Aynen ben oğullarına çok üzülüyorumBi insan bu kadar gurursuz olur, kralıce konusmuyormus onunla, dugunde bıle tek kelime konusmamıs, en cok da suna sinir oldum dıanaın buyuk oglu evleneceği zaman herseye karısmıs, kız ıstemems, Charles i doldurmuş resmen.. Sen ne hakla karısıyorsun yaa.. Charlesa da ohh olsun kral olmadan ölüp gidicek, dıana ya ettiklerini cekıyor
Sımdı Charles olurse, ogluna mi gececek taht, yoksa charlesın kardesine mı?Aynen ben oğullarına çok üzülüyorumküçük gelin bırakıp gitt zaten charles ettğini buluyor gerçekten ezik
Ben büyük oğluna diye biliyorum hatta o kadar eğitim vs alıyorlar, küçüğü de gitti felan ama nede olsa tahta o geçmeyecek diye çok üzerine gidemediler, Ayy o 2 bölümlük gerçek hayatlarını izlerken bile o kadınla adamı gördükçe sinir tepeme tepeme çıkıyor, sanki kocam beni aldattı da öyle bir evliliğe maruz kaldım gibi oluyorumSımdı Charles olurse, ogluna mi gececek taht, yoksa charlesın kardesine mı?
Deil mi, yanı ben olsam kadının karsısına cıkar kocamdan uzak dur derim, ya da kadının kocasındakı mideye ne demeli.. Ama onların kültüründe normal Bı durummus, eslerın zengin elit soylu kısılerle arkadslık etmesi..Ben büyük oğluna diye biliyorum hatta o kadar eğitim vs alıyorlar, küçüğü de gitti felan ama nede olsa tahta o geçmeyecek diye çok üzerine gidemediler, Ayy o 2 bölümlük gerçek hayatlarını izlerken bile o kadınla adamı gördükçe sinir tepeme tepeme çıkıyor, sanki kocam beni aldattı da öyle bir evliliğe maruz kaldım gibi oluyorum
Kraliçenin kocası da ezik kendi zamanında hayallerini yaşamayınca oğluna karşı da bence az ön ayak olmuş gibi bir hali var yediği annelerde. Bilmiyorum ya prenses ayrılsa bile yazık o peşinde akbaba gibi gazeteciler felan kadının yüzü gülmemiş. Onu taciz ettikleri kadar o mikrop kadını rahatsız etseler belki gözü korkardı diyeceğim ama anam kadın pişkin pişkin o yaştan sonra evlendi.Deil mi, yanı ben olsam kadının karsısına cıkar kocamdan uzak dur derim, ya da kadının kocasındakı mideye ne demeli.. Ama onların kültüründe normal Bı durummus, eslerın zengin elit soylu kısılerle arkadslık etmesi..
Ah keşkeeeeİnsallah olmazsın
Zaten kaza yapmalarının sebebı gazeteciler.. Ozel hayat dıye bısey kalmamıs.. Phılıp de az fena deıl, seks partilerinde az yakalanmadı, kraliyet leke almasın dıye hep ustunu kapattılar. Camılla da ne kadar cırkın ama ya, dıana varken camillaya bakmak da ne bilimKraliçenin kocası da ezik kendi zamanında hayallerini yaşamayınca oğluna karşı da bence az ön ayak olmuş gibi bir hali var yediği annelerde. Bilmiyorum ya prenses ayrılsa bile yazık o peşinde akbaba gibi gazeteciler felan kadının yüzü gülmemiş. Onu taciz ettikleri kadar o mikrop kadını rahatsız etseler belki gözü korkardı diyeceğim ama anam kadın pişkin pişkin o yaştan sonra evlendi.
Ben belgeseli izlerken en çok acaba oğulları ne hissediyor diye çok merak etmiştim.
InsallahhKuzum benim 8mart bat güncelle istersen. Bakalım bu hafta test yaptıgımda hber veririm. Ama belirtilerim şuan için güzel umutluyum❤
Aynen oğlu Wiiliama geçiyor diye biliyorumSımdı Charles olurse, ogluna mi gececek taht, yoksa charlesın kardesine mı?
Yanı Elizabeth ölmeden Charles ölürse, taht wıllıamın olacakAynen oğlu Wiiliama geçiyor diye biliyorum
Ay halimize de gülesim geldi koskaca kraliyetin dedikodusunu burada yapıyoruzZaten kaza yapmalarının sebebı gazeteciler.. Ozel hayat dıye bısey kalmamıs.. Phılıp de az fena deıl, seks partilerinde az yakalanmadı, kraliyet leke almasın dıye hep ustunu kapattılar. Camılla da ne kadar cırkın ama ya, dıana varken camillaya bakmak da ne bilim
Aaa öyle mi, öldü mü? Izlemedim
Ay adı batsın hala onun o kaçarken tin tin koşuşu gözümün önünde
Ayy onlar da az mı dedikodu yaptılar dıana hakkındaAy halimize de gülesim geldi koskaca kraliyetin dedikodusunu burada yapıyoruz
Kız vallahi haiffledim diziyi izlerken
Haklısın canım, haklısın, ah Eylül kadar yakın olsa umutlarDıkkat edilse eylulde maskeleri cıkarırız dıyor benım doktor ama mitingler. Kongreler dugunler partiler tatiller yapılıyor.. Sonra 2 gun sokaga cıkmayın. Vallahi haftasonu daha kalabalık marketler.. Kafam cok karısık benım de valla.. Ama buyuk ıhtımal ası olmıcam
Esim de kendisinden nefret eder acaip mutlu olduKız vallahi haiffledim diziyi izlerkencenazesine sadece 2 kişi katıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?