Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugün yarın hasta olacağım galiba kızlar, karnım ve belim hafif ağrıyor. Tam 1 ay oldu bugün şaka gibi zman ne hızlı geçiyor.. Folik asit 5mg kullanıyorum ya kızlar yaklaşık bi 17 gün oluyor b12 yi baskılıyor demişti burdan bi iki arkadaş, bu aralar çok dalgın ve unutkanım doğru galiba sağlık ocağına gidip kan değerlerima baktırmak istemiyorum oradaki ebeye çok kızdım.. Düşükten haberi yoktu. Düşük yaptım diyince eve geldiğimde bi kaç gün sonra benden ölüm belgesi istiyor, ısrarla soruyor. Almadınız mı vermediler mi bağırdım çağırdım. Ben bebeğimi kaybetmişim belgemi soracağım diye! (içimi dökesim gelmiş) o yüzden hastaneye gideceğim uygun bir zaman.. Detaylı bi kan tahlili yapsınlar bakalım, ne eksikse alalım..

Yaa, doktor da onu soyledı, ben ol veya olma diyemem, mutasyonu vırus gecırenler agır gecırıyor, ası olmazsın yakalanırsın agır atlatırsın, bu kararı kendin ver, kararına göre tedavıye baslarız dedı, hatta tüp bebek ıcın de embrıyoları dondururuz asını olursun 4 ay sonra transfer yaparız gibi bi secenek de soyledı.. 4 5 yıl bunun etkilerinin ne oldugunu ogrenemeyecehız dedi, hatta ası ıcın de basit bir ası dedı, alman asısı soguk ası onu zaten olma dedı, saklama kosulları uygun olmadıgında bozuk oluyormus o yuzden fazla fazla ası geldı dedı

Kuzu bir arkadaşıma 1 ay beklemen yeterli demişler Canlı aşı değil ki bu 4 ay çok fazla geldi, canlı aşılarda 3 ay gebelik önerilmiyor

Ben de aşı olmayı düşünmüyorum.Ama hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

Zaten Çin aşısı yaparlar bize inşallah canım, şimdide en iyi o diyorlar. Evet o da bi ihtimal kuzu yani vurulmadan önce işlemleri yaptırıp sonra bekleyip transfer olmak. Yan etkileri olmasın inşallah yaa

Kuzu bir arkadaşıma 1 ay beklemen yeterli demişler Canlı aşı değil ki bu 4 ay çok fazla geldi, canlı aşılarda 3 ay gebelik önerilmiyor
Öylemi öyleyse iyi canım çünkü 3 4 ayda fazla geldi banada, ha Allah korusun birşey olmasın diyorsun. Hamile kalsak da bi terslik olsa daha çok canımız sıkılır

Öylemi öyleyse iyi canım çünkü 3 4 ayda fazla geldi banada, ha Allah korusun birşey olmasın diyorsun. Hamile kalsak da bi terslik olsa daha çok canımız sıkılır
Tabı gonul ıster 1 ay daha makul ama ben doktoruma guvenıyorum, 3 ay zaten onerılmıyor 4.ayda transfer teklif etmesi mantıklı.. Doktor bıle dıyor ben ol veya olma diyemem, zaten zorunluluk durumu yok, ısteyen ölcer biçer tartar olur..

Canlı dedıgın, soguk asıyı mı kastediyorsun? Soguk ası zaten olma dedi
Soğuk aşı nedir onu hiç duymadım, canlı ve ölü aşılar var.Tetanoz aşısı,grip aşısı,Corona için çin aşısı gibi aşılar ölü aşı
tabi ki içine nasıl siniyorsa öyle yap

Soguk ası alman ası pfızzer asısı - 70 derece de saklanıp cozduruuluo yapılan ası.. Cin asısı basıt bir ası 4 derecede buzdolabında saklanabılııyormus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…