- 4 Temmuz 2019
- 1.550
- 1.340
- 133
10. Gün ya pik ya da pik olmasına az kalmış, normalde diğer çizgi kadar hatta bazen ondan bile koyu olması lazım ama test markasına göre değişiyor ya da yapıldığı saate göre öyle olunca da yapılan diğer testlere göre koyuysa pik kabul ediyorlar sonra siliklestiyse de çatladı diyorlar. Ben korunsam da geçen ay takip ettiğimde 11.gün tam koyulaştı 12.gün koyulugu diğer çizgiyi bile geçti 13.gün silikleşti yani iki gün net koyuydu bir günde çatlamadıEki Görüntüle 2791022
Canlar napıyosunuz. Ovulasyon yapmaya başladım. Şimdi bi sorum olacak bugunki yaptigim test olk iki dakikada daha silikti ama bekleyince koyulasmis. Bügun pik mi olmus yani. Hangi zaman araligıni baz alcam ben simdi
cok gecmis olsun canim. inshallah kendiliginden olarak sana guzel bir surpriz olurİyi seyirlersonuc negatıf cnm, pazartesı gunuydu..
Tatlım pik oldugu zaman ve olmadıgı zamanı o kadar cok gozlemledım kiEki Görüntüle 2791022
Canlar napıyosunuz. Ovulasyon yapmaya başladım. Şimdi bi sorum olacak bugunki yaptigim test olk iki dakikada daha silikti ama bekleyince koyulasmis. Bügun pik mi olmus yani. Hangi zaman araligıni baz alcam ben simdi
Ne guzelcok gecmis olsun canim. inshallah kendiliginden olarak sana guzel bir surpriz olurvardir bunda da bir hayir, bakalim hayat bize ne guzellikler sunacak gecen sene evlenen cinli ve turk ciftin bu hafta bebekleri oldu, Allahim ne kadar kolay bebek sahibi olmak bir o kadar da zorr diye dusundum...
10. Gün ya pik ya da pik olmasına az kalmış, normalde diğer çizgi kadar hatta bazen ondan bile koyu olması lazım ama test markasına göre değişiyor ya da yapıldığı saate göre öyle olunca da yapılan diğer testlere göre koyuysa pik kabul ediyorlar sonra siliklestiyse de çatladı diyorlar. Ben korunsam da geçen ay takip ettiğimde 11.gün tam koyulaştı 12.gün koyulugu diğer çizgiyi bile geçti 13.gün silikleşti yani iki gün net koyuydu bir
Tmmdr kizlar. Soylediklerinize dikkat edicem. Kafami ilk silik olup sonra koyulasmasi karistirdi. Dün degerlendirmistik bugün olamayacak malesef esim iste. Bi sorun olur mu ki. Yarina kaldi artik.Tatlım pik oldugu zaman ve olmadıgı zamanı o kadar cok gozlemledım kipik oldugu zaman testte t çizgisi saniyeler ıcınde belırgınlesmeye baslıyor, diğer türlü o kadar ağır hareket ediyor ki.. Ordan da anlayabilirsin pik olup olmadıgını, testin cok güzel koyulasmıs, aklında kalmaması ıcın gece 10 11 arası tekrarla sıvı alımına dıkkat edip..yarın net pik olur
Teşekkür ederim kuzumHaa doğru canım rahatsız etmiş seni, kimisinde böyle sıkıntı yaparmış. Çok geçmiş olsun.
Benim çatlama olduğunda akıntı olur ama yanında ciddi derecede ağrı da olur mutlaka o yüzden sadece akıntıya bişey diyemeyeceğimMerhaba canlar benim bugün muayenede 24mm büyüklükde yumurtam vardı bugün akşam 9 da ovitrelleyi vurulmam gerekiyordu. 2-3 saat önce (afedersiniz) yapışkan kıvamında sakız gibi akıntım oldu yumurta çatlamış olabilirmi daha ovitrelleyi vurulmadım
Cok daha ıyı olmus, yarın tam pik olur o bence.. Yarın gun ıcerısınde yaparsınızTmmdr kizlar. Soylediklerinize dikkat edicem. Kafami ilk silik olup sonra koyulasmasi karistirdi. Dün degerlendirmistik bugün olamayacak malesef esim iste. Bi sorun olur mu ki. Yarina kaldi artik.
Doktorumla konuştum canım şimdi. Bugün hormon değerlerime bakılmıştı daha çatlamamıştır dedi. Haftaya trpansfer İnşallah, dua edin arkadaşlar ❤Benim çatlama olduğunda akıntı olur ama yanında ciddi derecede ağrı da olur mutlaka o yüzden sadece akıntıya bişey diyemeyeceğim
En hayırlı vakiti bekliyoruz kuzumm. Inşallah saglicakla kavuşacazİyi aksamlar kizlar. Dün lekelenmem basladi bugün de adetim basladi yine agriyla malesef.. Sogan kürü yapmıştım cok ağrım olmaz belki diyodum ama ağrılı oldu hala ağrım var sicak su torbasiyla kanka oldum bugünvardır bi zamani deyip tevekkül edip bekliyorum..
Hadi hayirlısi o zaman canımCok daha ıyı olmus, yarın tam pik olur o bence.. Yarın gun ıcerısınde yaparsınız
İlk iki dakika değil canım benim bildiğim 10 dk bekle sonuca bak diyorlar. Gayet güzel koyulaşmış değerlendir benceyarın daha koyulaşır belki de. hakkında hayırlısı olsunEki Görüntüle 2791022
En hayırlı zamanda gelsin miniklerİyi aksamlar kizlar. Dün lekelenmem basladi bugün de adetim basladi yine agriyla malesef.. Sogan kürü yapmıştım cok ağrım olmaz belki diyodum ama ağrılı oldu hala ağrım var sicak su torbasiyla kanka oldum bugünvardır bi zamani deyip tevekkül edip bekliyorum..
Ay hadi en sağlıklı şekilde inşallahDoktorumla konuştum canım şimdi. Bugün hormon değerlerime bakılmıştı daha çatlamamıştır dedi. Haftaya trpansfer İnşallah, dua edin arkadaşlar ❤
Acemiligime geldi canim. Ilk yapisimdi. Gebelik testinde ilk dakikalari baz aliyoruz ya oyle sandim bunuda. Eşim işe gidince tekrar baktim boyle. Yarin degerlendiririz artik.İlk iki dakika değil canım benim bildiğim 10 dk bekle sonuca bak diyorlar. Gayet güzel koyulaşmış değerlendir benceyarın daha koyulaşır belki de. hakkında hayırlısı olsun
Gözün aydın canım gerçekten çok mutluyum senin adınaKızlar bugün 70 çıktı beta hcgEcopirin,oksapar 0.4,progestan kullanacakmışım. Folik asit devam.5-6 gün sonra kan vereceğim randevu günü belirleyeceğiz
Başka güzel dizi bulmam lazım hala outlander etkisindeyim ben.Ahhh Jamie
Behind her eyes vardı yeni gündemde. Mini dizi. Güzeldi canimBaşka güzel dizi bulmam lazım hala outlander etkisindeyim ben.
bridgertownu izledim şimdi 50m2 izliyorum ama pek sarmıyor hiç biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?