Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canlar napıyosunuz. Ovulasyon yapmaya başladım. Şimdi bi sorum olacak bugunki yaptigim test olk iki dakikada daha silikti ama bekleyince koyulasmis. Bügun pik mi olmus yani. Hangi zaman araligıni baz alcam ben simdi

10. Gün ya pik ya da pik olmasına az kalmış, normalde diğer çizgi kadar hatta bazen ondan bile koyu olması lazım ama test markasına göre değişiyor ya da yapıldığı saate göre öyle olunca da yapılan diğer testlere göre koyuysa pik kabul ediyorlar sonra siliklestiyse de çatladı diyorlar. Ben korunsam da geçen ay takip ettiğimde 11.gün tam koyulaştı 12.gün koyulugu diğer çizgiyi bile geçti 13.gün silikleşti yani iki gün net koyuydu bir günde çatlamadı

İyi seyirler sonuc negatıf cnm, pazartesı gunuydu..
cok gecmis olsun canim. inshallah kendiliginden olarak sana guzel bir surpriz olur vardir bunda da bir hayir, bakalim hayat bize ne guzellikler sunacak gecen sene evlenen cinli ve turk ciftin bu hafta bebekleri oldu, Allahim ne kadar kolay bebek sahibi olmak bir o kadar da zorr diye dusundum...

Merhaba canlar benim bugün muayenede 24mm büyüklükde yumurtam vardı bugün akşam 9 da ovitrelleyi vurulmam gerekiyordu. 2-3 saat önce (afedersiniz) yapışkan kıvamında sakız gibi akıntım oldu yumurta çatlamış olabilirmi daha ovitrelleyi vurulmadım

Tatlım pik oldugu zaman ve olmadıgı zamanı o kadar cok gozlemledım ki pik oldugu zaman testte t çizgisi saniyeler ıcınde belırgınlesmeye baslıyor, diğer türlü o kadar ağır hareket ediyor ki.. Ordan da anlayabilirsin pik olup olmadıgını, testin cok güzel koyulasmıs, aklında kalmaması ıcın gece 10 11 arası tekrarla sıvı alımına dıkkat edip..yarın net pik olur

Ne guzel aslında üreme odaklı bi sistemimiz var.. Vardır bir hayır, zamanı gelince olur ınsallah, dua edip beklemekten Baska elimizden bısey gelmiyor maalesef...

Tmmdr kizlar. Soylediklerinize dikkat edicem. Kafami ilk silik olup sonra koyulasmasi karistirdi. Dün degerlendirmistik bugün olamayacak malesef esim iste. Bi sorun olur mu ki. Yarina kaldi artik.

Benim çatlama olduğunda akıntı olur ama yanında ciddi derecede ağrı da olur mutlaka o yüzden sadece akıntıya bişey diyemeyeceğim

Tmmdr kizlar. Soylediklerinize dikkat edicem. Kafami ilk silik olup sonra koyulasmasi karistirdi. Dün degerlendirmistik bugün olamayacak malesef esim iste. Bi sorun olur mu ki. Yarina kaldi artik.
Cok daha ıyı olmus, yarın tam pik olur o bence.. Yarın gun ıcerısınde yaparsınız

İyi aksamlar kizlar. Dün lekelenmem basladi bugün de adetim basladi yine agriyla malesef.. Sogan kürü yapmıştım cok ağrım olmaz belki diyodum ama ağrılı oldu hala ağrım var sicak su torbasiyla kanka oldum bugün vardır bi zamani deyip tevekkül edip bekliyorum..

Benim çatlama olduğunda akıntı olur ama yanında ciddi derecede ağrı da olur mutlaka o yüzden sadece akıntıya bişey diyemeyeceğim
Doktorumla konuştum canım şimdi. Bugün hormon değerlerime bakılmıştı daha çatlamamıştır dedi. Haftaya trpansfer İnşallah, dua edin arkadaşlar ❤

En hayırlı vakiti bekliyoruz kuzumm. Inşallah saglicakla kavuşacaz

İlk iki dakika değil canım benim bildiğim 10 dk bekle sonuca bak diyorlar. Gayet güzel koyulaşmış değerlendir benceyarın daha koyulaşır belki de. hakkında hayırlısı olsun

En hayırlı zamanda gelsin minikler
Doktorumla konuştum canım şimdi. Bugün hormon değerlerime bakılmıştı daha çatlamamıştır dedi. Haftaya trpansfer İnşallah, dua edin arkadaşlar ❤
Ay hadi en sağlıklı şekilde inşallah

İlk iki dakika değil canım benim bildiğim 10 dk bekle sonuca bak diyorlar. Gayet güzel koyulaşmış değerlendir benceyarın daha koyulaşır belki de. hakkında hayırlısı olsun
Acemiligime geldi canim. Ilk yapisimdi. Gebelik testinde ilk dakikalari baz aliyoruz ya oyle sandim bunuda. Eşim işe gidince tekrar baktim boyle. Yarin degerlendiririz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…