Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum burası bana ilaç gbi gelıyo bi de o kadar içten bir topik ki bunaldgmda hemen buraya gırıp sizlere bakıyorum ve moralım birazda olsa düzeliyo İyi ki varsınız
Bana da öyle çook iyi geliyorsunuz valla aynen bizim durumumuzdaki insanlar bizi anlıyor gerçekten.. Moral vermek için burdayız o bebişler gelicekkk

Kızlar bugün 70 çıktı beta hcg Ecopirin,oksapar 0.4,progestan kullanacakmışım. Folik asit devam.5-6 gün sonra kan vereceğim randevu günü belirleyeceğiz
Harika saglıkla büyüsün minik pıhtılasma olmamasına ragmen verdıler deıl mı cnm bunları? Senın agır duzeyde pıhtılasma egılımı yoktu dıye hatırlıyorum

Harika saglıkla büyüsün minik pıhtılasma olmamasına ragmen verdıler deıl mı cnm bunları? Senın agır duzeyde pıhtılasma egılımı yoktu dıye hatırlıyorum
Pıhtılaşma var ama hafif düzeyde canım, öyle diyorlar, mthfr c677t ve pai geni heterozigot, 2 gende olduğu için ve 2 kayıp olduğundan yaş da olduğundan başladık içimiz daha rahat eder dedi

Pıhtılaşma var ama hafif düzeyde canım, öyle diyorlar, mthfr c677t ve pai geni heterozigot, 2 gende olduğu için ve 2 kayıp olduğundan yaş da olduğundan başladık içimiz daha rahat eder dedi
Bana da hafif düzeyde ddı doktor, acaba bana da kullandırır mı ki.. Bu arada sen lupus antikoagülan, protein s testlerini yaptırmıs mıydın cnm?

Bana da hafif düzeyde ddı doktor, acaba bana da kullandırır mı ki.. Bu arada sen lupus antikoagülan, protein s testlerini yaptırmıs mıydın cnm?
Genelde verme eğilimindeler kaybı olanlara, ama senin tek kayıp ne derler bilmem eğer sen istiyorsan isteyince de verirler kuzu lupus antikoagülanı, anti kardiyolipin antikor, protein s, protein C, homosistein, ana, anti trombin 3 bakıldı normal çıktı bunlar

Evet, gerek yok gibi bısey dedı doktor ama gebelik olusunca konusuruz tekrar dedı, ben de yarın verıcem testı bakalım ne cıkıcak benımkıler

Merhabaaşılama negatif maalesef, doktora gittim bazı testler istedi.. Onları yaptırcam yarın, gelecek aya tüp bebek tedavisine baslayabılırz belki..
Sağlık olsun inşallah bu ay hicbirseye gerek kalmadan kendisi gelir. Ne gibi testler istediler

Sağlık olsun inşallah bu ay hicbirseye gerek kalmadan kendisi gelir. Ne gibi testler istediler
Ahh nerde o gunler, ben ovulasyon yapıp takıp edıcem, insallah olur bu testleri ıstedı

Eklentiler

• IMG_20210225_170050.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar aklıma takılan bir soru var bilgisi olan yardımcı olabilir mii Ben düşük yaptım ama hamileliğimi ilk öğrendiğim hafta sağlık ocağında test yaptırmıştım. Orda tiroid değerim biraz sınırın üstünde çıkmıştı. Sanırım normalde hamile kalmak için 2nin altında olması lazımmış. Benim değerim sınır 4 i se 4,90 falandı. ama hem sağlık ocağındaki Doktor hem de kadın doğumcu labaratuvar kaynaklı olduğunu söylemişti. Aslında sanırım hamileliğin ilk zamanları bu şekilde yükselme olabiliyormuş Tsh değerinde. Bir de aklıma çok fazla takılan ben yaklaşık 6 7 aydır folik asit olarak Folidays kullanıyorum. içinde b12 ve iyot var.Sizce fazla folik asit kullanmak tiroid değerlerini yükseltir mi?

Merhabaaşılama negatif maalesef, doktora gittim bazı testler istedi.. Onları yaptırcam yarın, gelecek aya tüp bebek tedavisine baslayabılırz belki..
Canım takip ediyordum değerlerini hayırlısı olsun inşallah çok güzel günler gelicek Allahın izniyle

2.5un altında olmasını istiyorlar, gebelikten önce yüksekse ilaç başlıyorlar, ayrıca gebeliğin ilk dönemlerinde de hızla artıyor çünkü bebek bizim tiroid hormonlarımızı kullanıyor o sırada, o yüzden tsh yükselince ilaç kullanmamız lazım, dozunu dahiliye ayarlıyor.Fazla folik asit kullanmak tsh’ı yükseltmez alakası yok

Folik asit depolanmadıgı ıcın o yuzden hergun almamız gerekir.. Tiroidi etkilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…