasılsınızz nasıl gidiyorr❤
O duygular zaman zaman bende de oyleKuzum benm modum bi kaç gundur gidip gelmeli bi olacak dıyorum bu bebek bu rahıme gelecek bi ya olmazsa dıyorum anne olamıcak mıyım dıyorum, duygular karısık
Ayyyy al benden de o kadar yaaaKuzum benm modum bi kaç gundur gidip gelmeli bi olacak dıyorum bu bebek bu rahıme gelecek bi ya olmazsa dıyorum anne olamıcak mıyım dıyorum, duygular karısık
Olucak iyi düşünelim iyi olsun karamsarlığa kapılmak yokkkO duygular zaman zaman bende de oyle
Bu duyguyu nasıl atıcaz yaO duygular zaman zaman bende de oyle
Bencede olcak ama bu hamılelik süreci tedavı süreci bazen baya gerıyo insanı hep pozitif olunmuyo aradan yarım saat gecıyo kadının gucu modundayımAyyyy al benden de o kadar yaaa❤ inşallah olucak olucakkk. Ben bu aralar biraz tuhafım valla. Birkaç gündür göğüslerim acıyor belim çok ağrıyor. Sol kasığımda batma var. Sabah yataktan kalkarken kasıldım bi anda birde çok bulantı var. Bugünde yapışkan beyaz bir akıntı başladı dedim acaba gene mi yumurtlama test yaptım ama koyu değil. Ama ilk hamileliğimdede akıntı ve bulantı vardı. Bakalım bu ay bize ne gösterecek sabırla bekliyoruz
Kuzum burası bana ilaç gbi gelıyo bi de o kadar içten bir topik ki bunaldgmda hemen buraya gırıp sizlere bakıyorum ve moralım birazda olsa düzeliyoAyyyy al benden de o kadar yaaa❤ inşallah olucak olucakkk. Ben bu aralar biraz tuhafım valla. Birkaç gündür göğüslerim acıyor belim çok ağrıyor. Sol kasığımda batma var. Sabah yataktan kalkarken kasıldım bi anda birde çok bulantı var. Bugünde yapışkan beyaz bir akıntı başladı dedim acaba gene mi yumurtlama test yaptım ama koyu değil. Ama ilk hamileliğimdede akıntı ve bulantı vardı. Bakalım bu ay bize ne gösterecek sabırla bekliyoruz
Hayır başka kasette yapmadım kan testi verdim pazartesi belli olur inşallahMerhabalar, prodoctora ben asla guvenmıyorum, sürekli çizgi cıkarıyor, ama 2 3 dk da cıktı dıyosunuz, bilemedim, olabılır de olmayabilir de.. Baska kaset test var mı?
Aynennn canım olanın nasıl oluyor da biz uğraşıyoz deliriyozBencede olcak ama bu hamılelik süreci tedavı süreci bazen baya gerıyo insanı hep pozitif olunmuyo aradan yarım saat gecıyo kadının gucu modundayımaslında hep olucak desem belki olacak olanın nasıl oluyo cok şükür yumurtalarımız var bunada şükür... canım sende baya belırtı var gebeliğe beş kalmış gbi hadı bakalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?