- 4 Temmuz 2019
- 1.550
- 1.340
- 133
Anne with an a tavsiye ederim canim cok tatli bi dizi masal gibi.Başka güzel dizi bulmam lazım hala outlander etkisindeyim ben.
bridgertownu izledim şimdi 50m2 izliyorum ama pek sarmıyor hiç biri
Ben onun ilk 3 bolumunu izleyip sıkılıp biraktim canim. Ama herkes sonu cok guzel diyor merak ta etmiyor degilimBehind her eyes vardı yeni gündemde. Mini dizi. Güzeldi canim
Merhaba, ben yıllardır endokrinolojiyle haşır neşirim. Baya para ve zaman ayırdım bu işe. Tsh çok önemli değil. T3 ve T4 değerlerin normalse Tsh artık dikkate alınmıyor. Yaşlı doktorlar takık Tsh'a. İyot çok çalıştırır yani Tsh değerini düşürür ki senede tam tersi. B12 ve D3 tiroid fonksiyon bozukluklarında özellikle takviye olarak verilir. İçin rahat olsun yani alakası yokKızlar aklıma takılan bir soru var bilgisi olan yardımcı olabilir miiBen düşük yaptım ama hamileliğimi ilk öğrendiğim hafta sağlık ocağında test yaptırmıştım. Orda tiroid değerim biraz sınırın üstünde çıkmıştı. Sanırım normalde hamile kalmak için 2nin altında olması lazımmış. Benim değerim sınır 4 i se 4,90 falandı. ama hem sağlık ocağındaki Doktor hem de kadın doğumcu labaratuvar kaynaklı olduğunu söylemişti. Aslında sanırım hamileliğin ilk zamanları bu şekilde yükselme olabiliyormuş Tsh değerinde. Bir de aklıma çok fazla takılan ben yaklaşık 6 7 aydır folik asit olarak Folidays kullanıyorum. içinde b12 ve iyot var.Sizce fazla folik asit kullanmak tiroid değerlerini yükseltir mi?
Valla bende basta skldm ama son bölüm baya iyi idi. Hiç tahmin ermedim sonunuBen onun ilk 3 bolumunu izleyip sıkılıp biraktim canim. Ama herkes sonu cok guzel diyor merak ta etmiyor degilim
Ayyy canim anne ❤ şiddetle tavsiye ederim bunu cook guzeldiiAnne with an a tavsiye ederim canim cok tatli bi dizi masal gibi.
Şuan ki diziyo bitirince ona tekrar döneyim bakalim kuzum. Merak ettim iyice.Valla bende basta skldm ama son bölüm baya iyi idi. Hiç tahmin ermedim sonunu
Önümüzdeki aya kısmet olsun inşallah kuzum, karnına koyma diyorlar ama sıcak suyu ayaklarının altına sırtına koy kuzum.. Adetim düzenli demiştin değil mi.İyi aksamlar kizlar. Dün lekelenmem basladi bugün de adetim basladi yine agriyla malesef.. Sogan kürü yapmıştım cok ağrım olmaz belki diyodum ama ağrılı oldu hala ağrım var sicak su torbasiyla kanka oldum bugünvardır bi zamani deyip tevekkül edip bekliyorum..
Masal gibi dimi ❤ cok guzel.Ayyy canim anne ❤ şiddetle tavsiye ederim bunu cook guzeldii
Çok sevindim çok teşekkür ederimMerhaba, ben yıllardır endokrinolojiyle haşır neşirim. Baya para ve zaman ayırdım bu işe. Tsh çok önemli değil. T3 ve T4 değerlerin normalse Tsh artık dikkate alınmıyor. Yaşlı doktorlar takık Tsh'a. İyot çok çalıştırır yani Tsh değerini düşürür ki senede tam tersi. B12 ve D3 tiroid fonksiyon bozukluklarında özellikle takviye olarak verilir. İçin rahat olsun yani alakası yok
Tutmuyor deil mi hıcbıri outlanderın yeriniBaşka güzel dizi bulmam lazım hala outlander etkisindeyim ben.
bridgertownu izledim şimdi 50m2 izliyorum ama pek sarmıyor hiç biri
Bakayım canım onada sağolBehind her eyes vardı yeni gündemde. Mini dizi. Güzeldi canim
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin kuzumKızlar bugün 70 çıktı beta hcgEcopirin,oksapar 0.4,progestan kullanacakmışım. Folik asit devam.5-6 gün sonra kan vereceğim randevu günü belirleyeceğiz
Coook teşekkür ederim cevap icin2.5un altında olmasını istiyorlar, gebelikten önce yüksekse ilaç başlıyorlar, ayrıca gebeliğin ilk dönemlerinde de hızla artıyor çünkü bebek bizim tiroid hormonlarımızı kullanıyor o sırada, o yüzden tsh yükselince ilaç kullanmamız lazım, dozunu dahiliye ayarlıyor.Fazla folik asit kullanmak tsh’ı yükseltmez alakası yok
Amin kuzumİnşallah tatlım yaaevet olmayacağını bilsek de o umuda tutunuyoruz işte. Sağlıkla versin Allah hepimize inşallah bi an önce
Dön kuzu zaten bi kaç bölüm kalmış mademŞuan ki diziyo bitirince ona tekrar döneyim bakalim kuzum. Merak ettim iyice.
Hem de ne güzel ❤Masal gibi dimi ❤ cok guzel.
Ay ben onu da izledimTutmuyor deil mi hıcbıri outlanderın yeriniask heyecan aksiyon hepsı vardı
Vis a vis izledin mi?
Sende iyi ki varsın canımKuzum burası bana ilaç gbi gelıyo bi de o kadar içten bir topik ki bunaldgmda hemen buraya gırıp sizlere bakıyorum ve moralım birazda olsa düzeliyoİyi ki varsınız
AynenAy ben onu da izledimnetflix de dizi bırakmadım. Vis a vis i de severim, guzeldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?