Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ben oğullarına çok üzülüyorum küçük gelin bırakıp gitt zaten charles ettğini buluyor gerçekten ezik

Sımdı Charles olurse, ogluna mi gececek taht, yoksa charlesın kardesine mı?
Ben büyük oğluna diye biliyorum hatta o kadar eğitim vs alıyorlar, küçüğü de gitti felan ama nede olsa tahta o geçmeyecek diye çok üzerine gidemediler, Ayy o 2 bölümlük gerçek hayatlarını izlerken bile o kadınla adamı gördükçe sinir tepeme tepeme çıkıyor, sanki kocam beni aldattı da öyle bir evliliğe maruz kaldım gibi oluyorum

Deil mi, yanı ben olsam kadının karsısına cıkar kocamdan uzak dur derim, ya da kadının kocasındakı mideye ne demeli.. Ama onların kültüründe normal Bı durummus, eslerın zengin elit soylu kısılerle arkadslık etmesi..

Kraliçenin kocası da ezik kendi zamanında hayallerini yaşamayınca oğluna karşı da bence az ön ayak olmuş gibi bir hali var yediği annelerde. Bilmiyorum ya prenses ayrılsa bile yazık o peşinde akbaba gibi gazeteciler felan kadının yüzü gülmemiş. Onu taciz ettikleri kadar o mikrop kadını rahatsız etseler belki gözü korkardı diyeceğim ama anam kadın pişkin pişkin o yaştan sonra evlendi.
Ben belgeseli izlerken en çok acaba oğulları ne hissediyor diye çok merak etmiştim.

Zaten kaza yapmalarının sebebı gazeteciler.. Ozel hayat dıye bısey kalmamıs.. Phılıp de az fena deıl, seks partilerinde az yakalanmadı, kraliyet leke almasın dıye hep ustunu kapattılar. Camılla da ne kadar cırkın ama ya, dıana varken camillaya bakmak da ne bilim

Ay halimize de gülesim geldi koskaca kraliyetin dedikodusunu burada yapıyoruz

Sohrab sen boşver o dizileri Behiceyi konuşalım nasıl intihar etti ama

Haklısın canım, haklısın, ah Eylül kadar yakın olsa umutlar bu gidişle zor.. Sen bir sürece girdin kuzu o yüzden olmaman daha iyi olur diye düşünüyorum. Benim vücudum çok zayıf düştü, hamilelik emzirme, arkasına tekrar hamilelik düşük derken o yüzden olmak istediğime karar verdim. Bi arkadaşımın tanıdığı, 2 aylık çocuğu var hastanede yatıyor bebişte kendide, çok üzüldüm, kötü geçiriyormuş. O yüzden olacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…