Hayır güzel mi o da bide yine İngilizlerle ilgili başka demiştin sen netflixde olmayan . Onlar sarar mı acep?Tutmuyor deil mi hıcbıri outlanderın yeriniask heyecan aksiyon hepsı vardı
Vis a vis izledin mi?
inshalla aynen ne kadar aciz oldugumuzu birkez daha hatirlatiyor bu durum. sen nasilsin? bu surecten sonra tekrar deneme planin var mi yoksa ara mi verdin?Ne guzelaslında üreme odaklı bi sistemimiz var.. Vardır bir hayır, zamanı gelince olur ınsallah, dua edip beklemekten Baska elimizden bısey gelmiyor maalesef...
Vis a vis güzel İspanyolca ama..Hayır güzel mi o da bide yine İngilizlerle ilgili başka demiştin sen netflixde olmayan . Onlar sarar mı acep?
Allahım bizlere de nasip etsin insallahinshalla aynen ne kadar aciz oldugumuzu birkez daha hatirlatiyor bu durum. sen nasilsin? bu surecten sonra tekrar deneme planin var mi yoksa ara mi verdin?
Ayaklarıma koyuyorum cnm. Bu ay gecikti bi gün cnm ama bi kac gunden bişey olmaz heralde. Cok sukur 3 aydır duzenli.. Clife sipariş verdim yine vesile olur ins mucizeme kavusmama.. Bide maxijuno diye bi takviye içeriği baya güzel onu sipariş verdim 3 ay denicem olmzsa giderim doktora..Önümüzdeki aya kısmet olsun inşallah kuzum, karnına koyma diyorlar ama sıcak suyu ayaklarının altına sırtına koy kuzum.. Adetim düzenli demiştin değil mi.
Yaa adet mi oldun cnmAyaklarıma koyuyorum cnm. Bu ay gecikti bi gün cnm ama bi kac gunden bişey olmaz heralde. Cok sukur 3 aydır duzenli.. Clife sipariş verdim yine vesile olur ins mucizeme kavusmama.. Bide maxijuno diye bi takviye içeriği baya güzel onu sipariş verdim 3 ay denicem olmzsa giderim doktora..
hakkinda ennnn hayirlisi olsun inshallahAllahım bizlere de nasip etsin insallah
Doktora gittim cnm bu ay serbest zaman, gelecek ay tüpe baslıcagız ınsallah, yarın netlesıcek
dikkat cekmek icin yada kafa bulmaya acilmis sacma bir topic olmusThread 'Hamileyim kese daha oluşmamış ikiz olması cok istiyorum' Hamileyim kese daha oluşmamış ikiz olması cok istiyorum
Kızlar şuna bir bakın ya
Aminn cnmhakkinda ennnn hayirlisi olsun inshallahsonu mutlu biten bir surec olsun canim benim
Yorumunu sildi, okuyabıldınız mı? Ikı cocugu varmıs 3.ye hamıle kese olusmamıs, ikiz olsun ıstıyormus ne yapmalıyım ıkız olması ıcın dıyor, gec mı kaldım, yardım edin dıyordikkat cekmek icin yada kafa bulmaya acilmis sacma bir toic olmus
Malesef cnmYaa adet mi oldun cnm
kocayla yasamaya devamAminn cnmsen nasılsın, nasıl gecıyor gunlerın
Onumuzdekı ay sıkı calısıyoruz, ovulasyon yapcak mısın sen deMalesef cnm
basligi gordum ama detayli yazi yoktu. geyik yapmaya girmis. iki cocugu olan nasil bilmezYorumunu sildi, okuyabıldınız mı? Ikı cocugu varmıs 3.ye hamıle kese olusmamıs, ikiz olsun ıstıyormus ne yapmalıyım ıkız olması ıcın dıyor, gec mı kaldım, yardım edin dıyor
Yarın benım doktor da ınsulın direncini gorunce kılo ver diyecekkocayla yasamaya devamkorona yuzunden genelde evdeyim. kilo vermeye calisiyorum, bu siralar kafam onunla mesgul. mart gibi rutin troid icin kan vermeye gidicem, bakalim dr ne diyecek...
Yok cnm ben anlıyorum akintimdan. Sanmiyorum yumurtlama zamanımı kaçtığını ama tutmadı 3 aydir.. Vaktini bekliyor bizimkiler nazlıOnumuzdekı ay sıkı calısıyoruz, ovulasyon yapcak mısın sen de
Hem de ne nazlıYok cnm ben anlıyorum akintimdan. Sanmiyorum yumurtlama zamanımı kaçtığını ama tutmadı 3 aydir.. Vaktini bekliyor bizimkiler nazlı
troidim 2,5 bence benim vucudumun normali bu ama dr 2 nin altina dusurmek istiyor baska birsey bulamadiklarindan. ama 4 un ustu risk tasiyor. okullar Tr genelinde mi Ptesi aciliyor?Yarın benım doktor da ınsulın direncini gorunce kılo ver diyecekneysekı okul acılıyor bızım pazartesı, hareket olur hayatımda artık benım de... Tiroıdın yuksek mı cıkıyor genelde?
Orada da aynı doktorlar demek, takınca takıyorlar biseye..troidim 2,5 bence benim vucudumun normali bu ama dr 2 nin altina dusurmek istiyor baska birsey bulamadiklarindan. ama 4 un ustu risk tasiyor. okullar Tr genelinde mi Ptesi aciliyor?
Anladım kuzum bencede Bi kaç gün gecikmeden birşey olmaz., inşallah olur canım benimAyaklarıma koyuyorum cnm. Bu ay gecikti bi gün cnm ama bi kac gunden bişey olmaz heralde. Cok sukur 3 aydır duzenli.. Clife sipariş verdim yine vesile olur ins mucizeme kavusmama.. Bide maxijuno diye bi takviye içeriği baya güzel onu sipariş verdim 3 ay denicem olmzsa giderim doktora..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?