Heh tudorstu birde rome galiba olmadı onlara bakarım. Bide last kingdom var netflixte izledin mi onu?Vis a vis güzel İspanyolca ama..
Hangisini demıstım acaba, tudors var ıngılızlerle ılgılı, crown izledin zaten.. Peaky blinders var İngiliz ama kraliyet olayı deıl..
Off kuzum sorma yaa Valla aşı olma fikri bu durumda ağır basmaya başladı, ama inan etkilerinden korkuyorum. Geliyor gelmekte olan.. Açık değil mi zaten biz bunu görüyoruz onlar göremiyorlar mı kuzum.. İş olsun.. Yapboza döndü.. Gene kapatacaklar böyle giderse okulları..Orada da aynı doktorlar demek, takınca takıyorlar biseye..
Evet 8ler ve 12 ler pazartesı acılıyor, İlk okullar ve koy okulları 15 subatta açılmıstı..dün benim doktor nisanda büyük bi dalga geliyor dedı bakalım sonumuz hayır olsun.
Allah akıl fikir versin ya gerçekten..Yorumunu sildi, okuyabıldınız mı? Ikı cocugu varmıs 3.ye hamıle kese olusmamıs, ikiz olsun ıstıyormus ne yapmalıyım ıkız olması ıcın dıyor, gec mı kaldım, yardım edin dıyor
Rome, İtalya tarihi ile ilgili.. Ama harika.. Spartacus da izle izlmediysen.. Last kıngdom izlemedim kuzum nasıl??Heh tudorstu birde rome galiba olmadı onlara bakarım. Bide last kingdom var netflixte izledin mi onu?
The crownu bitirdin demi?
Dıkkat edilse eylulde maskeleri cıkarırız dıyor benım doktor ama mitingler. Kongreler dugunler partiler tatiller yapılıyor.. Sonra 2 gun sokaga cıkmayın. Vallahi haftasonu daha kalabalık marketler.. Kafam cok karısık benım de valla.. Ama buyuk ıhtımal ası olmıcamOff kuzum sorma yaa Valla aşı olma fikri bu durumda ağır basmaya başladı, ama inan etkilerinden korkuyorum. Geliyor gelmekte olan.. Açık değil mi zaten biz bunu görüyoruz onlar göremiyorlar mı kuzum.. İş olsun.. Yapboza döndü.. Gene kapatacaklar böyle giderse okulları..
Olsun canım n e zman müsaitsen değerlendirirsinAcemiligime geldi canim. Ilk yapisimdi. Gebelik testinde ilk dakikalari baz aliyoruz ya oyle sandim bunuda. Eşim işe gidince tekrar baktim boyle. Yarin degerlendiririz artik.
hadi yaa.. burda sayilar hizla dusuyor sukur. asi olanlarda cogaldi inshalla nisanida hafif atlatiriz. senin insulin direncin yuksek mi dr kilo vermeni istesinOrada da aynı doktorlar demek, takınca takıyorlar biseye..
Evet 8ler ve 12 ler pazartesı acılıyor, İlk okullar ve koy okulları 15 subatta açılmıstı..dün benim doktor nisanda büyük bi dalga geliyor dedı bakalım sonumuz hayır olsun.
Biraz yüksek evet, en son 3.1 idihadi yaa.. burda sayilar hizla dusuyor sukur. asi olanlarda cogaldi inshalla nisanida hafif atlatiriz. senin insulin direncin yuksek mi dr kilo vermeni istesin
Ay beni iyi güldürdü tamamdır ben tarifi verdimThread 'Hamileyim kese daha oluşmamış ikiz olması cok istiyorum' Hamileyim kese daha oluşmamış ikiz olması cok istiyorum
Kızlar şuna bir bakın ya
Ahaha bide uygularmış senin tarifiAy beni iyi güldürdü tamamdır ben tarifi verdim
kızlar var mı güzel haberler? yoksa guncelleme yapalım mı ?[TR]
[TD]@bxoxrtxux[/TD]
[TD]15.02.2021[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Smyrra[/TD]
[TD]17.02.2021[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Alisa35[/TD]
[TD]22.02.2021[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@burcusami[/TD]
[TD]25.02.2021[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Random33[/TD]
[TD]27.02.2021[/TD]
[/TR]
Camillaya iyice uyuz oldunmuRome, İtalya tarihi ile ilgili.. Ama harika.. Spartacus da izle izlmediysen.. Last kıngdom izlemedim kuzum nasıl??
Crown bitti, sonra Diana ile ılgılı Diana story izledim 2 kısım, Bı de youtubedan Diana ce camılla ile ılgılı olan videoları izledimbaya hakimim artık konuya
İnsallah olmazsınBugün yarın regl olurum kuzum. Olunca tarihi güncelleriz
Bi insan bu kadar gurursuz olur, kralıce konusmuyormus onunla, dugunde bıle tek kelime konusmamıs, en cok da suna sinir oldum dıanaın buyuk oglu evleneceği zaman herseye karısmıs, kız ıstemems, Charles i doldurmuş resmen.. Sen ne hakla karısıyorsun yaa.. Charlesa da ohh olsun kral olmadan ölüp gidicek, dıana ya ettiklerini cekıyorCamillaya iyice uyuz oldunmuben o 2 bölümlüğü izlemedim izleyim bakalım. Bakayım dediklerine canım last kingdomuda bilmiyorum izlersem söylerim
Belkı dogum gununde test yaparsın, en guzel hediye olur sana25 mart yeni batdoğum günümden bi gun sonra belki mucizemle girerim doğum gunume
İnanki korktum bir an biri inanır mı acaba diyeAhaha bide uygularmış senin tarifi
Evet cnm beraber gidiyoruz ins beraber güzel haberler alirizBelkı dogum gununde test yaparsın, en guzel hediye olur sanahayırlısı ile ınsallah, bızım batlar yıne nerdeyse aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?